- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана
predi edna sedmica izlizah s edno momche xodihme na kino nali vsichko mina dobre na dr den mi se obadi da xodime na kupon ama az otkazah i sega v\4era pak me kara da sme izlezneli i az kazah 4e imam dr planove ama dneska xoihme na kafe i nz na mene ne mi e bezrazlichen toi mmi obqsni kak dosega ne mu se bilo slu4valo da izlezne s momi4e bez da se celuvat i nqkvi takiva i az samo se smqh be6e mny zabavnbo posle xodihme v tqh za da slushame muzika poneje be6e rano i vika da ne s epribiram o6te i tehnit e si doidoha xaxa i se smqhme pak 6toto nqkvo be6e stranno .. toi se opita da me celue mai ama me celuna po vrata .. lo6oto e 4e se okaza 4e si ima gaje a i me e izlugal 4e nqma a te xodqt ot 9 meseca ... i dneska si prizna i se 4udq mislq 4e me haresva .. off i az nz za kakvo go napisah mny sum oburkana ;(((((((
Модерирано от ramaiana.
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
Smile
Ей такифа най-много ги мразя .. Има си приятелка а се забива с тебе.Гадну за гаджето му гадну и за тебе. На твое място нямаше да го погледна повече ..![]()
just a kid۵
хм.. ти кво изобщо се занимаваш с хора дето така лъжат?!
Животът е адът описан в Библията!
Според мен си объркана, защото момчето ти е харесало - разочаровала си се, че има гадже и си си мислила, че може нещо да стане-еми излъгал те е -постави се на мястото на онова момиче с което е и веднага трябва да се откажеш от него.
може да си няма друга работаПървоначално написано от MiMcHeToOo
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
6tom go haresva6 i iska6 ne6tata da potrygnat 6to ne si pogovori6 s nego-6tom ima gadje dali naistina go haresva a i sig li si 4e nesa skyysali![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Ето това е поредния идиот меко казано..Има си сериозна аверка а тръгнал да са занимава с тее и ти вече прехласваш недеи тай..Щот земи зарежи оная и тръгне с тее и опа аи след месец отиде при друга.Такива не заслужават даже да ги погледнеш
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Нямаш ли мозък? Свържи фактите:
1. На първата среща ти заявява, че не е бил на среща, без да се целува с момичето.
2. Има си гадже.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти го харесваш, той те харесва. Най-много да зареже сегашната си приятелка, за да тръгне с теб. И докога така?
Докато не зареже теб заради някоя друга.
When I love, I love.
Оф мила, теглиш му една българска на тоя, врътваш се и си заминаваш. Друго незаслужава. Има си приятелка от 9 месеца и се занимава с друго момиче, че и те лъже... представи си че да кажем скъса с приятелката си за да е с теб. След време може ти да си на мястото и. Сама си прави изводите какъв е!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Не се эанимавай с него.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първо: как може да си толкова неграмотна относно правопис и пунктуация![]()
Второ: много си глупава, но и той не пада по-долу от тебеказал ти, че винаги като излиза с момиче се целували
мале туй момчетата колко плитки били
не че после като мъже поумняват де
![]()
Ем или с теб, или а с нея. Харемите в арабските държави...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
АХуахУАХуахУАХухаУХАУхауХ А +1Първоначално написано от anito.sl
Значи ти не си го познавала хубаво? Така ли да разбирам?!Щом не знаеш че си има приятелка ..а пък си ходила в тях..и на кафе..ала бала..
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!