- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите са отменени!
Явно новината,която съм чела е стараНо е почти сигурно,че са отменени,поне днес една приятелка ми звънна сутринта рано да ми каже,че го е чула по новините някой знае ли нещо????
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Не съм чул такова нещо![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
i az ne sam 4ula ni6to ama priatelkata ti da ne se e po6eguvala ili da si q razbrala pogre6no ne6to ne mi se viarva no ako naistina e taka 6te sam ujasno 6tastliva![]()
Сега говорим по телефона с нея и тя каза,че майка й го е чула по новините.![]()
po koi nowini sa go kazali?
Истина е,отмени са,а тези,които са випуск 2009-та са много прецакани наистина,включително и аз![]()
леле хора дано не се базикате,защото отварям шампаснскотоПървоначално написано от kPuCkA
Аз после ще ти отворя главата с Майбаха на министъра!Първоначално написано от kahn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stiga we bate ,4e umrqh ot strah!Първоначално написано от Jack_Sparrow
Ако наистина са отменени матурите ,ще празнувам цяла нощ!
Ако са отменени ОК за 2008 випуска а 2009(в който съм и аз ) сме прецаканите .....
Остави човека да си празнува,ние трябва да му мислим сега...Първоначално написано от Jack_Sparrow
Остави човека да си празнува,ние трябва да му мислим сега...Първоначално написано от Jack_Sparrow
hora vsi4ki ste pokaneni na banketПървоначално написано от kPuCkA
![]()
То е ясно, че ще има банкет ,въпроса е че няма още официална информацияПървоначално написано от girl88
Няма страшно, още 48,7 официални версии ще има докато се стигне до смаите матури.
Казали са го в прегледа на печета по Нова,няма начин,след малко отиваме за вестник! А дано да ги махнат,но по възможност да не ни анулират годината.....![]()
e nali uj kazaha 4e e istina eeeee takmo da se zaradva za moment 4ovek i ..........Първоначално написано от kahn
като вземеш вестника кажи кой е ,зада го вземем всички!Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
ми в не ппо бтв не го казаха не го пише никъде в информационните агенции, такаче за сега няма достоверна информацияПървоначално написано от girl88
dano da e istinaПървоначално написано от kahn
![]()
деба и ебаната работа.за 11класниците е мноого шибано а за випуск 2010 има шанс да ги махнат ,ако е неуспешно от предната година ,но нямаше да е лошо да има 2 неуспешни опит....дееееееба дано анулират шибаната година![]()
ТИ нормален ли си?Първоначално написано от find_m3
![]()
Да, нормален/нормална е!Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
![]()
Аве ти си бил много прост ве!!Дано ги махнат матурите ,а другите да се оправят!Първоначално написано от find_m3