- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С каква пижама спите?
синя пижамка на обла4ета![]()
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
Топлите месеци спя с нощница, но сега спя с една леко широка розова пижама с едно меченце на горнището.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
аз къртя по тениска и едни много сладки шарени панталонки![]()
Ами сега спя с една пижамка която ми донесоха от Италия обожавам си я.една зелна на слънчогледови цветя много дебала голяма и пухкава.имам и една плътна нощницка на мечета с шапцица.За есенно и пролетно време спя с една пижама а лятно със сантенени панталонки и потнице или сатенена нощничка белишчка.
Ами аз имам няколко вида пижами. Така че каквото ми падне обличам. Понякога съм се прибирал толкова уморен от у-ще, че съм спал с дрехите от деня.![]()
Пижамки обичам много.Като не съм на училище,обикновено цял ден си се размотавам с пижама...с мечо пух,със снуупи,на точки,на звездички
Иначе сега лягам късно,снавам адски рано,понякога и не лягам...и много пъти си заспивам направо с дрехите,направо на бюрото...и няма място за пижами в цялата картинка.
В нас спя със синя или бяла с някви мечета хехе
Като съм при приятеля ми само по гащи спим.
![]()
Smile!?
As pak spq samo po belio :P :P :P
-Icko-
с килотите и сутиена на бабамне са съм със една зелена май има бяло и още нещо...хаха толко съм я гледала.
ми мойта е синя на звездички![]()
![]()
потниче и боксерки...лилави на черни звездички
Мойта е една розова... със звездичка и около нея пухчета...![]()
През зимата спя с розова пижамка. През пролетта , лятото и есента спя само по бельо. / под бельо не визирам потници и тнт , а долно бельо./
Envoi moi ! ;]
Зимата със синьо-жълта пижама с пчелички.Лятото-сатенена нощничка или тениска.
моята е лилава на патенца![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Моята е синя със жълто и много сладко меченце :P
To infinity and beyond.
По-неудобно нещо от пижамата няма според менСамо веднъж за 18 години съм обличала пижама,не успях да заспя с нея и си облякох една тениска
А по темата:Спя с широки и дълги тениски или с нощнички![]()
Ми в момента спя с една тениска на Спънджбоб![]()
Гардероба ми е пълен с пижами, но не ги обличам много![]()
Когато ми е студено обличам някоя блуза и долнището на една зелена пижама.. А когато е топло спя с едни къси лилави гащи и лилаво потниче (комплект пижама)
Но това само понякога.. В повечето време спя по тениска..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()