Lorkaa, кученцето гледай да го снимаш от неговото равнище за да се получи по-интересно.
Цветето можеш да го закрепиш някъде, защото не е много красиво да си снимаш и ръката как го държи. Ако влиза в идеята - да, но иначе не върви.
А преди бях споменал, че ако снимате земя трябва да има и небе. Само земя или само небе е грозно и пусто, поне за мен.
=====
flowerlina, не е лошо.
=====
KoRnFlAkE, и на мен ми е тегаво като имам да конвертирам сумати роу-ове, ама пустото любопитство...
Тва обратното ми е някво странно. И аз по едно време правех подобни опити, но не се получаваха. По-яко е наживо да се обърнеш наобратно, със снимките май не става толкова хубаво... До тоя извод стигнах.
Качвай, качвай, не се мотай.
=====
vivteen, котето може и по-добре, но вече идва реда на осветления и такива работи. Като непретенциозна работа става.
Като снимаш предмети отблизо не плякай със светкавицата директно, защото става много зле. Можеш да сложиш бяла (че иначе ще промени белия баланс) салфетка отпред (един-два слоя) за да дифузира светлината леко и да няма толкова силни бликове.
=====
Bimmer, втория залез е хубав.
=====
Някой да снима светкавичките, които пукаха допреди няколко часа??