- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Фотография
Абре, че аз снимам по-професионално (не съм много сигурен дали мога да го нарека така, но айде..) от няма и година, а тя тръгнала да ме сравнява с ''колегите'' от работата с толкова години опит.. И аз се сравнявам и знам, че те са много над мен.. Това няма да го оспорвам, защото си е така..
Написах, че се чувствам про знаеш ли защо? Няма откъде да знаеш, защото на теб ти купиха толкова ''техника'' (само тялото и 50/1.8 ми харесват от целия комплект, всичко друго смърди) и като я получи ти не знаеше кво да правиш с нея.. Ама аз се чувствам про, защото си купих статив и ЕДИН филтър.. Не 40д, НЕ 3 обектива, НЕ 3 филтъра (нито един не върши работа, пробвано е), не смотано стативче.. Всичко си премислям преди да го купя.. Та затова..
Аз ако имах финанси щях да снимам на филм и още как.. Ти като толкова се възмущаваш що не снимаш на филм, ха? Имаш си всичко (поне така ми казваш)..
Creambase, браво за крилото.. Аз как ли не се мъчих през грозния прозорец и не стана каквото исках.. Малко по-късно ще кача нещо.
Мони, браво!
Като не става отиваш и повтаряш кадъра..Първоначално написано от Panic_Girl