- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка???
o ne kolko takiva temi shte pusnete oshte be?Mi kato nemoje da se celuvash she se nauchish da ne mislish che drygite sa se rodili sas sposobnosta da se celuvat.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Според мен най-добре ще е да му признаеш че до сега не си се целувала,защото той ще те разбере и няма да ти е толкова нервно,пък и мисля че ще се зарадва че не си била с други досега...а ако не искаш да му признаеш...просто се отпусни и следваи неговите движения.....няма да се изложиш...спокойно!![]()
Ne e strashna smartta -
smartta e bezkraina pochivka.
Nai-strashno shte bade tova,
che v prastta nqma da vijdam tvoita usmivka!
+1Първоначално написано от F@t@lNy_Sl@dK@
Не е голяма философия...просто го "копираш" пък след време ще си намериш и твоя техника може би![]()
Офффф поредната такава темаКога най - накрая ще разберете,че има нещо наречено "Търсене" и там има още безброй такива теми ...ааааа
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
просто не мисля как ще се справиш..когато дойде момента то става от самосебе си..и аз много се притеснявах за 1 целувка..ли4еше си 4е мом4ето иска да ме целуне..аз само се 4удех какво да правя...той по4на да ме целува по врата и докато се усетих ве4е се целувахме.,..така4е споко ще се справи6..![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ot kakvo te e strah spored men si napravila polojenieto po napregnato za teb sled kato si se otdrupnala ne e trqbvalo da go pravi6 kak 6te razbere 4e ti e za purvi put akon ne si priznae6![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПуШаА (трева),Не ПияЯ (вода),По мЪже Не ХоДяЯ (те идват при мен), лягЪъм си рано0о (към 7 сутринта), Не изЛизЪъм мноГу (от дискотеката), скРомна съЪм (имам 5 гардероба с маркови дрехи) и ниЩУу не тЪрсяЯ (то само ще дойде)...