.
Затворена тема
Страница 104 от 115 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 2855
    Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

не е с много добро качество...голям зор беше
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Малко коли. И един залез спешъл за витаминка.

Je7 за портрета с ветрилото - за мен наистина перфектно кадрирано. Удачен е избора на червено и черно. Не е прекалено с двата цвята. Образува се така наречения триъгълник - обеци, ръкавици - ветрило. Както сексита каза.. една идея по меки ръкавици ако са ще е чудесно.

Погледа и поведението на модела като цяло са чудни в тази снимка. И тук вече.. белия фон е правилен избор.

Котето.... мисля си че си се опитал да имитираш High Key техниката? Ако да - донякъде е успешно. Избягал е детайла, което е огромен минус. Можеше да пипнеш поне малко очите. И да зачистиш гурелчето.

Секси - аз на теб съм ти много голям фен Имам много конкретен въпрос към третата снимка (сегашния ти аватар) - как е направена. Сподели моля - постановка, настройки и изпълнение.

Мисля си обаче че понякога прекаляваш с обработката на очите. Конкретно тук няма проблем. Разгледах ти стрийма във фликр и... имаше няколко снимки, където очите дразнят. Но това е дребна забележка на фона на наистина чудесната обработка на очите и портрретите по принцип Ще ми се да споделиш как го правиш?

Поздравления.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Валдес, залеза е... думи нямам, чудесен и вертикал много му отива. И колите са супер, браво, аз много се мъча с този HDR.
    Скачащата снимка я правих два дена подред. Единия ден по обяд, харесах ги, но някак си се губеше детайла и реших да повторя.
    Така на другия ден отидох преди залез, слънцето ме огря фронтално, направо ме "изрисува", после като гледах разликите между обедните и следобедните снимки се ударих в главата.
    За изпълнението, бърза скорост на затвора(4000) и бленда 4.
    Приятелят ми ме снима по мои наставления, тук застана много ниско, почти до земята с апарата, идеята ми беше пясъка да е равен на морето, а хоризонта да е 1/3 от кадъра. Скачах възможно най-високо с прибрани нагоре крака иии, така. Няма никаква обработка, снимах на вивид режим за ярки цветове

За обработката на очите, ммм да малко ме е завладял един екшън, но и това ще мине За очите ползвам екшъните на MCP

Опит за обработка. Снимката е дело на Abrasheva by vitaminka*, on Flickr

Тази снимка, примерно, съм я обработвала така.
    Общо взето, изсветлих снимката със Curves, малко Leves-а пипнах, за контраст, пооправих цветовете от Селектив колорс, за да не сивее личицето, сложих екшън на очите - MCP Eye Doctor, лек блър на кожата иии това е

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Търся си фото,но си нямам на идея какъв.Имам сапунерка,която не става за нищо...(6мп) искам нещо прилично до 300лв(втора ръка ест за тези пари).
    харесах си този,но не знам дали е добър избор

http://go.prodavalnik.com/prodavam-t...b5000-i1925047

някакви мнения?

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Hostis Honori Invidia

Град
    Димитровград
    Кой не ги обича? (:
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    В мислите на хората
    Витаминке... ти не снимаше ли с някво дизелче?

Иначе за очите... продължавай с чудесната обрфаботка. Аз малко по късничко ще кача снимки.

Dr. Gregory House

Какво дизелче?

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Хаха усмихнатата гъсеница.. Ии да.. знам че снимката не е кой знае какво но пък ме радва

monitta, хубаво хамстерче, хубав фокус
    CupcakeKitty, браво, хубаво е, че експериментираш. Втората снимка е страхотна, ако имаше малко по-добър фокус щеше да е страшна! Продължавай все така
    ParadOx, първата ми харесва, страхотни вълни и квадрат и отива
    Втората (лебеда) не е добре кадрирана, много ниско долу е позициониран и му е одрязана опашката Следващия път по-нисък ракус, на нивото на шията на лебеда, лягаш на брега и това е. Трябва да се вижда малко въздух.
    Третата е много по-добре, дори бих казала, че ми харесва най-много от серията. Може би като критика бих посочила прекалената част която заема цветето в ляво. Иначе с него е добре, просто малко по-окастрено трябваше
    Последната, нз... много са банални тези снимки на цветя вече. За да стане по-забележима трябва да я отличиш, да вкараш различно виждане, кадриране, фокус и т.н. Така съвесем обикновено и центрирано
    Изобщо, продължавай да снимаш!

Пускам едно бебе

Моника by vitaminka*, on Flickr

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Продължавам с пълна сила!!
    Даже сега ваканцията искам да се запиша и на курс, защото честно казано почти нищо не разбирам, просто си щракам

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Пък аз искам хубав фотоапарат!

Град
    В мислите на хората
    Витаминке ей тук мисля че ще ти останат очичките Иначе обясняваш за някакъв вивид режим, който го има при сапунерките но не и при огледалнорефлексните. И се чудя... с какво снимаш - огледалнорефлексен(дслр; дизелче) или турбосапунерка с роу? Ама ако е второто... каква е тая сапунерка с 1/4000 скорост?

Само да отбележа - ХДР-и не правя. Залеза и колите са изкарани от jpg(щото късно се сетих да проверя дали снимам в роу, че от един бал се връщах), колкото и да не ти се вярва

Dr. Gregory House

С Никон д50 снимам, "дизелче", как да нямат вивид режим ДСЛРите, имат разбира се, виж ръководството
    Страхотна светлина, цветове и ДОФ на първата снимка, много ми харесва.
    Колите ти пак са суперски, чудесна динамика, аз до сега не съм правила подобни опити

Град
    Long Beach, California
    Съжалявам за тъпия въпрос, но мога ли да направя такава снимка със сапунерка почти на 100% съм сигурна, че отговорът ще е отрицателен ама да пробвам

Точно такава не, но в макро режим сапунерката размазва фона
    Ето ти пример, със сапунерката ми

Град
    Long Beach, California

Повече от фен Аватара на Je7

Страхотно боке и светлина, но клонираните маргаритки не стоят добре така наредени, може още да си поиграеш, да раздвижиш кадъра

Magic light by vitaminka*, on Flickr

Град
    Long Beach, California

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си