.
Затворена тема
Страница 15 от 115 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 2855
    Нее, като снимам на тъмно през терасата (и това така е снимано) седя като препарирана, даже и не дишам, 'щото при нощния режим, ако светкавицата не стига до обекта, той се размазва.

http://prikachi.com/files/445355d.jpg - т'ва е най-фотографското от всичките. Заради това къде седи обекта в снимката според мен...
    http://prikachi.com/files/445360I.jpg - а това е можело да стане по-добре

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    http://prikachi.com/files/445355d.jpg - т'ва е най-фотографското от всичките. Заради това къде седи обекта в снимката според мен...
    http://prikachi.com/files/445360I.jpg - а това е можело да стане по-добре

благодаря за коментара
    а Byyyy -добри са , само последната нещо не ми допадна

The real thing!
    Това ми хареса.

Цитирай Първоначално написано от Byyyy
    много ти е изгорял този кадър, нямаш разработка в табелите, които в случая са интересните, изкривен кадър, не е развита идеята...
    другите въобще не са мислени

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Нее, като снимам на тъмно през терасата (и това така е снимано) седя като препарирана, даже и не дишам, 'щото при нощния режим, ако светкавицата не стига до обекта, той се размазва.
    просто си намери статив и остави за 2-3 секунди отвора. тогава вече ще се получи снимката

От време на време посещавам това разделче на форума и се подсмивам под мустак ( joke ), на единия колега се съмняват, че снимките не са негови...друга госпожица е снимала 5 снимки и се чуди дали става или не става и дали да скача на про техника, хората слагат снимки, които само от 100 снимки на 10 автора се коментират само 2 автора.. и от време на време срещам някои правилни съвети на лизард и уайлд... мисля, че ще е по - добре ако не на всяка снимка, то поне на всеки автор по една снимка да се коментира и да се съветва, а да и другата заблуда, че всеки, който си купи про камера ще снима 1000 пъти по-хубаво ( грешка ), първо един съвет, източете максимума от апаратчето, което имате и след това мислете за нещо по така и да се по замислите дали наистина си заслужава камера от по-висок клас.. този съвет е и към госпожицата, която си зададе въпроса дали да скача, на про камера.., защото да си вземите подобна камера е все едно да си вземите Mustang Saleen, след това ще трябват парички за бензин, доста парички.. , не си въобразявайте, че като си вземите камера с един обектив ще си снимате само с него.. оо не ще посикате о6те един обектив и вече не обектив от най-ниския клас тъй като бокето му не е толкова яко колкото този от средния клас примерно.. пък после батерии, пък после и карти по 2,4, 8 ГБ, пък и с претенцията да е скорост мин на 133x пък после на всеки обектив, филтър, който да предпазва челната леща, какъв статив да си взема от модела, който като духне вятър да бягам подир статива или от онези по-тежките от 2-та кг. пък монопод да зимам ли, че нямам право да снимам със статив на определени места и т.н, и т.н , а пък после ще се окаже, че сами не можете си носите техника, аз като излизам от нас да не казвам какъв купон е , чанти, раници, стативи, ботуши, каски, наколенки, пък къде отидоха ключпвете за колата, на следващия свтофар се сещате, че картата памет ви липсва, пък ще ви трябва инстурмент за чистене на матрица, кърпичка или там друг имплемент за филтъра на обектива... пък светкавица.. пък да си пазите техника по време на евентуален полет или поредното кълбо по склонна, а бе то голямо шоу от страни

- Ето малко стрийтче и от мен...

Цитирай Първоначално написано от Creambase
    ... а да и другата заблуда, че всеки, който си купи про камера ще снима 1000 пъти по-хубаво ( грешка )...
    не техниката, а правилното й използване е важно. много си прав - един професионале апарат дори ще бъде по-безполезен в ръцете на новак, защото липсват auto простотиите на сапунерките и съответно като не знаеш кво правиш .. хаха получава се шоу

Еееее, не се оплаквай са..
    И на мен не ми е леко като имам 4 кила техника в раницата и кило и половина статив, а съм и без кола..

Някак си не мога да се върна към предишното живеене.. Постоянно виждам хубави кадри през деня и ме е яд, че не мога да отпечатам образа от очите си... Побъркана работа...

хаха, кой аз да се оправдавам ти нз какво е шоу да си вървиш до реката и да правиш кадъра в движение..т.е. ходиш си и по едно време си паднал във водата, но е важно да си спасил камерата другото е въпрос на " мъжество "
    btw wild честито за еоса от предишната тема , няма ли някой да качва фотки да по критикуваме малко

Град
    У нас Си (=
    ;]

Искам да ме скъсате от критики.. Направо да намразя фотоапарата!! :

[/img]

рамката не ми харесва, но аз винаги съм имал проблеми с рамките
    тази със шишарките ми допада, но щеше да е още по-яко ако само те бяха на фокус, а отзад едно хубаво боке ако беше направил ... щеше да е направо муцка кадъра
    козарят ако го дадеш малко по-близко, така в по-едър план да го усетим ще е готино. специално тоя кадър аз така си го мисля: козарят да ти позира, а козите отзад минавайги по-бързо дори да се размажат малко. тва трябва да се разработи...

Само толкова ли...

За шишарките и бокето не съм се сетил, въпреки, че 50-тката на 1.8 ми беше в джоба...

А козаря не го помолих да позира, щото като ги помоля и хората почват да се суетят и да се държат много изкуствено и всичко се оплесква...
    Благодаря!

Аре бе, къде го creambase?

LizZz - добре снимаш,първите 3 снимки и последната ми харесаха,но какъв им е смисъла на другите..малко се губи идеята на фотографията......ее немога повече да те критикувам

имай търпение до довечера, че гледам е готино времето и отивам малко на по патувам

Prison Girl- снимкат е хубава.
    Лизз, снимка 1, е хубава, но е могло малко по-добре да я кропнеш иначе си има всичко снимката.. снимката с шешарките, абре шо нея снима на дървото ).., снимката с кончЕто и дървото ми харесва.., човека с козичките също, съвет ако приемеш е да премахнеш 2,3 козички от лявата страна на кадъра и ако намеря моята снимка да ти покажа какво Wild е имал предвит, само да нмаера фаил-а.

Град
    DreamLand =)
    zdraveite az sm prekaleno nachinaeshta no eto moi snimki priemam napulno kritiki
    http://prikachi.com/files/461358M.jpg
    http://prikachi.com/files/461359y.jpg
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Според мен, можеш да се справиш по - добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си