Цитирай Първоначално написано от Millita
Цитирай Първоначално написано от anow
Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
Цитирай Първоначално написано от nia711
Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY

не
Моля ?
няма какво да ми се молиш, далеч сте от фотография. разгледайте работите поне на Груев - човека доста се старае

не виждам защо ви е толкова трудно, когато искате да правите снимки с по-художествена цел, да ги правите с повече старание

d.
Мани , ама чак и "водни знаци" си слагат
какво сте се заяли пък вие ... :Д това все пак не е раздел "професионални фотографии", а "лично творчество" .. ако снимките, които правят удовлетворяват самите тях, защо да не поискат да покажат, че са лично техни? ... какво значение има мнението на другите след като за тях те са красиви? нали това е целта на изкуството като цяло ... да доставя удоволствие на самия творец?
тайната за целта на изкуството малко хора я знаят и всичките са я отнесли в гроба, споделяйки я само в произведенията си.

когато казваш "лично творчество" - нека да забележим думата творчество. да приемем думата в буквалния смисъл както ти правиш => всичко, което творим ей така може да е тук, тогава не са необходими места като ratemypoo.com, защото и това е лично творчество.

за мен голяма част от нещата тук са далеч от изкуство, творчество и така нататък.

егоистично и плоско е да приемаш, че целта на изкуството е да радва самия автор/артист - за твореца изкуството е израз на чувства, възприятия, позиция - морална, гражданска, доста често религиозна. изкуството не винаги носи удоволствие на твореца, но често е отдушник на огромни душевни терзаня. не малко гении са създали великолепните си шедьоври именно в момент на дълбоки емоционални състояния (други търсят тези състояния на духа с различни опияти).

за да създаваш изкуство, да твориш, трябва да бръкнеш по-надълбоко в себе си.

тази тема е дискутирана многократно и ти не си първият човек, който се опитва да ме убеди, че подобни еднодневки заслужават огромно внимание и уважение.

поздрави,
d.

пс. ако мислиш, че аз нападам - провай се в www.graphilla.com