.
Затворена тема
Страница 8 от 114 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2845

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Лизард е добър

Според мене е многоооо добър
    най-щастливата :PpP

Цитирай Първоначално написано от Panic_Girl
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Лизард е добър

Според мене е многоооо добър
    Според мен ако нямаше фотошоп нямаше да ви напвави никакво впечатление.Един уважаващ себе си фотограф НЕ използва фотошоп,а Силвио прекалява

ЕкЗеКуТоPкаТа може и така да е....но когато работя с фотошоп и правя снимки на различни хора ...се убеждава,че когато снимката не е хубава или дадения човек не се е снимал под..точно подходящият ъгъл..каквото и да я правя тя нестава това,което искам да бъде...Надявам се да си ме разбрала
    най-щастливата :PpP

ЕкЗеКуТоPкаТа може и така да е....но когато работя с фотошоп и правя снимки на различни хора ...се убеждава,че когато снимката не е хубава или дадения човек не се е снимал под..точно подходящият ъгъл..каквото и да я правя тя нестава това,което искам да бъде...Надявам се да си ме разбрала
    Да,окей.Но той разправя че се чувствал про.Кое му е про-то не разбрах... Днес например разглеждах един каталог на мои колеги и от агенцията в която съм и от вестниците.Еми мога да ти кажа,че без грам фотошоп изглеждаха като рисунчици.Няма значение няма да говоря повече...

Абре, че аз снимам по-професионално (не съм много сигурен дали мога да го нарека така, но айде..) от няма и година, а тя тръгнала да ме сравнява с ''колегите'' от работата с толкова години опит.. И аз се сравнявам и знам, че те са много над мен.. Това няма да го оспорвам, защото си е така..
    Написах, че се чувствам про знаеш ли защо? Няма откъде да знаеш, защото на теб ти купиха толкова ''техника'' (само тялото и 50/1.8 ми харесват от целия комплект, всичко друго смърди) и като я получи ти не знаеше кво да правиш с нея.. Ама аз се чувствам про, защото си купих статив и ЕДИН филтър.. Не 40д, НЕ 3 обектива, НЕ 3 филтъра (нито един не върши работа, пробвано е), не смотано стативче.. Всичко си премислям преди да го купя.. Та затова..
    Аз ако имах финанси щях да снимам на филм и още как.. Ти като толкова се възмущаваш що не снимаш на филм, ха? Имаш си всичко (поне така ми казваш)..

Creambase, браво за крилото.. Аз как ли не се мъчих през грозния прозорец и не стана каквото исках.. Малко по-късно ще кача нещо.

Мони, браво!

Като не става отиваш и повтаряш кадъра..

Екзекуторката можеш ли да ми пратиш на лично, какво снимат твоите колеги, стана ми интересно.

Еми миличък просто комплекта ми беше такъв. Няма да си ги купя от България двойно по-скъпи. А и за кво ти е статив висок има няма метър като си 180+...Малко е смешно,не мислиш ли? Смърдяло всичко друго.Еми ше смърди.За толко пари даже са ми малко в повечко нещата,но също не върви само тяло да си взема и да седя без обективи,нали? Все пак нито баща ми,нито майка ми са милионери, за да имам обективи от по 1000+ лв. Защо не снимам с филм? Аз имам няколко филмчета,само дето са се изгубили,а на тях имах кадри,за които много ме е яд.
    Относно техниката,която получих преди по-малко от 4 месеца...Да не знаех как се използва,кое за какво е,но пък вече имам на лице 8000+ кадъра и натрупах доста знания само от практиката.А и един фотограф не става про след година,година и половина, а след много потене зад апарата,миличък.Няма да пиша повече,имам по-важна работа.

Сигурно са тея от булфото. Нека да сподели, че и на мен ми е интересно..
    Тооолкова комплекси.. Не е истина..
    Преди една седмица и беше кулминацията - разправя ми колко не съм бил добър фотограф, не знам си кво, а аз в същия момент си правех първите опити за снимане на светкавици, а тя си чеше езика и естествено се поизложих, а тя почва да ми разправя как имало много по-добри от мен..

Едит: е баце, нали ги гледах комплектите там.. Намерих по-стойностни неща от тва.. Ама нали то тялото е най-важното..

Не визирам само тези от булфото.Говоря като цяло колеги фотографи.

Екзекутурката видях снимчетата, това кой про и кой не, е малко спорна работа, викам защо не покажете снимчици пък да видим, кой е по-голямото про
    Едит: абре хубаво гледате тялото, но я питаите " про колегите " какъв ще да е резултата с Марк III и китак

Я сподели малко снимки, ако може.. Предполагам авторите няма да имат нищо против повече хора да видят творбите им..

Едит: абре хубаво гледате тялото, но я питаите " про колегите " какъв ще да е резултата с Марк III и китак
    Аз визирах нея. Не случайно съм с 300Д, а не някво супер добро тяло за сметка на обективите и другите работи. Хубавото тяло идва накрая.
    Ъм, да те питам.. Знаеш ли дали някъде продават байонети - преходници от канон за старите олимпуси?

Тази стана супер случайно, докато се снимахме с приятели на плажа, даже не знаех че съм снимала

Така не е нищо особенно..
    Вкарай малко дълбочина, може да сложите още някой боклук на фона на морето.
    Абе експериментирай, сигурно ще стане интересно.

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Я сподели малко снимки, ако може.. Предполагам авторите няма да имат нищо против повече хора да видят творбите им..

Аз визирах нея. Не случайно съм с 300Д, а не някво супер добро тяло за сметка на обективите и другите работи. Хубавото тяло идва накрая.
    Ъм, да те питам.. Знаеш ли дали някъде продават байонети - преходници от канон за старите олимпуси?
    Няма да е спортсменско да давъм линк към снимки, които са ми били пратени на лично съобщение без позволение на първоизточника им т.е. Екзекуторката.

нали това ти казвам, дори не знаех че съм снимала фаса

Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    нали това ти казвам, дори не знаех че съм снимала фаса
    Бягай да го снимаш тогава..

Ето една БЕЗ фотошоп:

хах другата седмица ако ходим там, може би

Супер фен Аватара на Sarabi
    Повечето снимки са от Франция, но има и от Холандия и Германия. Не са някво изкуство, ама ги харесвам.

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14

15
    16
    Горе - долу е тва
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Леле на тоя влак какви кадри ще излязат, просто не е истина.. Още от сега ги виждам.
    Трябва да потърся нещо такова около софия дали ще се намери, че много искам нещо такова..
    Има много силни чувства, само да можеш да ги изразиш.

Град
    Пловдив
    ето нещо и от мен ;p цък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си