.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Въпрос за момчетата,които си обезкосмяват краката ... ?

Значи аз също го правя , но въпроса ми е дали си махате всички косми от кръста на долу ... Не , че съм мн космат и имам мн косми навсякъде ... Но примерно около ануса и в началото-смисъл зоната където започват краката и свършват задните части ... Абе в об6ти линии до къде си махате космите ?? Темата е написана малко оплетено и звучи леко шантаво , но дано да сте ми хванали идеята ... Моля без излишни коментари ...

taka kato te slu6am pita6 za zonata okolo geniitalite mm kato momi4e 6ti kaja vs mahai ako ne ti haresa pak 6te si po raste no bez pone na men po mi haresva
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Предварително се извинявам,че и аз взимам отнашение по темата,при положение,че съм момиче,но ще ти кажа едно нещо-Обеззкосмяването,на която и да е част от тялото,както при жениете,така и при мъжете се прави най-вече с цел личен комфорт.Така,че тялото е твое,прави това,което ще те накара да се чувстваш добре в него.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на 50cent
    моя принцип е така махаш всички косми няма значение каде е на анус на генеталите на краката освен косата всичко се маха

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    И какво става да махне всички да махне и на главата си да стане гей
    на ръцете си остави а й на краката не е задалжително да ги махаш!
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

момче което си маха космите навсякаде е гей ?

Голям фен Аватара на 50cent
    момче което маха космите си навсякаде е метросекуален и неозначава че е гей
    геи е когато е педал това че си махаш космите не те прави геи ако момичетата не си махат космите значи ли че са лезбийки не
    100% сум сигурен че повече от половината момичета във форума обичат избръснати мъже затва аре не се захващаите

За мен си е гей
    Момиче съм!

Голям фен
    myjyt e za da se dokazva a ne za da se pokazva. smqtam 4e za myj e normalno da ima kosmi po ryce(do laktite) i po krakata. ve4e za genitalite si e vypros na li4en izbor, kakto i za mi6nicite. vsqkakvi xora , vsqkak ideali, taka 4e koito kvoto iska da prai. az moite ne si gi maxam nikade, pa neznam
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Повече косми означава повече тестостерон. Повече тестостерон пък - повече мъж. Аз харесвам пола си със силните и слабите му страни, като в това включвам и окосмяването си. Не казвам, че слабо окосмените са по-лоши от мен, просто са по-малко мъже.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

хубави сте , хубави сте...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си