- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Странно или вече нормално ???!?
tva e napulno normalno za sajalienieaz sum 4uvala deca v detskata gradina da govorqt takiva ne6ta
![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
tva e napulno normalno za sajalienieaz sum 4uvala deca v detskata gradina da govorqt takiva ne6ta
![]()
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
![]()
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Брата на една моя приятелка (той е на 3-4) веднъж го чух да казва:
Ех, тази пуста госпожа. Да и се не види...Мама и стара, да я е*а...
Знам, че трагично, но ме напушва на смях като се сетя
Някой път на мен ми е викал "кучка", но най-често ми казва: "ти пък не можеш да плюйш
"
![]()
![]()
Ужас...
Не е нормално![]()
По моето време такива деца им миехме езика със сапун и ги биехме с дрянова пръчка![]()
Всичко попиват и отвсякъде...От вкъщи, я чули някоя псувня и да я повторят.Телевизия, по-големи ученици и т.н.
Не се чуди,това е реалността...![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е те от 11 годишни викат, че почва да им се прави секс, вие за псувни се питате нормално ли е...за съжаление май е нормално
SMILE FOR ME NOW
Точно така е!Вече всичко е нормално!Аз съм чувала и по-малки да псуват!!Така, че вече нищо не трябва да ни изнинадва!Първоначално написано от JuS7^YourS
Ne e 4udno masovo daje pu6at .. neznam na kude otiva vsi4ko tova..![]()
За жалост е нормално. Братовчед ми, който е във втори клас и той използва доста нецензурни думи, което за мен е жалко, защотот родителите му се водят интелектуалци и се гордеят със своето възпитано и умно дете , а всъщност детето им не е възпитано и то въобще.![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
точно \Първоначално написано от punkrock
/ сестрата на една моя приятелка е жив пример за това явно трябва да свикваме
![]()
Лятото като бяхме в градската градина с една приятелка.. ии сме седнали на една пейка близо до детските люлки... и по едно време към нас идват две малки момиченца..уж нещо си играеха.. нямаха 1ви клас децата и едното казва на другото "майка ти стара"... аз направо онемях..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ами то че не е нормално не е ,но ти като всичко това ги заобикаля и не могат да чуят нищо по различно от по-големите си братя и сестри или от учениците в по-горните класове.какво друго да запомнят.![]()
"да се смея ли да плача ли"<--- баце защо не и двете да го ева?![]()
ti kat ne si gi vidql\a da pushat jonka mislq 4e pak e dobre rabotata xahhxahxah shtot az poznavam pishlemata 4tti klas pylni narkomaniiii
Много добре казано! =D>Първоначално написано от Chr!sSie
No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!
Забелязала съм че 99% от децата днес /10-15/ са с морал по-нисък от този на улична котка![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Чули някоя глупост от по-голям батко или пък тати и и веднага трябва да се напраят наа големине е нормално,разбира се (:
Не.Може всичките второкласници да почнат да се псуват един други,и пак няма да е нормално.Това,че се случва по-често не значи,че е нормално.Но все пак и аз не съм чула да ги говорят такива,всъщност не съм им слушала разговорите,но кой знае...
Ами принципно е смешно да чуеш да ги приказва такива неща някакво детенце първи-втори клас, което не знае за какво му служи оная работа, но от друга страна не е нормално. Така де, аз като съм бил на тая възраст, ако изцепя нещо такова нашите ще ме пребият (бащата по-точно), а в училище даскалката ще ми се накара яко, ще викне родители ала бала и ще стане кофти. А на дечицата днеска не им дреме от нищо. Защо обаче е толкова огромна разликата межди сегашните дечица и тези, които сме били дечковци преди 10 години не знам...Първоначално написано от slavito007
Спокойно и по зле съм виждала.
Случвало ми се е да вървя най-спокойно по улицата
и 5-6 годишни деца да ми крещят:
"Наркоманка,тъпа курва....."
![]()