.
Затворена тема
Страница 105 от 114 ПървиПърви ... 55595101102103104105106107108109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 601 до 2 625 от общо 2845

Hybrid View

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Страхотно боке и светлина, но клонираните маргаритки не стоят добре така наредени, може още да си поиграеш, да раздвижиш кадъра

Magic light by vitaminka*, on Flickr
    Иха..тази не съм я виждала във фейсбук,но много ми харесва!Цветовете,бокето,в ичко!Браво! =D>
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Gumball 3000 минаааа

Очаквйате снимки на яки коли - съвсем скоро Витаминке - това меджик лайт е приятно. Бих си го изпринтил метър х колкото дойде

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Обещаните снимки от Gumball 3000 Всички снимки са със запазено авторско право.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    страхотни са ^
    Hostis Honori Invidia

New^

Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Някакво мнение?

Ох лелее... запален фен съм на фотографията... за сега мисля да уча за фотограф и графичен дизайн, но първо мисля да си купя хубавв фотоапарат (Canon EOS1000D ) да се пробвам, да правя опити, да видя дали ще се справям и за напред и тогава ще реша. До колкото за снимките - страхотни са ! Наистина има страхотни снимки!

Мега фен
    ^450d ,моля те. Втора ръка са на сходни цени ,но имай предвид ,че обективите и техните цифрички ще са ти основният проблем.

Иначе от темата невероятно много ми харесаха доста от снимките - браво ,хора ,продължавайте в същия дух

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

gegata15, втората снимка е много хубава
    Zar4e, в моята сфера са произведенията ти Ще бъда по-критична от колкото обикновено
    На първата е избягал фокуса. На дясното оченце никакъв го няма Много красиво детенце
    Втората е добре изпълнена
    Третата е кадрирана супер, само да не е толкова централно лицето
    Последната ми харесва най-много, детето е невероятно, но трябва малко да се поупражняваш с фотошопа Вкарай малко ретуш! И винаги снимай децата на нивото на очите им
    Надявам се да не се сърдиш, предлагам ти обработка

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    sexita Може ли да споделиш какъв филтър ползваш за очите?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    мен ми е интересно как ги обработва като цяло,ако не ти е проблем ще споделиш ли ?
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Валдес, залеза е... думи нямам, чудесен и вертикал много му отива. И колите са супер, браво, аз много се мъча с този HDR.
    Скачащата снимка я правих два дена подред. Единия ден по обяд, харесах ги, но някак си се губеше детайла и реших да повторя.
    Така на другия ден отидох преди залез, слънцето ме огря фронтално, направо ме "изрисува", после като гледах разликите между обедните и следобедните снимки се ударих в главата.
    За изпълнението, бърза скорост на затвора(4000) и бленда 4.
    Приятелят ми ме снима по мои наставления, тук застана много ниско, почти до земята с апарата, идеята ми беше пясъка да е равен на морето, а хоризонта да е 1/3 от кадъра. Скачах възможно най-високо с прибрани нагоре крака иии, така. Няма никаква обработка, снимах на вивид режим за ярки цветове

За обработката на очите, ммм да малко ме е завладял един екшън, но и това ще мине За очите ползвам екшъните на MCP

Опит за обработка. Снимката е дело на Abrasheva by vitaminka*, on Flickr

Тази снимка, примерно, съм я обработвала така.
    Общо взето, изсветлих снимката със Curves, малко Leves-а пипнах, за контраст, пооправих цветовете от Селектив колорс, за да не сивее личицето, сложих екшън на очите - MCP Eye Doctor, лек блър на кожата иии това е

Самоцитирам се Обработвам по същия начин горе долу

Знаех си,че някъде бях мярнала пост за това как ги обработваш,но не бях сигурна дали е тук. Мерси ще го потърся по-късно този екшън Много добре се получава с него.Погледа става супер изразителния

Даммм, но става по-добре на светли очи, да знаете

Мега фен
    Град
    <3
    Кой е по-добрия избор?

или

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

sexita Може ли да дадеш линк,защото точно този го намирам само платен? Благодаря и извинявай за многото разпитване

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Кой е по-добрия избор?

или

естествено че Д90...

Витаминке може ли да обясниш малко повече за този екшън? Това във фотошоп ли е или? Ето още една от мен.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    ^450d ,моля те. Втора ръка са на сходни цени ,но имай предвид ,че обективите и техните цифрички ще са ти основният проблем.

Иначе от темата невероятно много ми харесаха доста от снимките - браво ,хора ,продължавайте в същия дух
    Писах 1000, тъй като в техномаркет пише 1000 а не 450... както и да е ... а и сякаш имат някаква разлика двата ...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Je7
    естествено че Д90...
    ее ама ного се обърках сегаа = ( Гледах ного хубави клипчета с Канона...с какво Никона е по-добър?

А от този канон и Nikon D5000 кое е по-добро?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Екшъна е за фотошоп. Сваля се от тук, като торент.
    http://www.torrentreactor.net/torren...ist-Magic-Skin
    Ето и как се работи с него
    http://www.viddler.com/explore/mcpactions/videos/54/

Мега фен
    @SlaDk0b0nb0nChe - има ,450 е с по-висока разделителна способност и по-добър фокус ,ако не греша ,разбира се. Иначе аз си предпочитам Никоните ,така че като купуваш просто се посъветвай с консултантите.

@ShtrudeL - прегледай ревюта в нета. И още нещо - ако ще ползваш ДСЛР-а за видео ,по-добре си купи камера и по-евтино тяло (40д / 400д / 450д/ д3000 / д3100 ).
    На мен два Nikon DX обектива + д3000 тяло ми излязоха под 1000лв. А една видео камера с прилично качество струва около 200лв...
    Иначе на въпроса ти - 550д (ако за него става въпрос) хипотетично би трябвало да се справя по-добре от д5000. Не съм пипал нито единия ,така че - просто лично мнение.
    Аз все пак настоявам ,че по-добре да налееш пари в обективи ,от колкото тяло ... разликата е незначителна.

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от Je7
    естествено че Д90...
    ее ама ного се обърках сегаа = ( Гледах ного хубави клипчета с Канона...с какво Никона е по-добър?

А от този канон и Nikon D5000 кое е по-добро?
    е щом ще снимаш клипчета няма смисъл да ти обяснявам с какво е по-добър Никона...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си