.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

И аз направих гаф ;(

Пффф Здравейте Ето я и мойта грешка..Много пъти съм пробвала приятеля си в смисал,че му се обаждам като тайна обожателка или чрез друг скайп и винаги се е държал като момче с приятелка,което не би изневерило и т.н..И тази вечер тайкато нямаше какво да правим с мойта приятелка реших ме да го изпобваме пак ..само че,последната седмица има някакви проблеми,все плаче все е тъжен,почна да се държи малко по-странно и на 12 имаше няква криза и стояхме до 4:00 да му се моля да спре да плаче,мисълта ми е че е много тъжен и казва,че това е заради мен,защото не може да е всеки ден до мен и се натъжава като мисли за това И тази вечер нищо ново,като му казахме искаш ли да се видим ..той "не,аз обичам много мойта приятелка,няма да й го причиня"макар,че показахме момиче 100 пъти по-красиво от мен,не се хвана на чата....стана му много кофти,защото разбра,че съм аз и когато му писахме бб..неговите думи бяха "знам коя си "..Сега влезнах и видях,че не е на линия и знам че прекалих,и без това е много зле Не знам какво да правя,той не е сигурен,че съм аз и ако вляза и му кажа не знам как ще реагира а проблема е там,че не мога да го лъжа или да крия от него абсолютно НИЩО.....не трябва да му казвам....ама не мога да мълча пффффф Вие нещо да кажете Какво да правя сега

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ми.. ти май си на 14 а..Еми то логично е на твоята възраст да праиш такива неща с епак мозъка ти не толкова развит..Това е една идиотска постъпка.Просто нямам думи то бива бива да са праиш на лапе ама ти бииш сякви рекорди..За туи ся си страдаи за туи че си са праила на мн умна
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    ibIzAaAa
    Леле... това е доста гадно... Но мисля,че ще е добре да му кажеш,че си била ти и,че си го направила,просто защото го обичаш твърде много и просто си искала да разбереш дали ще се хване на тъпа авантюра в чата с момиче,което е по-красиво от теб и т.н... Не мога да ти помогна много...Аз бих постъпила така..Пожелавам ти успех и дано не се скарате заради това... {}{}

Повече от фен Аватара на suantito
    Играеш си с оганя , и се опари....но нали има теенпроблем който помага на добрите деца, но ти май не си от тях...

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Ми.. ти май си на 14 а..Еми то логично е на твоята възраст да праиш такива неща с епак мозъка ти не толкова развит..Това е една идиотска постъпка.Просто нямам думи то бива бива да са праиш на лапе ама ти бииш сякви рекорди..За туи ся си страдаи за туи че си са праила на мн умна
    темата не я прочетах ама прочетах мнението и ми ареса за тва се присъединявам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

нз аз като момче дето мн държа на приятелката си бих те посъветвал да му кажеш щото тей тей реве дали ще е в повечко или не пак ще рева ама е по добре да знае все пак той разчита на тва да сте искренни един към др и тва си е най важното след чувствата

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    признавай си и гледай да не се повтаря повече! по възможност му признай в очите а не по умрелия скайп..

Животът е адът описан в Библията!

Прекалила си много .... Ай за един път да го провериш ок ама толкова пъти означава ,че му нямаш доверие ,и че си страшно ревнива (което въобще не е хубаво) . И сега заради проклетата ти ревност го губиш , апак и ако помислиш малко ти го и лъжеш - щом се претставяш за друга !! Извини му се и кажи ,че съжаляваш и не искаш да го загубиш и си направила това , защото го Харесваш върховно много и се страхуваш да не го загубиш. За това си направила тази простотия !!! Късмет (Макар ,че това ти се явява като наказание и един вид полука )
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Супер фен Аватара на Qnchety
    Признай му, че си била ти и че си го направила тъй като мн го обичаш и си искала да се увериш, че и той те обича много . И му го кажи ЛИЧНО!

Постъпила си гадно с момчето,но все пак си мисля че ще се оправят нещата ако найстина бъдеш съвсем откровенна и му признаеш какво си направила и не го пробваш повече!! Надявам се си разбрала че това момче найстина държи адски много на теб и много те обича и няма смисъл да го пробваш и да го лъжеш,а просто да му покажеш че и ти много държиш на него Успех!

Град
    Пловдив

Re: И аз направих гаф ;(

на негово място почти всеки би те зарязал като последния боклук

Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Ще заменя рогатните и ще спестя време от 1 глупачка по-малко с цитат от захарчето.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Inside the temple
    Момчето наистина те обича. Затова и страда толкова от това, че му нямаш и капка доверие. Затова и въпреки всичко е все още с теб.

Извини му се. Кажи му колко много съжаляваш, че си го наранила. Покажи му, че той за теб значи невероятно много, обещай му, че вече няма да постъпваш по този начин, защото му вярваш.

Или с две думи - признай грешката си. Ако го обичаш, ще го направиш.
    А ако той види, че ти осъзнаваш колко зле се чувства той, и че съжаляваш заради това, ще е по-склонен да ти прости и отношенията ви да се оправят.
    When I love, I love.

Типично ...

Пича не му е добре от сумати време .. и на всичкото отгоре ти знаеше .. и въпреки тва направи най-голямата глупост .. тва е.. РЕЗИЛ ..

