- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Неприятен проблем - парене
Преди няколко дни излезнах с приятели в Макдоналдс и какво да се прави - допишка ми се. Отидох до WC то и мисля че от тогава си лепнях някакъв проблем.Силно бяло течение което се втвърдява ако мога така да се изразя и от днес пари като пишкам (сърби доста)
Имам добра хигиена мия се редовно и използвам интимни шампоанчета, ежедневни превръзки..
НЕ водя полов живот
ооо и аз имах такъв проблем, и си траех и след 2 дена мина.Незнам какво беши, но предполагам някаква инфекция или нещо подобно.Но до колкото разбрах това се случва на много теенове (хах питах приятелки де ) Ако те притеснява много по-добре се консултирай с лекар.
ми преди време аз имах оплаквания при пишкане ми пареше и болеше и понеже все се надявах да ми мине и не ходих на лекар почнах да пишкам кръв и после едвам се излекувах,та мисълта ми е че е по хубаво колкото се може по скоро отиди на лекар защото точно тези инфекци супер трудно се лекуват ,а и по добре да отидеш един пат в повече отколкото един пъто по малко и после да си навлечеш нещо на бъбреците или на яйчниците...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ами изчакай още 1 ден и не ти ли мине бягай на лекар!
Занапред внимавай къде сядаш! Отивай веднага на лекар!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
i az go imax toq problem,bqx se 6a6nala qko,bqx re6ila 4e sam xvanala nqkakvi gabi4ki ili ne6to takova i otidox na ginekolog ami pregleda me i se okaza 4e imam po-zasilen sekret,ni6to seriozno i mi izpisa vaginalni tabletki-ginalgin i mi mina de,tai 4e ako iska6 idi i ti,da ne se okaje ne6to seriozno
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!