- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Фотография
тайната за целта на изкуството малко хора я знаят и всичките са я отнесли в гроба, споделяйки я само в произведенията си.Първоначално написано от Millita
когато казваш "лично творчество" - нека да забележим думата творчество. да приемем думата в буквалния смисъл както ти правиш => всичко, което творим ей така може да е тук, тогава не са необходими места като ratemypoo.com, защото и това е лично творчество.
за мен голяма част от нещата тук са далеч от изкуство, творчество и така нататък.
егоистично и плоско е да приемаш, че целта на изкуството е да радва самия автор/артист - за твореца изкуството е израз на чувства, възприятия, позиция - морална, гражданска, доста често религиозна. изкуството не винаги носи удоволствие на твореца, но често е отдушник на огромни душевни терзаня. не малко гении са създали великолепните си шедьоври именно в момент на дълбоки емоционални състояния (други търсят тези състояния на духа с различни опияти).
за да създаваш изкуство, да твориш, трябва да бръкнеш по-надълбоко в себе си.
тази тема е дискутирана многократно и ти не си първият човек, който се опитва да ме убеди, че подобни еднодневки заслужават огромно внимание и уважение.
поздрави,
d.
пс. ако мислиш, че аз нападам - провай се в www.graphilla.com