.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

смотана коса.. o.0

Здравейте [:

такам..
    Имам един малко станен проблем,
    който ме мъчи ужасно много.
    Косата ми е много странна.. 0.о
    Нито е къдрава,нито е преава.
    А аз съм някак си съм пристрастена
    към права коса (:
    Обаче ето го и проблема..
    Каквото и да правя,
    косата ми не седи права..
    Винаги се извива и става някаква ужасна!

Въпросът ми е какво да направя,че да е права.

В момента използвам 4 продукта
    за изправяне на коса..
    Няма особен ефект..
    Пробвала съм с вакса,с пяна..
    Какво ли не..
    Всеки ден я изправям с пресата и
    си слагам сигурно 1 тон лак.
    Проблемът не е от лака,защото съм
    пробвала всички възможни, не е и
    от пресата..(имам две и съм пробвала
    тези на приятелките ми)..
    Най-вероятно влажността е проблемът,
    защото винаги е над 80%..

МОЛЯ ВИ, ДАЙТЕ МИ НЯКАКВИ СЪВЕТИ..
    Какво да правя с отвратителната си
    коса..
    Готова съм да пробвам всичко,
    за да е права ;[
    Помогнете ми.. ;[[[

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Готова си на всичко? Това означава ли, че си готова след няколко годинки да останеш без коса?!? Сега е модерна къдравата коса...стига с тея изправяния. Ами явно косата ти не понася да и се прави нещо...Посъветвай се с фризьор

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Остави си косата на мира...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    смятам,че косата ти е хубава...прекалено правата коса седи като залепнала за главата,а прекалено къдравата като една голяма топка косми,не си мъчи косата с глупости.

tq i moqta e 4upliva , no q izpravqm dokato q susha s 4etka ot estestven kos1m ( okolo 10-20lv sa ) i stava mn qka , pridobiva blqs1k i mnogo obem , probvai . Samo ne trqbva da q mokrish i da i slagash lak , nezavisimo dali q izpravqsh s presa ili s seshoar taka mi kaza friziorkata mi uspeh \/

Голям фен
    Град
    Констанц
    еми направи си няква прическа която седи готино с начупена коса,пък и кво толкова така поне имаш обема на коса за който другите си мечтаят. Просто я остави малко намира и се научи да я харесваш
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mi i az q izpravqm ama ve4e mi pisna i zex da q ma4kam s pqna mn gotino stava
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    blg
    ami izpravqi q sas iutiq taka vrax4etata zadaljtielno sa pravi i ne slagai razvalq se i ako mn darji6 da q izpravq6 ne zabravqi da si pravi6 obem 6toto kato e prilepnala po glavata na mn malko im otiva taka

С ютия може и да се получи,но ще си гориш косата ужасно много.

Град
    над морето
    горката ти коса

Някои фризьори правят трайно изправяне, може да се получи. На същия принцип като трайното накъдряне, но вместо да ти къдрят косата те я изправят (да де, то се разбира). Провери кой фризьор прави трайно изправяне и ако искаш се направи.

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Някои фризьори правят трайно изправяне, може да се получи. На същия принцип като трайното накъдряне, но вместо да ти къдрят косата те я изправят (да де, то се разбира). Провери кой фризьор прави трайно изправяне и ако искаш се направи.
    И после няма да има какво да изправя...
    Пробвай с балсам без отмиване и лак.

Хмм, странно, не може да не ти се изправя косата. Като я изправяй я опъвай повече, задържай повече, увеличи темпетатурата на пресата (ако имаш регулатор де) на примерно 160-180 градуса, преди да си изправиш косата е добре да я срешеш, обаче не много за да не стане лака на бели снежинки (ако си сложила много). Хм, още какво какво.... а да, Taft Titan Look е най-якия лак за коса, не си взимай боклуци
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами разбирам те абсолютно - и моята коса е същата - с някви безформени чупки и изобщо не ми харесва как стои - без да се изправя не излизам с нас.Значи преди пресата слагай хининова вода (впръсквай я с пулверизатор по цялата коса,но не по много) след това чакаш да се изсуши напълно и тогава я изправяш.А ако наистина влажността с 80% ще ходиш с качулка - аз днеска така ходих до даскало,защото по добре да ида с качулка от колкото цял ден да съм като гръмнал бойлер в главата Айде успех!

Цитирай Първоначално написано от Marge
    Хмм, странно, не може да не ти се изправя косата. Като я изправяй я опъвай повече, задържай повече, увеличи темпетатурата на пресата (ако имаш регулатор де) на примерно 160-180 градуса, преди да си изправиш косата е добре да я срешеш, обаче не много за да не стане лака на бели снежинки (ако си сложила много). Хм, още какво какво.... а да, Taft Titan Look е най-якия лак за коса, не си взимай боклуци
    хаха тоя тафт е ужасен леле... като се напръскам било то отдалече или отблизо и става бяло ужас ужас и после тряя веднага да с еизкъпеш щото на другия ден лака е лепкав все едно дъвка си залепила на косата си... ужас ужас
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    Цитирай Първоначално написано от Marge
    хаха тоя тафт е ужасен леле... като се напръскам било то отдалече или отблизо и става бяло ужас ужас и после тряя веднага да с еизкъпеш щото на другия ден лака е лепкав все едно дъвка си залепила на косата си... ужас ужас
    Хм, странно, аз пък съм доволна от него, силен е. А няма как да не стане на снежинки ако го решеш после отгоре. Аз не си реша косата и става. Единствено преди баня си реша косата, за да го махна, защото понякога направо като се изкъпя и по косата ми има още лак
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове