- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Странно или вече нормално ???!?
Не е нормално , но е факт ... Със всяко поколение стават все по-зле и по-зле.. Сестра ми е на 10 г. и знае много повече глупости от мен и ги реди пред наще ,но няма оправия.. Слушат и повтарят от по-големите ,като някви супер развити папагали и си го украсяват.Мислят си че са по интересни като псуват и говорят глупости ,но още повече доказват че Б-я е тръгнала от лошо ... към още по-лошо.Защото не децата са виновни ..такава им е средата...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Вече сичките си прескачат детството.Слушам ги сичките още от 2 клас говорят за гаджета и за кво ли не пак аз във 3 клас не съм знаела кво е момче....![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Хахаа в днешно време малките лапенца мн им знаят устичките...ама трябва да им се оперчишш..ъъм а по тоя въпрос ИМАТ Нужда от родителски контрол..хаха![]()
![]()
ми те го чуват тези работи от приятелите си, от телевизията, пнякога дори от родителите! така е в днешно време! аз съм на 13 и досега не съм и изричала думата п**ерас! направо не знам но днешното общество се е побъркало! аз видях в квартала ми на едно място, закътано едно момиче на не повече от 11 да се целува с език с момче горе долу на същата възраст
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Разбира се, че не е нормално.. Задаваш риторичен въпрос![]()
![]()
Затова ме е страх след време да си родя детенце.. като знам, че ще дружи с такива простаци.. направо не знам как ще го опазя...
От ден на ден положението става по-зле и по-зле...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ужас, ми не е нормално според мен обаче това е реалноста.То все по разхайтени стават младите.И на мен ми се е случвало да сум слушател на подобен раговор и испаднах в потрес.Бяхме в билярда с едни приятели и на съседната маса имаше някакви момчета 3 клас доколкото чух.И едното казва на останалите:
-Аве момчета оная тъпа кърва Радостина дали прави свирки?
При което последва отговор:
-Ти пък къде си тръгнал да чукаш такива?
Ето това не го приемам не е нормално и според мен.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ми то си е нормално т'ва вече..Май не се впечатлявам.. Най-инресно е като почнат да се отварят..Как може да се отваряш на човек които е 2 пъти по-голям от тебе на вързаст и поне 3 пъти на ръст...
![]()
Чисто самоубийство.![]()
Миналата година отиваме с нашите в един ресторант(Имаха годишнина) и влизаме то пълно с лапешоре.Ама буквално лапешоре.Представете си гледката -> Едно дете в трети клас дет пуши и пие бира.
И тате вика "..сега ще ида да му набия шамарите да видя дали ще пуши копеленцето малко.."..
![]()
Да ги изгорим тия ДЕГРАДЕТА
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.