.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Град
    София
    Е, на мен пък гаджето ми е от там и съм прекарал при него доста време... От коя част на САЩ е братовчед ти? Защото там нещата са различни в различните щати... аз говоря за Калифорния.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Love__DaLi
    Всичко е от тъпата чалга,замислете се малко и ще видите че съм прав....
    Олеле вече чалгата е виновна и за това, че няма кой да ни възпитава децата.... Ами, да те питам тогава - аз като слушам и чалга, как е възможно да не ходя с розови блузки, да не преебавам момичета, да не се храча по улиците... а?
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Търново.... Велико Търново
    секи калифорния гледа ... ми нормално да се бръсна там почти всички я са в футбола я сърф карат ....... калифорния е най измисления щат ... ако съдиш за сащ по това - се едно да съдиш за цяла българия по Варна

btw темата се изроди в телесно окосмяване .... :/

Град
    Away away..from more and everybody
    Те рицарите отдавна изчезнаха...вярно останали са почти и само кукони, които обикновенно закасняват за работа или у-ще понеже косата им не иска да стой като тази на модел в някое списание.. а пък за розовите блузки нямам против даже са мн сладки ..ама има бая други работи дето не са много приемливи.. каде отидоха истинските мъже.. вече са застрашен вид..скоро могат и изчезваш да станат..

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

Град
    София
    хаха измислен? Ами, Ню Йорк също ли е измислен? Е, ако искаш може и за Айдахо да говорим, където момиче с къса пола е равно на престъпление...
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    калифорния - най освободения от закони щат , hollywood , las vegas, los angelis ( пъслно с дрога и сякви такива ) ... не че ми се говори за сащ ама ... както каза даскала ми по англииски за да видиш истинската америка не се придъжай към големите градове - ( и той е от познай АЙДАХО )

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Те са застрашени индивиди,ако все още има някакви останали

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Абе еи момичета, докато заглеждате точно е тея дето ги описвате по всичките страници досега, няма да забележите някой истински мъж, защото те не се движат около тях. Патки!

Guest
    Ще те запозная с чичо Пешо от долния етаж. Той се бори за момите(краде ги и ги изнасилва).
    Иначе искам да изкоментирам, че съм бати пича и че вие сте грозни.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kael
    калифорния - най освободения от закони щат , hollywood , las vegas, los angelis ( пъслно с дрога и сякви такива ) ... не че ми се говори за сащ ама ... както каза даскала ми по англииски за да видиш истинската америка не се придъжай към големите градове - ( и той е от познай АЙДАХО )
    Ам... окей, както кажеш. И все пак България е далеч от САЩ, тъй че сравнението е неуместно.
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Супер фен
    къде отидоха ли?
    е па дома седим аз, болен .... ама скоро пак излазям по улиците, може да ме видиш некъде

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Kъде отидоха истинските мъже?

Цитирай Първоначално написано от fire_lovka
    V dneshno vreme myjete se glasqt poveche ot jenite, izbarali novite fashion rozovi dreshki vyrvqt napereno po ulicite sred tylpi ot zaxlasnati momicheta, koito zqpat po tqx i edva ne glytvat nqkoi muha. Az pitam kyde otidoxa istinskite myje? Dneshnite ne si mrydvat prista da spechelqt edna jena, smqtat che samo vynshnostta im e dostatychna, za da privleche cql roqk ot momicheta. Nqmam nishto protiv izdokaranite myje [i na men mi pravi udovolstvie da gi gledam i ... ], no kyde sa tezi, koito nosexa cveta, presledvaxa te nastoichivo, za da izlezesh s tqx samo na vechera, a posle... nie si znaem Vqrno jenita sa emancipirani, chuvstvat se silni i nezavisimi, znaqt, che poiskat li nqkoi myj shte go spechelqt, a myjete tochno na tova razchitata. Veche myjete trqbva da bydat uxajvami ot jenite [obraten svqt!]... kakto kazvashe edna moq priqtelka: "Naxalnite ocelqvat! Te si namirat myje! Bydi k***a!" DO TOVA POLOJENIE LI STIGNAXNE?

