.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Град
    nA lUnAtA
    istoriqta ti e mn tyjna i mn me trogna i chetno kazano me izplashi strah me da ne i moite mechti da ruhnat i moite planove koito sym praila s priqtelq si da izcheznat...

l0v3`slyNcEty

Да ви имам и проблемите... Обича я не я виждал веднъж глупости стегни се мацко и се приготви за реалния живот хаха

Гаврите ли се с детето?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Благодаря на всички за мнението и мерси за гаврите!И не,това е истинска история,а не от комикс!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV
    Благодаря на всички за мнението и мерси за гаврите!И не,това е истинска история,а не от комикс!
    ама виж кво ,няма смисъл да се цупиш,аз само казвам мнение.а и едно не мога да разбера как може да оби4аш някой,който не познаваш,а с който само си говориш по телефона/skype и навърташ диви сметки...как става тоя номер,я ми разясни ако можe

п.с аз не мога да разбера и целта на тая история.кофти ти е ,искаш да се опла4еш-ок. ние видяхме,про4етохме,разбрах е,ама кво...не можеме да го хванеме оня за врата от софия и да го довле4еме в сливен...не мислиш ли

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    ама виж кво ,няма смисъл да се цупиш,аз само казвам мнение.а и едно не мога да разбера как може да оби4аш някой,който не познаваш,а с който само си говориш по телефона/skype и навърташ диви сметки...как става тоя номер,я ми разясни ако можe
    И аз се чудя Може би защото съм малко по-голяма (мъничко), но не бих могла да си представя как интернет може да измести реалният човешки контакт - мимики, миризми, маниери, тембър, интонация, допир, зрителен контакт.. Само 1-2 от тези елементи да отсъстват, за мен се получава непълноценно общуване.

А това, че си се ”влюбила”.. Получило се е, защото дефакто ти не си го виждала, ти не си го опознала. Ти си опознала мъничка част от него - върха на айсберга. А фантазията ти е дала възможно най-подходящите варианти на чертите, които не си опознала. Сигурна съм, че ако се бяхте опитали да имате реална връзка, нямаше да се получи. Щяхте да се разочаровате. В крайна сметка - черно на бяло всеки може да е идеален.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Гаврите ли се с детето?
    а ти да не си феята-закрилница,слу4айно

Супер фен Аватара на miShle
    [quote="sapphirr"]

Като не си преживяла подобна история и като не знаеш плс не говори.Има всякаква любов... и като не можеш да си го обясниш по-добре мълчи...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Точно това имах предвид _miShlence_ ...Благодаря ти!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Супер фен Аватара на miShle
    Пак заповядай... Просто остоявам принципи.И аз бях така всички ми викаха "Ти добре ли си?Ти само си въобразяваш,че го обичаш!"Но ако не си го изпитал няма как да знаеш.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Пак заповядай... Просто остоявам принципи.И аз бях така всички ми викаха "Ти добре ли си?Ти само си въобразяваш,че го обичаш!"Но ако не си го изпитал няма как да знаеш.
    Да,така е!И затова малко хора ме разбират!Останалите си мислят,че немога да разбера кога съм влюбена,че си измислям или представям,но не е така...както те обичат силно,така и аз!

Nz dali istoriqta e istinska no az si poplakah .. mn e trudno kogato liuimiqt e ot drug grad ... s men neshtat sa syshtite ... no kogato liubovta e silna tq ne priznava granici

Град
    LuNaTa
    наистина много гадна история.нз какво да те посъветвам..
    1-нз как е възможно да има любов само по скайп без да сте се срещали..много невероятно ми се вижда..
    2-наистина е гадно 4е е постъпил така..но се пак 2 години сте си писали по скайп,може да му е писнало и да не иска подобна връзка,което е напълно разбираемо..според мен..
    3-предполагам колко много те боли,но все някога ще го забравиш и ще срещнеш мом4е което ще те направи истински щастлива.вярвай в това...друго нз какво да кажа,..
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    каква дилема,каква сапунка тъжно е... но не може да е реално.. хора които не са се виждали няма начин да се обичат!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Фен
    Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Прочетох ти историята. Трогна ме.
    Да .. От любовта боли много.
    След раздяла особенно когато все още имаш някакви чувства към човека с който си бил се питаш : "Къде? Нали му пукаше за теб. Защо няма никой да те гушне?"
    Няма смисъл да се депресираш. Излизай с приятели..
    Всеки преминава през любовни разочарования. Ще се научиш да живееш по друг начин. За мига. Може да не си щастлива отначалото така, но нямаш друг избор. Т.е. имаш, но на дали ти ходи да умираш за него.. Или по точно той не заслужава. Така се е случило, така е трябвало да стане. За това аз много не обичам тия клетви в любов, карай, че успокояват и е хубаво да се чуят от човека до теб, но лично аз разбрах, че гаранция - Никфа!
    Погледни на живота от другите му страни. Няма смисъл да се замоубиваш. Явно ти е стискало, но си мисля, че просто си търсила внимание + желанието ти да умреш. Аз лично, когато съм решавала, че искам да се самоубивам и не мога да го направя.. Това е защото ме е страх да умра.. За това и съм живяла! Но знаеш ли. За малкото време за което човека до мен го нямаше аз разбрах, че мога да изляза от черната дупка в която и ти си попаднала и от насилствената усмивка в компания да докосна щастието и без него.
    Дано и ти се научиш на това. Късмет!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    каква дилема,каква сапунка тъжно е... но не може да е реално.. хора които не са се виждали няма начин да се обичат!
    И защо си мислиш така??Това че ти не си го изпитала не означава че не може да стане ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    ...
    А това, че си се ”влюбила”.. Получило се е, защото дефакто ти не си го виждала, ти не си го опознала. Ти си опознала мъничка част от него - върха на айсберга. А фантазията ти е дала възможно най-подходящите варианти на чертите, които не си опознала. Сигурна съм, че ако се бяхте опитали да имате реална връзка, нямаше да се получи. Щяхте да се разочаровате. В крайна сметка - черно на бяло всеки може да е идеален.
    напълно подкрепям =D> животът ти е далеч от свършване... ако смееш да посегнеш на живота си, ти не го заслужаваш, защото животът е ДАР и точно ти, която (доколкото прочетох ) си загубила и приятел, и роднини. би трябвало да го знаеш и да не го подценяваш... реално погледнато искаш да се самоубиеш заради човек, с който никога не си имала контакт лице в лице... мии извинявай, да, боли от любовта, ама тва твойто ... е тъпо
    Хакерка с пистолет !!!

Супер фен
    Много тъжно,но за жалост това е истината ..... и както до сега съм казвала,ще кажа и сега - връзка от растояние няма бъдеще!От опит знам.Имах връзка повече от година .... ние само,че се виждахме ... накрая има много сълзи и т.н. Тъй,че няма смисал от таквиа връзки ....
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    леле идея си нямаш колко мн те разбирам...а за тези дето се чудят как мое 2 години по скайп и да не се видят и въпреки това да се обичат ше им кажа че трябва да го преживеете за да разберете какво е чувството всъщност...при мене е същата история...за съжаление със същия край...само че при мене е 1 година не 2 кфо друго мога да ти кажа освен продължавай напред....няма повече какво да направиш

Много тъжна история Жалко че не са се видяли...тогава нещата можеха да са доста по различни

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Наистина тъжна история,но честно казано според мен малко преувеличаваш,не искам да омаловажавам болката ти,но да обичаш човек които никога не си виждала... малко ми звучи като приказка от 1001 нощи.Що се отнася до историята ти наистина е мн тъжна,но това е живота не всичко е прекрасно.Ако всичко бе прекрасно,как щяхме да разберем,че живее.Това е има болка и тъка,щастие и радост.Примиряваш се с това,че той не желае да има нищо повече с теб и продължаваш напред.Попринцип съм против с това хората да се примряват ,но в твоят случаи няма и как да се бориш все пак ви делят бая километри.Просто се усмихни и се погледни в огледалото погледни колко си млада,погледни през прозореца и виж,че живота тече и не спира не зависимо от всичко.Затова излез с усмивка на вън и се наслади на живота,защото той е наистина мн кратък.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

mn gadna istoriq.. istinska li e ? ti li si jetstvata..? ako e tei .. gorkata.!
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Mishlety
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    И защо си мислиш така??Това че ти не си го изпитала не означава че не може да стане ..
    както и да е.. няма да споря... но ако погледнеш реално на нещата ще забележиш че съм права...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    До болка позната история ... На мен ми се случи почти същото само дето аз бях инициаторката на края.Всичко при мен приключи преди 3 месеца, но и до сега имам моменти, когато се чудя какво ми стана.Може би момчето се е уплашило, а не заради там онази, която се е появила, поне при мен май така стана.
    Единствената оправия в случая е да гледаш напред, да се опиташ да не мислиш за него и толкова (не, че при мен се получава де) ... И все пак успех ... най-доброто предстои ...
    [b][i]Je t'aime au-del

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    При мен всичко приключи за 26 дни и се РАДВАМ че приключи защото всичко беше жива мъка и страдания От опит знам че такава връзка супер трудно се потдържа и няма смисъл от такова заблуждаване!ВРЪЗКИТЕ ПО ИНТЕРНЕТ СА БЕЗСМИСЛЕНИ! Намери си някой който да е от твоя град Живота продължава!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си