- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С каква пижама спите?
То не е нощница ми голяма жълта тениска на SpongeBoB![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
розова на облачета, лунички и звезди![]()
Собственост на Canis_Dirus
моята е жълта на цветчета и е доста широкичка затова понякога спя само с горнището![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
ami az imam i no6tnici i pijami
no6tnicite sa mi beli (vsi4kite)
a pijamite mi sa se v razli4ni cvetove imam v sinio, bqlo,rozavo, 4erveno
ahah zdraveite moqta pijamka e rozovo sus svetlo zeleno i edin golqm tyiti na neq i e golqmka mnogo si q bi4kam![]()
За лятото имам една една сатенена пижамка(шорти и потниче) синя, на цветя и една като памучна(панталонки 3/4 и потниче) бяла, със червени сърчица и червени сатенени панделчици. За пролетта и есента имам една памучна, зелена на бели цветя и една памучна, бяла, отвътре много мекичка на лилави цветя и с лилави сатенени ленти. За зимата пижамите ми са по-дебели. Едната ми е розова, памучна, с облак отпред, а другата ми е жълта, памучна на цветя. Ох...какво гадно време до петък си спях с летните пижамки, a сега изведнъж извадих зимните!![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ми лятото съм с една бяла нощничка или с една голяма риза, а зимата съм с една огромна, изсухлена, бежова пижама или с една розовка на някакви тъмно розови цветенца![]()
Ми в момента спинкам с една синя пижамка на лилавички цветенца :P
Мии,имам сота пижамки-розова,жълта,лилава,зелена, бяла и пр.Но по принцип спя само по боксерки,бикини,или прашки.Няма значение дали е лято,есен,зима,пролет,дали замръзвам от студ или ми е топло.![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Мммм като се замисля имам доста пижами и постоянно си взимам нови![]()
През повечето време спя с к-т боксерки и потниче или със сатенени роклички. Нямам навика зимата да спя с дебели пижами, въпреки че имам. Сега последните няколко дни ми е все студено и се гушвам в Алекс и се сгрявам. Иначе любимата ми дебела пижама е една с жълти слончета![]()
мммм с една жълта нощничка с Йори на нея![]()
много е сладичка
обичкам Йори
![]()
Аз спя с една жълта пижамка със мечо Пух, Прасчо и Йори с цветенца около тях, мн си я обичкам!![]()
lubimata mi edna rozovichka s cvetenca i s1rchica ...mn si q obichkam
Мойта е една огромна,розова и доста дебеличка пижамка със едно oгромно зайче на горнището.....а за лятото си имам сатенена пижамка с потниче за горнище и къси панталонки жълта на червени розички....или пък една тениска на милото и боксерки![]()
Спя с каквато парцалка ми видят очите.
ми пролет,лято,есен зима...спя с тениска - едни голеееми тениски на татко
а когато ходя у баба...щото тя е мн..(сещате се ,щяла съм да се разболея...бла бла бла...) спя с една памучна,тънка пижамка - бяла,цялата на сини цветенца![]()
![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Розова и много широка!
Една бяла пижамка с някви розови драсканици...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами .. аз спа постоянно чисто гол .. лято зима .. не мога просто да спа с дрехи
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
светло зелена с йори![]()