- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка???
Има едно момче от училище,което много ми харесва.Явно и той ме харесва ,защото днес ме покани да излезем следобяд на разходка.Всичко мина идеално,но когато той се опита да ме целуне аз му се дръпнах.Защото не съм сигурна в способностите си като досега не съм се целувала ..не знам ами ако се изложа??????Не исакам той да разбере,че ще ми е за първи път.. дайте съвет плсссссс
Модерирано от ramaiana.
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
Move Bitch!!!
Ъъъъъъъ виж ако си готова щеше да го направиш,но явно не си.Еми какъф съвет покани го да излезете пак и ако посегне да те целуне му дай ще мине сичко добре(надявам се)следвай неговите движения и ще стане.Няма да се изложиш спокойно.![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
има мн хота които не са се целували.. и не знаят просто се отпускаш и не трябва да се издаваш..че не можеш просто действай![]()
късмет
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
и мен и до сега ме е страх когато се целувам с ново момче, но почти винаги не става гаф, не се притесняваи от това едвали ще разбере , че ти е за 1 път. А и се някога трябва да стане колкото по скоро толкова по добре за теб.
Оф .. за пореден път се обеждавам чее тая търсачка за нищо я нямате... Такива теми има колкот щеш ..![]()
just a kid۵
Ае яяя са вземе малко в ръце.. Кви са тея смотани теми а.Зн ли колко ма ноли фара че не можеш да се целуваш а .напраиха тема за такива кат тее лапита на 10 дет да са образоват малко и ако чак тогава ако не разберат(е тряя сте пълни идиоти) да пускате теми..
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
При повечето момичета ,които се целуват за първи път (да не казвам всички)се чувстват страшно неодобно и се питат какви движения да правят как да застанат ,и други подобни въпроси истината е ,че няма определен начин за една целувка и още повече когато е първа .... Това значи ,че просто си допираш устните до неговите (това е основното) ,а за по нататък правиш ,това което той прави въртиш езика и през това време го прегръщаш (ако желаеш) И гледай другия път да го целунеш, защото така или иначе трябва да има първи път !![]()
Айде късмет за целувката и дано да потръгнат нещата между вас
\
/
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Тцтцтцтц... е че като разбере че ти е за 1-ви път какво??? За всичко си има време...И той е имал 1-ва целувка...
То даже ако рабере ще е хубаво ще си каже че е си му първата и ще те цени повече![]()
Първоначално написано от ZaHaRcHe
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=136922 - Ето я и темичката... Мацката си свърши работата перфектно като си направи труда да я напише...За какво обаче не я направиха важна тема...тей всяко лапе с тапия си въпрос "Как да се целувам?" да чете там и да се избегне това пускане на безсмислени теми..![]()
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Първоначално написано от gotina_teenka
ХАХахХАХахХАхахХАхахХАхах АХ +1
е все някога тряя ти е първия път бе![]()
Spored men pravilno si postupila...nqma kvo da se celuvateПървоначално написано от SOSICK
ako se celunete ii ne se polu4i mu kagi da opitate pak
![]()
Testis unus,testis nullus...
Целувката не е като изпит за шофьорска книжкаНе се притеснявай - първата целувка обикновено не си личи че е първа.
Ето ти го идеалния отговор...амаа и да си личи че ти е първата има ли човек дето да не е имал първа целувка?Първоначално написано от maybelline
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
Не е трябвало да се дръпваш, едва ли ще разбере, че не си толкова добра, както смяташ.Следващият път не го прави, но е редно да му споделиш, че е било от притеснение, за да не си помисли нещо момчето...Отдай се на момента, а не мисли затова как си се представила.
К'во толкова има да му мислиш не мога да разбера беееее.... Една целувка... Всичките сте един дол дренки : "Ох,ама той ще разбере,че ми е за1-ви път!" Ами като се е*ете пак ли толкова ще се притеснявате,че ви е за 1-въ път а?? Или ще си оставате девствени монахини....
taka kato 4ete6 kvo sa ti pisali sig si misli6 kvo im e na tqh-mn lesno 6tot sa go izpitali,no nemislq 4e 6te ti e trudno sled kato mom4eto e gotovo i e iskalo da te celune zna4i zn ko prai doveri mu sekysmet \
/
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
V pUrvAta CelUvKa nQmA nI6tO stRa6No6Tom gO HarEsvA6 nE e trQbVaLo dA se DurPa6
aMa tAka E stAnaLo NqMa vRu6TanE naZaD...drUgIq PUt stOi MirNa IiIi -->
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Никой не се е родил научен.За всяко нещо си има своя първи път.
Ако някой се дръпне, значи не желае да бъде целунат. Кажи му, че ще ти е за първи път, иначе той няма да те потърси повече - отблъснала си го.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
мда, наистина не е трябвало да му бягаш, сигурно си е помислиш, че не искаш да те целуне и надали ще проба пак..
но ако излезете пак, му обясни защо си се дръпнала миналия път и ти пристъпи към действие![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Дам...и по-добре му кажи,че ти е за първи път,аз казах на моя бивш приятел,че ми е за първи път и той толко много се зарадваПървоначално написано от freedom
и беше много нежен.....
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
хахха мацка разбирам те.ама няма6е да е зле преди да пусне6 тема да се поразрови6 из търса4ката и да види6 колко о6те такива теми има... на въпроса ти 6те дам отговор,който съ6то ако се бе6е поразровила из сайта 6те6е да намери6 сама!
http://www.teenproblem.net/s/318.html
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.