.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    Град
    Търново.... Велико Търново
    жените са повече от мъжете .................................

Цитирай Първоначално написано от kael
    жените са повече от мъжете .................................
    сигурен ли си аз не много, но последно бях чула, че средностатически на всеки 1 мъж се падат по 13 жени не е много честно

Определено си права...на изчезване са истинските мъже.Точно преди два месеца се запознах с две момчета, които са на по 21...и sа адските кавалери.Просто са разтапяш.В последствие тръгнах с едното момче и още сме заедно...иииии до сега не съм имала такъв кавалер до себе си...Но определено поддържам мнението, че тези хора са на ИЗЧЕЗВАНЕ...
    ViVa La Sex!!!!

Re: Kъде отидоха истинските мъже?

Цитирай Първоначално написано от love_me93
    Много невинно си станало Нали знаеш, че от 6 или 7 милиарда души мъжете са повече за тва, за да не ти се налага да се биеш или бориш, намери си някой сигурен и не го пускай
    Обратното, мъжете са по-малко от жените. Ще ви се налага да се конкурирате помежду си, а мъжете ще стават все по-претенциозни. Това е добре за мен, обичам да ме ухажват.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Re: Kъде отидоха истинските мъже?

Цитирай Първоначално написано от drfatt
    Цитирай Първоначално написано от love_me93
    Много невинно си станало Нали знаеш, че от 6 или 7 милиарда души мъжете са повече за тва, за да не ти се налага да се биеш или бориш, намери си някой сигурен и не го пускай
    Обратното, мъжете са по-малко от жените. Ще ви се налага да се конкурирате помежду си, а мъжете ще стават все по-претенциозни. Това е добре за мен, обичам да ме ухажват.
    ами и аз обичам да ме свалят да си бъдем честни но досега само от момчета чух, че жените сме повече, а жените ми казват обратното абе нз нали си има двойки там събират се, разделят се, обичат се, мразят се.. кво да ти кажа
    а за свалки - аз съм насреща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си