А да си се замисляла че може да е знаел че миналите пъти си била ти .. и в крайна сметка е стигнал до извода че не му вярваш ??Няма по-голяма болка от любовната.. и НЯМАМ предложение кво да направиш..

И следващия път когато "нямаш какво да правиш" се замисли дали да е за сметка на приятеля ти ..
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Мега фен Аватара на iiirish
    Тези проверки са супер тъпи и хлапашки. Не мислиш ли, че след като сте заедно ти би трябвало да му имаш поне малко доверие?!
    Направила си тази грешка веднъж - ок! Но защо не спря, а продължи да искаш още и още доказателства за верноста му?! Сякаш със всеки път в който той отблъсква мнимите обожателки, ти все повече си искала да пресилваш нещата.
    Мисля обаче, че все пак си осъзнала грешката си и се надявам, че искаш да я поправиш. А прошката идва след разкаянието! Така, че моят съвет е да му признаеш всичко - за всеки път в който си го следяла, за всяко момиче за което си се представяла... и т.н. и т.н. Отначало може да го заболи, да му стане кофти, но това ще е временно. Щом толкова те обича колкото казваш няма да издържи дълго на обтегнатите ви отношения. Но колкото и дълго да продължи това, в крайна сметка има една много вярна поговорка, че който каквото си надроби - това сърба!

Цитирай Първоначално написано от petela mi qnko
    на негово място почти всеки би те зарязал като последния боклук
    Да,много ти Благодаря Идиот

Ам вече се разбрахме с него,Благодаря Ви много...
    Темата може да се заключи

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

В много сериозна каша си се заплела. Пуста ревност. хах И все пак мисля, че трябва да му признаеш и да му обясниш, защо си го направила - че мн държиш на него и т.н. Успех!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Много си глупава. Или просто нямаш опит, защото си малка. Не зная. Но това, което си правила е мнооооооого глупаво. Замисли ли се преди да правиш тези работи относно две неща -

1. Как ще реагира той ако разбере, че си ти?
    2. Какво ще направиш, ако той се зариби по ”новото” момиче?

Очевидно не си се замислила. По-добре не му казвай. Заслужаваш съвестта ти да те гризе, може би това ще те накара да се държиш по-добре към него.

П.П. А факта, че той така е ревал (което си е унизително), ме навежда на мисълта, че си се хванала с някакъв пикльо, който каквото и да направиш ще ти прости. Е, за всеки влак си има пътници.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Няма какво да го жалиш
    Не реве за тебе, реве щото осъзнава че е педерасСс (а разбира че е такъв от т'ва че се скъсва от рев... омагьосан кръг)
    Бий му шута и си намери някой който не изпада в нервна криза като счупи нокът
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Първо пича горе, намери си някоя мацка за да разбереш защо те двамата така се държат и спри да наричаш всеки педерас щот дебил като тебе не е мн интересен.

Второ, аз не разбирам защо ти толкова си го наранила като той ти е показал явно мн пъти че те обича и че не иска друга, сигурно го е натъжило че не вярваш в него и че може да си търсиш извинение за да скъсате. По добре поговори с него и му покажи колко го обичаш.

Виж сега
    Не всички са путки като тебе
    Вярно, много сте но има и хора които не реват до посиняване за всичко, не се поливат с дезедорант, не си правят маникюр, не носят розови дрешки и смешни прически и не щракат пръсти в БИАД или ТАНТРА или което е модерно в момента
    Тези хора които ти наричаш дебили са всъщност поне два пъти по-интелигентни от теб
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Виж сега
    Не всички са путки като тебе
    Вярно, много сте но има и хора които не реват до посиняване за всичко, не се поливат с дезедорант, не си правят маникюр, не носят розови дрешки и смешни прически и не щракат пръсти в БИАД или ТАНТРА или което е модерно в момента
    Тези хора които ти наричаш дебили са всъщност поне два пъти по-интелигентни от теб
    Ехе пич последния път когато съм ревал е било преди 10 години, недей да говориш като нищо не знаеш. Ти кой си виждал с маникюр и розови дрешки бе ДЕБИЛ. Аз ти казвам като не знаеш не говори. И не се нарича дезедорант а парфюм, има разлика но ти явно не знаеш.

Не завиждай че аз въртя кючеци на купони докато ти си у вас и играеш УоУ и си усмърдяваш стаята.

По-умен, по-чист и по-готин съм от теб, ти мъничко лайно си един голям загубеняк защото в 6 часа нямаш какво по-добро да правиш от това да пишеш на форум докато аз на другия край на света отивам на български купон и ще се забивам.

Вече даже няма да споря с теб защото вече съжалявам теб и начина ти на живот, а сега вече може да се замислиш защо момичетата избират готините и "модерните" пред старомодните и смръдливите.

DOSTA GADNA POSTUPKA...NO AKO TE OBI4A (ot pro4etenoto do sega vizdam 4e toi durzi na teb) BI TRQBVALO DA TI PROSTI

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Признай му всичко и го помоли да ти прости...и ако това стане в бъдеще не бъди толкова глупава - имай му доверие - смятам, че имаш причина да му вярваш, не е ли така

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Няма какво да го жалиш
    Не реве за тебе, реве щото осъзнава че е педерасСс (а разбира че е такъв от т'ва че се скъсва от рев... омагьосан кръг)
    Бий му шута и си намери някой който не изпада в нервна криза като счупи нокът
    Като ще наричаш всеки втори педал, поне знай как се пише - Педераcт.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си