interesyva me dali mi se uvrejda kosata ako predi vsqko izpravqne slagam kristali za kosa znam 4e q predpazvat no do kakva stepen .... nz ?!?!?!
No matter where you go, there they are...
mi tq presta poprincip ovrejda kosata a s kristalite mislq 4e nqkude 50/50Първоначално написано от _crazy_baby_
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Все тая.Пресите съсипват косата.
[size=7][b][u]fosse cos
Да и аз мисля,че кристалите забавят изтощаването на косата...Но така или иначе пресата я изгаря...![]()
Кристалите помагат до няква степен, но не могат да предпазят косъма напълно![]()
Предpазват, за]ото образуват защитен филм. Ако искаш нещо, което да предпазва повече от обикновените кристали, пробвай L`oreal Hot Liss![]()
Кристалите за коса образуват защитен слой около косъма, и така предпазват до някаква степен от вредното влияние на пресата. Но продукт, който да защити косата ти 100 процента- няма!
tova pak vid kristali li sa ili kakvo i kolko stryva?Първоначално написано от Zahara
No matter where you go, there they are...
Да, пак са под такава форма, на цената на крсталите са и ги има в почти всички козметични магазини. Ако не намериш може да провериш и в някой фризиорски салон, където работят с Лореал.
еми то н епречи да си се изправаш,но трябва да си слагаш кристали да си правиш маски подхранващи запредпочитане са домашните.... и да се постригваш всеки месец не е толкова трудно![]()
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
Ami ti dopira6 gore6to jelqzo do kosata si,kolkoto i kristali da sloji6 pak ne e 100% za6titena
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
+1Първоначално написано от palomaaa
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски