- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С каква пижама спите?
бяла тениска пума и сини къси гащи![]()
Тениска и панталони в розово.
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
само с боксерки
Обещанието е учтива форма на отказване.
NOT MY STORY.
В: С каква пижама спите?
О: Гащена.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
С един потник и едни къси панталонки с оранжеви цветчета.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
винаги съм мразила пижамите(било то летни или зимни) спя с потник и надолу по бельо,иначе ми е супер неудобно
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
през лятото с една широока розовичка нощница, а през зимата тениска и панталонки
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
сега-само по гащи спя![]()
ако е по-хладно имам нощничка на мечо пух, розова пижама с къси панталонки и тениска, същия комплект ама синя на цветя, зимата имам една ужасно дебела розова, по-тънка синя, още една синя, жълта, още една жълта, тениски от широките имам няколко ги ползвам понякога за спане,една беше розова, ама вече е бледо розова с червени петна![]()
и така..
Спя с една пижама на сини и жълти точки![]()
Спя с една огромна бяла тениска с надпис New York![]()
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
Със зелена пижама,долнището е къси панталонки с щампи като петна на жираф,а горницата потник с нарисувамн жираф.Ама някой вечери е много топло и спя без пижама.
Зимата с една оранжева зимна или една зелена.
![]()
с една дългаааа тениска![]()
![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
тениска![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
С една тениска на приятеля ми, подарък е от бившата му.. ми к'во да направя като ме кефи и е тоолкова удобна и мекичка..
![]()
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
небесно сини къси панталонки и тениска, на която е нарисувано едно много яко цвете :P![]()