.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ако знаете,моля ви - пишете!

Здравейте ! Аз съм на 14 години и тежа прекалено много за възрастта си ! Бих искала да знам колко калорий на ден трябва да се приемат .. за да отслабна .. В смисъл такъв без диета .. Просто гледам кое колко калорий има и си правя преценката по колко и какво да ям .. ? Ако някой знае моля ви да пи6е !
    Търсих такава тема но не намерих и все пак много се извинявам ако се повтаря !
    Предврително благодаря на всички Ви : )

Модерирано от ramaiana.
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!

Град
    Razgrad Cartel
    afe ibaam ta,da ne si qla tolkoz navremeto

скъпа не е толкова важно колко калории трябва да приемаш по важно е КАКВИ калории приемаш! ще се обоснова...ако изядеш един ден 2 6околада,ще напълнееш мн пове4е ако се опиташда ядеш колкото си иска6 месо,млечни продукти и салати!
    същото се отнася и за мазното и за тестеното! яж пове4е полезни храни..мисля 4е няма нужда да пиша кои са те!
    и все пак а ко толкова искаш да брои6 калориите аж между 900-1300 калории..тва при положение 4е иска6 да отслабваш ако не може от 1000-1500...
    а и движението,също е от голямо зна4ение....добре е като отсабнеш да не си разпусната кожа а по така оформена а и така по бързо сваляш
    ае дано да съм била полезна

Супер фен Аватара на Exothermic
    Калориите които приемаш при диета трябва да са
    по-малко от тези които изразходваш,но само така нищо няма да стане.
    Трябва ти спорт...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

и не ми казвай 4е си търсила...за6тото форумът е пълен с такива теми за отслабване!!

Ами то нестава само с диети ,ами и с физически упражнения ! А за калориите не знам точно по колко
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Дали?

Една приятелка ми каза че ако ям по един шоколад например .. Ама само един шоколад на ден .. нищо друго ... Така може да се отслабне .. И разбирасе с фитнес или някакъв спорт.. Това дали може да е вярно или са пълни глупостии ?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Шоколад и отслабване не ми се връзват
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абе...просто се граничаваш! Не ядеш много шоколади, разни други сладки, чипсове, джобове, дюнери...Такива неща ги изключи от менюто си. По принцип "манджите на мама" са диетични...така че ако майка ти готви разни манджи яж тях вместо един шоколад примерно....Също така - СПОРТ! Задължително Успех

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Ако знаете,моля ви - пишете!

Цитирай Първоначално написано от lil4etuuu
    Здравейте ! Аз съм на 14 години и тежа прекалено много за възрастта си ! Бих искала да знам колко калорий на ден трябва да се приемат .. за да отслабна .. В смисъл такъв без диета .. Просто гледам кое колко калорий има и си правя преценката по колко и какво да ям .. ? Ако някой знае моля ви да пи6е !

Модерирано от ramaiana.
    първо за да ти кажат колко калорий на ден може6 да приема6,няма да е зле да си каже6 теглото и ръста и 2ро... мн по бързо 6те отслабне6 ако остави6 6ибаните калорий и се заеме6 със спорт и лек хранителен режим!стига сте брояли тия калорий.. просто ограничи мазното,хляба и сладкото...толкова ли много искам?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Дали?

Една приятелка ми каза че ако ям по един шоколад например .. Ама само един шоколад на ден .. нищо друго ... Така може да се отслабне .. И разбирасе с фитнес или някакъв спорт.. Това дали може да е вярно или са пълни глупостии ?
    повече ми клони към пълните глупости ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Re: Ако знаете,моля ви - пишете!

Цитирай Първоначално написано от monityY

Модерирано от ramaiana.
    първо за да ти кажат колко калорий на ден може6 да приема6,няма да е зле да си каже6 теглото и ръста и 2ро... мн по бързо 6те отслабне6 ако остави6 6ибаните калорий и се заеме6 със спорт и лек хранителен режим!стига сте брояли тия калорий.. просто ограничи мазното,хляба и сладкото...толкова ли много искам?
    1.64 m ... 65 kg (ujas)

Град
    Варна
    Вземи си Л-Карнетин. И приемай по-малко въглехидрати и сладко.

Успех

Град
    У нас Си (=
    Тия калории дето ги пишат на опаковките в повечето случаи не отговарят. Никой не следи какво се пише там и всеки може да си напише каквото си иска.

Л-Карнетин

Цитирай Първоначално написано от momchence_89

Успех
    Л-Карнетин .. Може ли някой да ми разясни какво е тва .. И горе долу на каква цена е?

Град
    Варна

Re: Л-Карнетин

Цитирай Първоначално написано от momchence_89

Успех
    Л-Карнетин .. Може ли някой да ми разясни какво е тва .. И горе долу на каква цена е?
    L-carnitine

L-CARNITINE е хранителна добавка, подходяща за хора подложени на системни физически натоварвания, особено за спортисти от спортовете за издръжливост, както за всички случаи на първичен или вторичен дефицит на карнитин в организма.

Карнитинът е естествено съдържащо се в клетките на организма вещество, отговорно за транспорта на дълговерижните мастни киселини през мембраната на митохондриите. Той осигурява субстрат (мастни киселини) за процеса на бета-окислението и последващото освобождаване на енергия в митохондриалния матрикс, главно в клетките на скелетните мускули и миокарда. В резултат на това се повишава издръжливостта на организма при физически натоварвания.

Карнитинът е производен на аминокиселините лизин и метионин, от които се синтезира в черния дроб и бъбреците. Човешкият организъм съдържа около 20-25 г L-карнитин, 98% от който е складиран в скелетните мускули и миокарда. Със стандартната диета дневно се получават 10 - 100 мг карнитин, който се резорбира в храносмилателната система чрез специални транспортни механизми. Нуждите на организма обаче са по-големи и те се задоволяват и от допълнителното количество ендогенно синтезиран карнитин. При определени състояния, в т.ч. при повишена физическа активност, нуждите могат да надвишават дневните набавки, което налага приемането му като хранителен суплемент.

Някои генетични, чернодробни или бъбречни заболявания, както и консумирането на диети, богати на мазнини или бедни на аминокиселините лизин и метионин (необходими за синтеза на карнитин), използването на определени лекарствени препарати, могат да доведат до карнитинов дефицит. Последният се характеризира с лесна уморяемост, болки в гърдите, болки в мускулите, хипотония, обща слабост и обърканост. При доказан дефицит на този нутриент, се препоръчва използването на L-CARNITINE като хранителна добавка.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1. При тежки физически натоварвания - по 1 капсула L-CARNITINE 2-3 пъти дневно.
    2. За повлияване на мастния метаболизъм - по 2 капсули L-CARNITINE 2 пъти дневно.
    3. При свързан с алкохолна злоупотреба карнитинов дефицит, синдром на хронична умора, сърдечни и други заболявания, дозата се определя от лекуващия лекар.
    Струва около 20-25лв
    Успех

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Консултирай се със специалист-диетолог.Това да се ограничаваш в приема на някои храни,следователно стремейки се да намаляваш и калориите е безполезно,ако не го съчетаеш с подохдящи физически упражнения
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си