- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И аз направих гаф ;(
Съветвам те да му кажеш истината...обясни му,че си го направила,защото много го обичаш и си искала да провериш дали би се вързал на някоя друга.Виждам,че той явно много те обича,щом плаче денонощно поради причината,че не се виждате всеки ден!Аз бих постъпила така-бих му признала всичко,което съм направила..Пожелавам ти успех,не изпускай това момче!!!
преди да направи6 каквото и било е замисли за6то си постъпила така с него.ако стигне6 до извода,4е му няма6 доверие(което о4евидно е така)...помисли...има ли смисъл да сте заедно при положение,4е доверието е едно от най-важните не6та в една връзка.
а и да ти кажа 4е,като лафи6 с някой по скайп,лесно може да се разбере ип-то на пс-то на 4овека отсре6та.замисляла ли си се?айде успех4ета
Без лични и безлични съобщения, моля.
не знам какво да ти кажа , защото и аз мисля да го пробвам този номер някой път , ама все пак ти малко си попрекалила.въпреки всичко няма непоправими неща !![]()
И аз много пъти съм искала да го направя тоя номер но се нещо ме е спирало макар,че на мен сами го правили много пъти и аз винаги разбирамможе би трябва да си замълчиш и да отричаш пред него
от една страна тоя номер излиза малко че му нямаш доверие и за него може би е убидно,че го пробваш таака
![]()
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
Ти си мн глупава(без да се убиждаш). Аз ако разбера, че приятелката ми не ми вярва няма да и прогоеоря повече. Как така тя ще ме проверява и т.н.
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
колкото и да не си сигурна в приятеля си не мисля 4е тва е на4ина да разбереш иска ли да е с тебе или не.сама си си виновна за ситуацията в която си сега..с твоите камъни по твоята глава
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
е и аз изпитвам така гаджетата си,ама все разбират коя съм...ама и аз не умея да лъжа..както вижда6 твойте лъжи са дошли в повечко...просто му кажи,ще те разбере и той,не мисля че ще те скъса за нещто такова.. на мене гаджетата ми като разберат че съм аз само ми се хилят,даже не се и сърдят.. такаче кфо толкова.. са ти си го познаваш шо за характер е ама ти казвам няма страшно,той и без тфа е разбрал коя си,кажи му,нищо не губиш!!!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Според мен това е пълна глупост ... Как може так да се отнасяш с момчето като виждаш колко те обича и държи на теб ?! И сега ако скъсате сама ще си си виновна и поред мен няма да имаш право да му искаш прошка след всичко това... Разбирам да се беше съмнявала в чувствата му и да го пробваш 1 път ама то тва твойто е вече прекален . ама като си тъпа така ти се пада!![]()
![]()
![]()
толкова ли нямаш доверие на приятеля си бе
. Тва е супер детинска постъпка да пишеш да са правиш на друг
... На твое място щях да се видя лично с него и да му кажа истината в лицето.
oo na4i mu nqash doverie li ko ??? tfa e mn losho a uj go obichashhh.........![]()
Голяма егоистка си ма!
човека дере са та са къса,ти.......малко си тъпа да ти кажа![]()
Ни ще друга ма,не ти ли стана ясно![]()
боже........кФи ли не номера му напраи и пича не се хвана![]()
лелей....ама ти верно че си падаш тъпичка![]()
и толкова ли си НЕсигурна в себе си,че ги праиш тия работи,а?![]()
Ами кажи му може пък да ти прости знаеш ли обясни му че се го направила с такава цел за да провериш дали наистина те обича![]()
Бъди себе си..
абе прати му вирус по скайпа да му се скапе уина, да видиш как ще се зарадва![]()
po dobre ne mu kazvai
![]()
Testis unus,testis nullus...
Кажи му,че е от ревност и,че го обичаш много и затова си го направила.
Ама да си го кажем тук и сега,това дето го правиш е много тъпо.Един път,ок,два,ок,три,става,ама повече.....тва си е направо унижение...
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
да! така е най-добре!Първоначално написано от yuyuto
Много сте зле момичетата с тоя номер.И доста от вас го правят и според мен това е един вид предателство и с него показвате,че нямате никакво доверие на човека до себе си.Позор.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Spored men ne si posapila pravilno kato mu se e*ava6 o vsqkakvi na4ini.Trqbva da mu obqsni6 vsi4ko toi predpolgam 6te te razbere 6to tolkova te obi4a.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Според мен му разкажи че просто си искала до го провериш дали ти е верен а не че нещо се съмняваш в него споко ако наистина държи на теб няма да му пука
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате