- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любима кола...?
Не знам дали е нетипично момиче да се зарибява по колите и аз сигурно съм изключение,защото обичам колите...Според вас коя е най-яката кола?И защо?И кои модели от съответните марки ви харесват най-много?
lambordjini \/
FUCK YOU MADA FAKA IN THA HRASTALAKA
Аз съм за Ламборджини и Порше...![]()
Let the beats control your soul...
Майбах нямат равни... И бтв се пише слято
ПП. Освен че в момента, поне за мен, те правят най-добрите коли, по време на втората световна са правили и най-добрите танкове
ППП. А що няма Бентли?![]()
Автора да е чувал за McLarren? или...как се пишеше там..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И аз харесвам колите и високите скорости.Иначе много се кефя на Ферарита Поршетата Ламборджининатата и Бендлитата.
На външнен вид... Ламборджини. Иначе - не ги знам и не мога да кажа.
май бах, май не ебах..
една дума е, дебахаха
Ламборджини ест............................................ ...........
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Хм.. не съм гласувала в анкетата, защото са ми някакви нереални...
Но бих искала да имам:
Audi TT
Nissan Micra
Opel Tigra
Peugeot 206 (може и CC)
Астон Мартин
бенДлита, май бах..Първоначално написано от caRamelO_cHicA
я си говорете за Ейвън, бе д*ба..
![]()
Трябва да сложиш повече марки в анкетата.
Москвич, лада, шкода, опел, пежо и т.н.... по-достъпни коли.![]()
Ахахахаха много силноПървоначално написано от OtherDimension
=D>
Абе не че нещо, но все пак да си кажа, че се пише се ФолксвагенПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Хора,съжалявам,че съм сбъркала името на колата,но точно с тази не съм запозната толкова много,даже чух за нея доста скоро,но просто исках да я напиша,защото знаех,че има много фенове на тази марка...![]()
А по другия въпрос,че никой не може да си позволи тези коли...Случайно това да ми пречи да им се възхищавам?Не!И аз не бих си ги купила,не само защото са скъпи,а и по още много причини...Има други качествени коли,които са на достъпна цена и са много готини...Но вие си знаете...![]()
Ам...приятно писане!![]()
От изброените Ламборджини (Диабло) , обаче да слезем на земята и марката , която също ми харесва е Ауди.
След 15-ина година мисля да си купя или Порше Кеймън,или БМВ Х5,или БМВ Z4,или Ауди ТТ,или някой Брабус.Естествено няма да бачкам в БГ.
Иначе по темата Порше Карера Джи Ти,Мерцедес SLR 722 GTR:0-100 км/ч за 3 секунди!!!!!!!!!! Няма Ламборгини,което да е добро като Мерцедеса,който си е истински звяр като дизайн и възможности.
ЩЕ СЕ ВИДИМ В СЪДА!Първоначално написано от TheNightRider
уча право![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
[url=http://www.seriouswheels.com/cars/2008/top-2008-Lamborghini-Reventon.htm]Lamborghini Revent
moita![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп