.
Затворена тема
Страница 103 от 115 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 2855
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

And I would've done anything for you
    To show you how much I adored you
    But it's over now
    It's too late to save our love
    Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
    ..........-Eminem

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Hostis Honori Invidia

Град

For you
    I miss you...

Град
    Димитровград

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Пловдивски панорами правени от тепето до стария град

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на Je7

Град
    В мислите на хората
    Je7 портрета е издържан технически.

Обаче контраста му просто е избягал. Експоужъра - също. Нещо при обработката мисля че можеш да се постараеш още. И композиционно.. не е много добре. Това ти го казвам като човек, който се занимава главно с портрети

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Je7 портрета е издържан технически.

Обаче контраста му просто е избягал. Експоужъра - също. Нещо при обработката мисля че можеш да се постараеш още. И композиционно.. не е много добре. Това ти го казвам като човек, който се занимава главно с портрети
    Първото изречение си противоречи с другите по-долу.
    Като цяло няма голям контраст заради фона. Обработка няма освен кроп.
    Какво точно в композицията куца?

Не приемам критиката като заяждане, само искам конкретизиране.

Град
    В мислите на хората
    Под технически имам предвид правилна комбинация от ИСО, бленда и скорост. Има достатъчно ДОФ, цветовете са реалистични. Хубаво е че не мислиш че се заяждам, зщото наистина не се. Обичам градивната критика, мисля че тя помага доста

Под композиционно имам предвид самата композиция на моделката. Наклонена е настрани(не зная дали моделката е наклонена или апарата). Но някак не се връзва. Не виждам идеята. Другото което е тази ръка много безцелно е под главата. Няма детайл по нея, който да налага тази позиция. По скоро ръката разсейва

Друго погледа на мацката е някъде другаде, но нищо в снимката не загатва накъде гледа и за какво си мисли. Което според мен е още един минус.

Липсва контраст в самата снимка. Просто.. е прекалено плоска. Друго - прекалено светла е, не зная как се е получило но е сякаш прекспонирана.

Фонът!!! Защо по дяволите фонът е такъв? За документи ли я снимаш та е толкова еднообразно-безцветен?

Втория портрет е много много по добре Ако искаш и за него мога да ти кажа няколко думички.

Dr. Gregory House

кажи за другата

Супер фен
    Град
    Germany

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Пловдивски панорами правени от тепето до стария град

добри панорами..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Малко се позагубих, вкарвам 2 портрета

Иван by vitaminka*, on Flickr

Калина by vitaminka*, on Flickr

Jump *favourite* by vitaminka*, on Flickr
    Нямам време да чета, за това коментирам само последната страница
    Steff9423, интересни кадрирания, но на някои се губи идеята и изобщо не се разбира какво е снимано. Предпоследната снимка е много хубава.

Валдес, хубави панорами, давай следващия път на залез да се зарадваме на красоти
    За портретите, добре са като цяло, но имам забележки. На първия зачисти презрамката на сутиена и усмихни моделката (шегувам се ), на втория не ми харесва много дефокуса на цветето, третата снимка е най-хубава като поза и модел, но зелените листенца отпред много набиват на очи.

Je7, щом искаш критика, ще ти кажа. Първо ми се струва, че си снимал със светкавица, което обяснява силно блесналия фон и плоската кожа на лицето. Второ, кадрирането не е добре, не се вижда посоката на погледа, хоризонтално щеше да е по-добре, А и ръката е изрязвана много грубо. Фонът не ми харесва. Поиграй си малко с фотошопа, сложи и грим, акцентирай на очите.
    На втората снимка ръкавиците са много груби, щеше да е много по-добре, ако се виждаха нежни ръце, с хубави нокти, лакирани в червено, кадрирането пак не е добре и на мен снимката ми тъмнее. Без ръката подпряна на стената щеше да е по-добре, а ако държиш на позата тогава открий лактите.
    Като цяло се справяш, просто трябва да снимаш много и да държиш на критика, докато нещата започнат да се получават
    Котето е хубаво, но пак няма контраст, смени фона, а ако искаш да е бял, изчисти синята част.

Zar4e, на теб за фоновете между блоковете съм ти казвала

ch0c0late44, корабът е много центриран. Прочети малко за правилото на третините.
    http://photo-cult.com/articles/thirds/article.php
    http://www.propics.eu/forum/index.php?showtopic=1967
    http://www.fotosviat.net/index.php?o...d=27&Itemid=38

Цитирай Първоначално написано от sexita

Je7, щом искаш критика, ще ти кажа. Първо ми се струва, че си снимал със светкавица, което обяснява силно блесналия фон и плоската кожа на лицето. Второ, кадрирането не е добре, не се вижда посоката на погледа, хоризонтално щеше да е по-добре, А и ръката е изрязвана много грубо. Фонът не ми харесва. Поиграй си малко с фотошопа, сложи и грим, акцентирай на очите.
    На втората снимка ръкавиците са много груби, щеше да е много по-добре, ако се виждаха нежни ръце, с хубави нокти, лакирани в червено, кадрирането пак не е добре и на мен снимката ми тъмнее. Без ръката подпряна на стената щеше да е по-добре, а ако държиш на позата тогава открий лактите.
    Като цяло се справяш, просто трябва да снимаш много и да държиш на критика, докато нещата започнат да се получават
    Котето е хубаво, но пак няма контраст, смени фона, а ако искаш да е бял, изчисти синята част.
    [/b]
    За портретите ок, приемам го.
    За котето говориш пълни глупости...
    синьото трябва да е там или в ляво, но в кадъра...
    контраст тука незнам къде го търсиш като има 2 цвята и между тях контраст си има. Тука е бяло на бял фон и така трябва да е, така съм искал да е.

Ако ти харесва, ок. Напредни малко и я виж след 2-3 години, тогава ще разбереш
    Първо, синьото се връзва с очите, но няма логика в него, защото не се разбира какво е, част от фона ли е, захвърлена тениска или чорап... какво е? Трябва да се разбира. Въобще няма значение къде е, щом нещо в него не е наред.
    За контраста, мисля, че ясно се вижда - котето не се отличава от фона.
    Не е нужно ефекта да направи снимката тъмна, а по някакъв начин да се подчертае разликата между котката и фона.
    Трето, тази диагонална линия изобщо няма работа в кадъра
    Пейзажът ми харесва, цветовете са супер, както и композицията

Град
    Димитровград

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си