- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С каква пижама спите?
zdr!vuprosa e qsen i ako moje daite link4eta,ako ne opi6ete q ,kakuv cvqt e.as sum purva moqta e edna takava cqlata rozova i mnogo 6irokaza sujalenie si q zabravih na selo i nemoga da q snimam
haide
Модерирано от ramaiana.
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
i mojta e rozova i 6iroka,mama mi q kupi![]()
![]()
![]()
Синя,широчка и с едно меченце,заспало върху облак. Спя само с горнишето,а то ми едно широко и ми стои като много къса рокличка..
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Синя на някакви карета мисля ...![]()
Ам,а мн си я обичкам щото хем тънка,хем мека , хем топли![]()
И да искам няма с какво да ви я снимам
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Е тоз в ляво съм аз точно преди да си легна ... другия не го познавам![]()
![]()
Аз спя с една черна тениска на приятеля ми. На нея с червени букви е написано "AIKIDO" (приятелят ми има черен колан,а на всички черни пояси дават такива тениски).Но сега като захладня времето, спя и с една розова зимна нощница.
Ооо мен пижамките а ми мания....Мечо пух,Снуупи...зеленички синички оронжеви![]()
с червена....на бели (забележете!!!) уфце![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ми..зимни пижами май имам само 1...за тфа спя с анцунг...
Иначе лятото или со сатенени нощнички или по тениска и боксерки.
Аз си нанкам с една синя широка пижамка - със звездички и облачета,много е сладка!
Ако ще си хвалим гаджетата - моя приятел е страшно добър киокушинкаец и не може да се сравни с абсолютно никой по нищо.
:P :P :P
Айкидо - хахахахахахахахахах,женчо ци![]()
![]()
![]()
През лятото спя гола, само по прашки...добре че тати не влиза в мойта стая, защото винаги спя отвитаПо едно време спях със сини на пеперудки боксерки и потник (много им се кефя
) а пък вече е студено и спя с жълта пижама, в която могат да се съберат още две като мен
имах една бяла на червени сърчица(много си я обичах), ама има огромна дупка на дупето
![]()
Еми премести я отп реде!Първоначално написано от `PePiTa`
Как се е появила дупката?![]()
Зелена,леко широка,с някви рисунки по нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
За топло време имам:
1.Къса синя нощничка с 3 овце отпред
2.Огромна бяла тениска
3.Потниче и долнище като къси панталонки белички
За нормално време:
1.7/8 горнище и долнище-бели, на розови цветенца
2.Огромно долнище и горнище-розови с лице на момиче на горнището
3.Нормална жълта пижама със слон отпред
4.Нормална розова пижама
[/quote]PePiTa` написа:
През лятото спя гола, само по прашки...добре че тати не влиза в мойта стая, защото винаги спя отвита По едно време спях със сини на пеперудки боксерки и потник (много им се кефя ) а пък вече е студено и спя с жълта пижама, в която могат да се съберат още две като мен имах една бяла на червени сърчица(много си я обичах), ама има огромна дупка на дупето
Еми премести я отп реде!
Как се е появила дупката?
ами някъде си закачих пижамата и след тфа все си играех с дупката и тя стана огромна![]()
![]()
![]()
синя и зелена....любимите ми цветове..
имам и една розова.. но рядко спя с нея..
ПалавницаПървоначално написано от `PePiTa`
![]()
Мии за лятото имам сатенени къси панталонки и потниче - черни на розови и червени сърчица,а за зимата обикновена пижамка - розова на зелени цветенца :P
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Моята пижамка е една такава жълта с магеренцето ЙориМного си я обичкам \
/
Моета е розова на облачета!![]()
forumzavski4ko.forumi.bg
моита е розова с жълти кученцамного е дебела и става за през зимата :P а през лятото спинкам по потник и боксерки
![]()
хаха`PePiTa` написа:
PePiTa` написа:
ами някъде си закачих пижамата и след тфа все си играех с дупката и тя стана огромна
Палавница![]()
![]()