- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Фотография
Малко коли. И един залез спешъл за витаминка.
![]()
Je7 за портрета с ветрилото - за мен наистина перфектно кадрирано. Удачен е избора на червено и черно. Не е прекалено с двата цвята. Образува се така наречения триъгълник - обеци, ръкавици - ветрило. Както сексита каза.. една идея по меки ръкавици ако са ще е чудесно.
Погледа и поведението на модела като цяло са чудни в тази снимка. И тук вече.. белия фон е правилен избор.
Котето.... мисля си че си се опитал да имитираш High Key техниката? Ако да - донякъде е успешно. Избягал е детайла, което е огромен минус. Можеше да пипнеш поне малко очите. И да зачистиш гурелчето.
Секси - аз на теб съм ти много голям фенИмам много конкретен въпрос към третата снимка (сегашния ти аватар) - как е направена. Сподели моля - постановка, настройки и изпълнение.
Мисля си обаче че понякога прекаляваш с обработката на очите. Конкретно тук няма проблем. Разгледах ти стрийма във фликр и... имаше няколко снимки, където очите дразнят. Но това е дребна забележка на фона на наистина чудесната обработка на очите и портрретите по принципЩе ми се да споделиш как го правиш?
Поздравления.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House