- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Странно или вече нормално ???!?
Та вчера си минавах аз по улицата и там 5-6 малки (половината момчета около 1-2 клас , а др половина момичета пак на същата възраст) се връщаха от училище (нз що пък учат) и ги слушам какви ги говорят.Едното момче вика на другите 2 момчета : Абе я ги вижте с тия раници като ку*ви. (става въпрос за момичетата) {няма смисъл изречението ,ама това казаха.}.
А едното момиче му вика на момчето : Вие пък сте педе*аси !
Същото момче й отговаря : Педе*ас , педе*ас ама ше ми ядеш оная работа !
и така нататък.......
Та питам ви , нормално ли е според вас 2 клас да говорят по този начин ?!?Ужас,аз като ги чух се чудех да се смея ли , да плача ли.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ufffff mi svikvaj 6tot za napred si4ki deca 6te sa taka.az li4no ne sam 4uvala ot2klasnici no .... ni6to novo pod slanceto.zamisli se ot kade sa se nau4ili na tiq ne6ta-net,roditeli,a i v u4-6te kat slu6at po golemite.prosto podrajavat
Смей се, смей се....това е напълно нормално!Първоначално написано от slavito007
![]()
Big brother, Шоуто на Слави(...и тем подобните "шоута") "възпитават" днешните деца в липса на морални и каквито-и-да-е други, различни от материалните ценности.Жалко, но се наблюдава това "явление"...
saglasna samПървоначално написано от be_true
Аз също и + "батковците" и "какичките" в малко по горните класове(5-6)Първоначално написано от the sad girl
![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Не е нормално, но вече често срещано...Всички гледат да са като по-големите. Преди това значеше като мама и тати, а сега е като какичките и батковците от по-горните класове...И аз се чудя на такива хлапета, но вече започвам да свиквам. Странно едно детенце малко над метър да започне да псува. Жалко е...
napulnoo nenormalno![]()
Testis unus,testis nullus...
ми мисля че е нормално защото вече много малко хора си възпитават децата,пък и те много често просто копират поведението вкъщи![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Първоначално написано от sasha_90
малка доза сутрешен смях
![]()
Osven 4e ve4e e normalno,ami e i moderno..ot 3ti klas 6te po4nat da pu6at treva ili cigari i da se napivat i kakvo li o6te ne...dori ve4e ne moga da se u4udq moga samo da stoq i da se 4udq dok1de 6te stigne vsi4ko tova...![]()
хаха напълно нормално нз аз кво се чудя на братовчед ми а той ,е страар вече 7ми клас е![]()
Ооо, те още от детската градина започват с псувните![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ох брат ми е същия тъп олигофрен!
Emi ve4e si e normalno.Za sajalenie.
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
ми според мен не е нирмално ама е така.и аз съм виждала такива деца вървят си по улицата и се псуват като некви ...познавам и хора които пушат от първи клас...абе вече вс е различно и по лошо ше става...
А пък казваха за нашето поколение, че сме пропаднали... аз сега като ги гледам малките и направо ме облива ужас...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами, трагично е положението, защото някак си не се връзва хлапе, дето не може да си върже връзките на обувките, да употребява такива неприлични реплики. И си мисли, че по тоя начин изглежда по-голямо отколкото е, както и 'вижте ме кой съм, щото мога да псувам като дърт каруцар'. Не им се обръща внимание за поведението и те продължават да се държат по тоя отвратителен и неприемлив начин..![]()
You are broken, I can fix you...
ааа нищо ново под слънцето. И аз като си се разхождам чувам как
4-ти клас момченца и момиченца се нареждат яката по каруцарски.... Даже сегашните малки дечица са толкова отворени, че няма на къде повече....Аз много се възмущавам от просташкото им поведение, но това е положението. И съм напълно сигурна, че много малък процент от тях знаят смисъла на изразите които използват...
tva e napulno normalno za sajalienieaz sum 4uvala deca v detskata gradina da govorqt takiva ne6ta
![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!