- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С каква пижама спите?
с една тениска на ДЗЪН![]()
комплексари комплексират комплексари хах (:
Купих се едни мъжки боксерки на сърца и спя само по тях ...![]()
Ъм..поо тениска.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
[i][b] ееммии сега съм с черна тениска която ми ее много късичка и на нея пише 'spread your wings' нещо таковаи съм с сиви къси гащички с розови и зелени черти
.. Иначе имам и един розов потник на който просто много ме кефи надписа му " СЕКС ИНСТРУКТОРКА''
![]()
..
ии когато си взема душ обличам този потник и едни къси гащички и отида до кухнята да пия вода и тати само ми се кара " абе момиченце как не те е срам да ходиш така пред мен ?? '... имам и една тениска ... ето такава http://www.google.bg/imgres?q=%D1%85...t:429,r:3,s:12 като на дядото потника
ии си нанкам с нея ! А през зимата си покрадвам от тениските на бащатко ми които са ми малко под коленете
![]()
ии сс еддинн клин който е шит над 10 пъти ,, но просто без него не се виждам никъде
![]()
![]()
![]()
Believe <3
Кожена.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
От горнище и долнище, памучна лилава с цветя.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
С невидима /прозрачна/![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
С широока тениска и къси гащи![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Лятото с тениски. Зимата с най-различни на вид дебели пижами с меченца и цветчета.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Няк`ва на цветчета.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Червена блуза на гаджето със смъртта ама не е с коса ами с някъв нож или меч нзи отдолу пише I know where u are
![]()
С панталон и риза .. спя![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
синя с агънца( не се смейте
) знаете ли колко са готини
![]()
![]()
Една със синьо и бяло като крава и картинка на овца.Многоо е сладка.Другите не си ги харесвам.
с дълга тениска до колената съм попринцип![]()
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
баш пижама не е ама... ;д
Бяла, широка блуза и по гащички...![]()
awerw♥
С един жираф и едно мече![]()
![]()
![]()
Или с тениска на Хари Потър или едно горнище на една сатенена пижама, което си ползвам за нощница![]()