- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kъде отидоха истинските мъже?
Еййй всички обаче се захващате за това,че се обличали в розово.. И какво? Каква ти вечеря... Какви са тия "старомодни" неща в тийн форум ? хаха ... Вечеря в леглото? ХАХаПървоначално написано от fire_lovka
Е по-голяма тъпотия от тва не съм чувал. Кво искаш да кажеш че предпочиташ някой с космат смърдящ кур от колкото с чист и нормален? А и искам да ми покажеш къде са тия с розовите дрежки щото аз такива не съм виждал, само 1-2ма, също така защо не кажеш какво според теб е истински мъж. Колко се подържам аз, един душ на ден, изчиствам си лицето, избръсвам се и си оправям косата, тва става за 15 минути и съм готов. В сравнение с някой който го мързи да се изкъпе 2 седмици, но щом мислиш че смръдлив, пъпчив, гнусен човек е истински мъж добре тогава, нека останалите мацки да мислят че аз съм мъжът а той лайното.
@Горния постър
Бате, като стигнеш до края на пътя по който си тръгнал звънни ми да се разбереме кога ще ми направиш една свирка, а?
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
1+Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
По кой път бе пич? Аре обясни че ми е интересно кое ме прави гей и кое от горепосочените не правиш ти.Първоначално написано от IGNGN
Я се осъзнай, момченце. Не знам къде живееш, но педали има адски много из София - само в моя факултет са 90% от мъжките стщества, които са около 10. И МАМКА МУ, КОЙ ГОВОРИ ЗА КЪПАНЕ И ЗА ОБРАСЛИ 'УЙОВЕ? ТЪПИ ЛИ СТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЗА КАКВО Е ТЕМАТА?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Искаш истински мъже? А дали ТИ си истинска жена? Къде били... Навсякъде около теб. Но докато зяпаш унисексовете и роптаеш срещу тях, ще пропуснеш щастливите и волни Истински Мъже, тичащи свободни из пределите народината, а слънцето огрява козината по гърбовете им, чертаейки пророчества за берекет.Първоначално написано от fire_lovka
![]()
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Еми, явно да.Но слава Богу, още се намират нормални момчета, не е чак толкова зле положението.
Първоначално написано от freedom
![]()
А къде отидоха истинските жени?..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
na kino otidoha...
Testis unus,testis nullus...
Мен никой не ме поканиПървоначално написано от vladuha haili
Май не съм истинска жена.
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
права си!!Първоначално написано от `Death`Whore``
момичетата се правят на 'какички'
а 'МОчЕТАТА' на фешън дришляци
Според мен външния вид и особено облеклото не са толкова важен показател доколко един мъж е истински мъж. Но досега не съм срещнала някое фешънче, което да ми е доказало, че е мъж на място. Въпреки, че и сред нормално облечените момчета се срещат ужасно много дрисльовци. В днешно време стана много модерно момчето да плаче (нали всяко момиче окуражава приятеля си да споделя чувствата си и да не ги крие, само дето момчетата започнаха да злоупотребяват с това), да очаква от приятелката си постоянно да му е опора и да го подкрепя.. Хубаво е да подкрепяш половинката си, но понякога става множко!Първоначално написано от ~egoistiC
Това ако са истински мъже...Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
За мене са истински психотаЕ значи познавам един такъф и аз хахах.
Аз не съм романтична личност, може би защото света вече така се измени. Де отиде романтиката? Ни нам.. Аз лично някой път имам нужда от нежност и романтика, ако взимам да я получавам може би и аз бих била по-често романтична.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
6ans milaПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
i mene nikoi ne me pokani na tehnia film ama dove4era sam na teatur s edin ...stiskai palci :P
Testis unus,testis nullus...
офф поредната тема...зн ли колко теми има ве4е за тия мъже бе?офф мацка и ти живее6 в някой филм,като мене.. ама аз пуснах една тема за мъжете (подобна де)и ве4е мирясах.. има мн такива,разтърси се малко... и какво да ти кажа?не вси4ки мъже са такива каквито ги описва6...погледни жените какви станаха,после съди мъжете(не 4е не са виновни де)
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
тъпата в слу4ая отново си тиПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
там където и динозаврите,жалко но фактKъде отидоха истинските мъже?
емиии горе-долу е така.оба4е тряаа да си зададем и въпроса 'къде отидоха истинските жени' може би аз съм една от малкото,на която и е писнало за си4ко да изкарваме мъжете виновни.та...къде са истинските жени?сега за истинска жена се брои всяка,която ходи с къса пола,на 15 см ток4ета и един тон грим...всъ6ност дори и той не се вижда под 'фйешан' о4илата...нали?и това било 'женствено'.'най-доброто на магистралатаааа...'Първоначално написано от fire_lovka
а по темата:всяка жена иска да се 4увства за6титена от мъжа до себе си.аз ли4но до мъж с розова ризка бих се 4увствала така,се ено аз тряаа да го за6титавам.
Без лични и безлични съобщения, моля.
Наистина светът се преобърна по тоя въпрос и сега вместо МЪЖЕТЕ да охажват една жена,да я следват навсякъде само и само за една среща...те очакват МОМИЧЕТАТА да направят това...!За мен това е мноого глупаво,винаги в миналото това е било работа на мъжете!Днешните мъже и подрастващите са просто ужасни...нямам думи!!!Толкова са зле![]()
Истински мъж-
интелигентност-над средната
външен вид-да не е хилка до не да не може да си мърда ръцете от мусколи
чуствителност-леко прикрита нека е боклук,романтики в същото време безразличен
грижа за себе си-1 бр пистолет,1 бр.нождънки ризка/якенце-прическа-както е излязал от леглото (ако положението е плачебно се разрешава малко гел...)
общо взето -аз,моя милост,свръх аз \/
![]()
skype me -Fedaris<BrutaLni>
.................................................. .........Това беше безлатна реклама.................
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Въпросът не е в това, че истинските мъже не се поддържат, а в това, че на тях не им пука особено дали са облечени модерно, а им пука дали изглеждат женствени. Не им пука също така, че имат косми и даже се гордеят с тях.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Не ме карай да обиждам профила си с мнението си...имаше още едно такова, но реших да не си го слагам в подписа - не ме предизвиквай.Първоначално написано от monityY
А ти си голямата жена - нямам думи. И истинската жена, и истинският мъж правят нещо по въпроса, а не чакат другия. В зависимост от степента на срамежливост може да бъде страстен поглед или награбване, но нито истинският мъж се комплексира от това, че жена го сваля, нито истинската жена се спира да сваля мъж само защото така не е редно.Първоначално написано от Veno0m
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А къде са истинските жени?! Нима не е пълно с кокони, дето сами не знаят за какво им е това между краката? Плс, не сме само ние ...
На мен също ми е много смешно като ги видя другарите с розови блузки, прически, бръснати крака и ходят некви наперчени и си мислят, че са фанали Господ за шлифера... хах![]()
Не знам защо се получава така, но наистина момчетата в момента са пълна скръб като цяло... и после защо момичетата ходили при по-големи (и не само те...) Е, понякога не е само за секса, а просто искат зрял човек до себе си, а не пикльо с камъчета по дънките![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
не съм съгласна с тебе!!Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
точно тя не е тъпа!!