Модерирано от ramaiana.
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    Абе защо ли вчера, вървейки по главната, точно тия мисли ме обвзеха?
    Чудя се дали напоследък няма да ни се налага и да се бием за тях?!? Вмисъл, ако някой ги обиди да ги защитаваме... Замислих се за това, защото както си вървях по главната се сблъсках в едно момче, поради невнимание... И момичето, което вървеше до него (очевидно гаджето му) едва не ми се нахвърли за това, че съм докоснала мъжлето й, което между впрочем носеше именно розова блузка... А аз просто се бях загледала във витрината на един магазин и затова се сблъсках в него... Нямах други намерения...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Ами аз съм момче и ще ви кажа моята гледна точка ... :
    аз не съм от х0рата които по горе описахте ...не мога да се оприлича и от хората който преследват целите си ( ще звучи просто надуто ) но се опитвам .. но и сред момчетата не могат да се намерят много точни хора .. почти всички са егоисти а от там идва и манията за поддръжка на метро сексуален вид .. искат те да са център на внимание и общо взето : момчетата на място наистина са на изчерпване и от мъжка гледна точка
    под "момчета на място" имаш предвид приятели нали иначе мисля, че току-що открих сродна душа - подкрепям те отвсякъде

аз лично си падам по мъже, който знаят как да изглеждат добре - наясно са, че са готини и не се правят на интересни с тъпи лафове. Много момчета използват лак или гел - е, къв му е проблема ? Аз вися с часове пред фризиора - защо и той да не се потруди малко ? Самото поддържане повдига самочувствието, а ако не се чувстваш добре, си напълно депресиран и прецакан. За розовите блузи - ами аз мн често нося сини например, а синьото не се ли счита за мъжки цвят ? За пухчетата - има хора, които следват модата и ако тва е модерно сега, тва ще носят я! Щом жените се водим от модата или пък си имаме собствен стил - защо мъжете да нямат право на същото

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    V dneshno vreme myjete se glasqt poveche ot jenite, izbarali novite fashion rozovi dreshki vyrvqt napereno po ulicite sred tylpi ot zaxlasnati momicheta, koito zqpat po tqx i edva ne glytvat nqkoi muha. Az pitam kyde otidoxa istinskite myje? Dneshnite ne si mrydvat prista da spechelqt edna jena, smqtat che samo vynshnostta im e dostatychna, za da privleche cql roqk ot momicheta. Nqmam nishto protiv izdokaranite myje [i na men mi pravi udovolstvie da gi gledam i ... ], no kyde sa tezi, koito nosexa cveta, presledvaxa te nastoichivo, za da izlezesh s tqx samo na vechera, a posle... nie si znaem Vqrno jenita sa emancipirani, chuvstvat se silni i nezavisimi, znaqt, che poiskat li nqkoi myj shte go spechelqt, a myjete tochno na tova razchitata. Veche myjete trqbva da bydat uxajvami ot jenite [obraten svqt!]... kakto kazvashe edna moq priqtelka: "Naxalnite ocelqvat! Te si namirat myje! Bydi k***a!" DO TOVA POLOJENIE LI STIGNAXNE?

Модерирано от ramaiana.
    Чудя се дали напоследък няма да ни се налага и да се бием за тях?!? Вмисъл, ако някой ги обиди да ги защитаваме... Замислих се за това, защото както си вървях по главната се сблъсках в едно момче, поради невнимание... И момичето, което вървеше до него (очевидно гаджето му) едва не ми се нахвърли за това, че съм докоснала мъжлето й, което между впрочем носеше именно розова блузка... А аз просто се бях загледала във витрината на един магазин и затова се сблъсках в него... Нямах други намерения...
    Много невинно си станало Нали знаеш, че от 6 или 7 милиарда души мъжете са повече за тва, за да не ти се налага да се биеш или бориш, намери си някой сигурен и не го пускай

Град
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Ам... окей, както кажеш. И все пак България е далеч от САЩ, тъй че сравнението е неуместно.
    mai e pro4ete ko sam pisal - nikade ne sa hodili majete - tuka sa si prosot v na6ata darjava da si gotin zadaljitelno trea si zadnik da si nai golemiq piqnica da slu6a6 4alga na poraziq i da ne zabravim trea da pu6u treva ... a za da si 100% pi4 trea psuva6 na sqka 3ta duma i zadaljitelno da nari4a6 momi4etata/ jenite - "putki "

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Инфлацията ги погуби А сега сериозно!

Първо,момче съм!Според мен един истински мъж е това,което аз бих искал да стана,а именно:
    1.Интелегентен,с добро образование,висока обща култура и добра работа
    2.Улегнал,знае какво иска от живота,спокоен,склонен към компромис
    3.Може да се справя с трудностите ,оито му предоставя живота
    4.Да бъде учтив внимателен и най-вече-ДЖЕНТЪЛМЕН

Да,верно е,че такъв мъж не се среща често и че,може би,не може да съчетае всички тези качества в едно! Но знам,че ако се постарая да бъда такъв,то съм сигурен,че ще имам много по-малко недостатъци у себе си!

Град
    искам петрич
    емигрираха в чужбина
    истинските жени пък взеха да стават
    много истински и не е мн на добре
    иначе пък отдоло има една истинска песен

Има си истински,просто не си ги срещнала.

Град
    Майнатаун
    Тук съм

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Инфлацията ги погуби А сега сериозно!

Първо,момче съм!Според мен един истински мъж е това,което аз бих искал да стана,а именно:
    1.Интелегентен,с добро образование,висока обща култура и добра работа
    2.Улегнал,знае какво иска от живота,спокоен,склонен към компромис
    3.Може да се справя с трудностите ,оито му предоставя живота
    4.Да бъде учтив внимателен и най-вече-ДЖЕНТЪЛМЕН

Да,верно е,че такъв мъж не се среща често и че,може би,не може да съчетае всички тези качества в едно! Но знам,че ако се постарая да бъда такъв,то съм сигурен,че ще имам много по-малко недостатъци у себе си!
    ми ти току-що описа перфектния мъж кво да ти кажа.. ако го намериш някой ден, покажи ми го само не спомена нищо за любовта ? Защото от професионален план си е доста добро описанието

Град
    София
    mai e pro4ete ko sam pisal - nikade ne sa hodili majete - tuka sa si prosot v na6ata darjava da si gotin zadaljitelno trea si zadnik da si nai golemiq piqnica da slu6a6 4alga na poraziq i da ne zabravim trea da pu6u treva ... a za da si 100% pi4 trea psuva6 na sqka 3ta duma i zadaljitelno da nari4a6 momi4etata/ jenite - "putki "
    Явно и ти не си прочел аз какво съм написал... Аз говорих само за грижата за външния вид, но както и да е.
    Това, което ти казваш важи за паплачта, но не са всички така.
    За да подкрепя думите си най-добре, ще ти дам пример със себе си - не псувам (поне не много), не съм задник, не съм пияница, слушам всичко, трева не съм барвал от месеци, не наричам жените ......... , но въпреки това не мога да се оплача от липса на интерес от страна на женския пол. Е, друг е въпросът, дали аз съм заинтересован от този интерес, но както и да е. Мисълта ми е, че проблема не е в момчетата, а в момичетата, които ги харесват такива. Момчетата се правят на говеда, защото момичетата харесват говеда, т.е. пак са виновни женските, защото плюят по перковците, а в следващия момент обясняват как харесвали лоши момчета... ами, харесвайте си, ма после не пискайте що ви пребиват от бой.
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    *поглежда по горния пост, примигва и решава че тая тема му е безинтересна вече*

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от Bubeto_f
    бе вие не сте добре!!!няма нищо лошо мъжете да се поддържат хубави.не искам някъв космат и мръсен мъж...колкото и ние се мъчим да сме красиви,толко трябва и те!!!
    1. Не вярвам да си общувала с мъже, сигурно ходиш с момченца.
    2. Малоумна ли си, умствено изостанала ли си не знам, но КОСМАТ НЕ ОЗНАЧАВА МРЪСЕН.
    Е абсолютно в мой стил изказване... +1

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Цитирай Първоначално написано от love_me93
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto

Модерирано от ramaiana.
    Много невинно си станало Нали знаеш, че от 6 или 7 милиарда души мъжете са повече за тва, за да не ти се налага да се биеш или бориш, намери си някой сигурен и не го пускай
    Добре, Хрис, ще го имам в предвид... Ама нали знаеш, че сигурното ми е в София! Е пак по-добре от твоя испанец !
    Бтл, верно много педераси има напоследък...
    The reasons of love... <3

ми, Юю, аз не познавам много.. ти ако знаеш я кажи да чуя и мерси, че ми напомни, че е в Испания, аз щот бях забравила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си