Нямам нищо против снимането със сапунерки - всеки е свободен да реши доколко надълбоко желае да навлезе във фотографиятаи какви средства желае да инвестира в това хоби. Имам против новоизлюпени индивиди без кой знае колко стойностни снимки(тук без обида към никого) да дават оценки на професионалисти в областта. Осъзнавам че не всеки може да е Скот Келби, примерно, затова - всяка жаба да си знае гьола.
Относно макрото - нека не даваме оценки за различните стилове и насоки във фотографията. За мен снимането на сгради и архитектура е пълна безсмислица, но не го натрапвам на всички. И уважавам хората решили да се развиват в тази насока. и да, фен съм на макрото.
Пример - страстен почитател съм на баскетбола. Обаче само да го гледам, никога не ми е минавало през акъла да давам оценка за играта на някой баскетболист, най-малкото защото несъм на неговото ниво. И ощепо малко защото знам какви тренировки се правят там.
Не се хващайте за примера. Да приключим темата,ок?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House