.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: ПАРФЮМЪТ

Eskada,Lacoste,Ninna Richie - Love in Paris е много приятен и другите де

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Значи Виктория Бекъм има нов парфюм, който се казва "Intimately Beckham" предполагам е точно такъв какъвто искаш, по-лек и мирише на сапун, но незнам дали го има в БГ вече, или кога ще излезе.
    I am the substance and the one who has no substance.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    Ami na men lubimite mi sa Escada into the blue i magnetism,Su6to na dior Addict 2 e mnogo svejo,Euphoria na Calvin Klein,Armani Code,DKNY i Lolita Lempicka su6to e mnoo qko.. i taka
    tezi parfumi sa savsem razli4ni ot tova koeto tarsi avtora korenno razli4ni,mislq 4e omnia crystal na bvlgari e tva,koeto tarsi6 ili pak femmine(ili ne6to takova) na boss na men ne mi dopada no otgovarq na harakteristikite koito dava6,a kolkoto do escada parfumite im sa sladki-vsi4kite,ne 4e ne sa hubavi,no pak kazvam mn sa razli4ni ot tva koeto mom4eto tarsi,ako iska6 ne6to evtino pur blanca sa6to e podoben
    apak tva s euphoriqta na calvin klain me ubi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_devil4e
    calvin klain-obsession night,naomi cambel cat delux i cat delux at nigth,мисля,че ще ти допаднат,аз лично харесвам повече дневния,и ползвам него повече,но това ,което ти искаш повече се доближава до нощния!парююма на Кевин Клайн ,за който ти казах мисля,че също ще ти допадне..
    Можеш и да поразгледаш от колекцията на Escada,там има страхоти аромати,които са лекички!нито един от парюмите не мирише на сапун,но са много свежи и приятни!други не мога да ти препораъчам,защотот другите парфюми,които ползвам са по-тежки или сладникави!но тези,които ти споменах,от личен опит знам-много са добри!
    надявам се да съм помогнала!
    parfumat na naomi campbel cat delux(at night) miri6at na zaharen pamuk po dqvolite kak moje da kajete 4e miri6at na sapun4e!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Наистина на Ескада са повечето леки и свежи,а също Incanto на Salvatore Ferragamo е мн хубав.

Град
    v oblacite
    Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    ...Escada into the blue
    Според мен този парфюм най-много прилича на това, което искаш.
    И въобще повечето парфюми на Ескада са леки и свежи аромати, за съжаление според мен са малко нетрайни
    Друг парфюм, който аз много харесвам и ти препоръчвам е Envy me- Gucci.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си