.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Как да постъпя?

ПреДи време тръгнах с едно момче приятел на мой бивш и ни беше адски хубаво заедно,но аз ходех с още едно момче и след време го зарязах и останах само с другото!! И той почна нещо да се здухва и аз го попитах какво му е и той ми каза знам че ходеше с още едно момче докато беше с мен и аз му казах че съжалявам и той нищо и останахме заедно! И днеска ми вика че ми е много благодарен че му помогнах преди щот той се беше некъф тъжен заради бившата си !! И аз му викам милу за тебе винаги и той еми да ама знам че имаш чувства към друг и аз викам не е така (лъжа го) и той е добре само че аз все още обичам бившата и ми вика че неиска да бъде повече с мен!! Аз много го харесвам и искам да бъда с него но незнам какво да му кажа и как да постъпя!!
    I KnOW You FeEl Me !!

Град
    Търново.... Велико Търново
    гръмни се

Цитирай Първоначално написано от kael
    гръмни се
    Same here...
    Аз почти нищо не разбрах от тая история м/у другото...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    пича е много тъп а ти си курва...трябваше да те остави още кат е разбрал че ходиш и с друг щот тва ако се направи един път ше се повтори а ти вместо да си му благодарна го и лъжеш...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

пиши по-ясно бе моме

em hodeh s dvama ostanah s 1 koito mnogo haresvam samo 4e toi razbra za drygiq rasyrdi mi se posle mi prosti i dneska mi kaza 4e znae 4e obi4am drygo mom4e az my kazah 4e ne e taka i toi mi kaza 4e toi obi4a biv6ata si vse o6te i ne moje da byde s men a az iskam da byda s nego i neznam kak da postypq i kakfo da my kaja TAka razbrahte li
    I KnOW You FeEl Me !!

Голям фен
    protivna si mi, neznam kak tozi pi4 te e aresal
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    protivna si mi, neznam kak tozi pi4 te e aresal
    може да има хубаво тяло...

e ko mi e protivnoto vun6no ne e i kakto kaza tuzaro nice body and face :P
    I KnOW You FeEl Me !!

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от VliUbenA v jIvoTa
    e ko mi e protivnoto vun6no ne e i kakto kaza tuzaro nice body and face :P
    е па дай да те видим може да си фанеш и още едно гадже

emi ti si ot plovdiv em e sa 6e ti pi6a fuf flirt4e 1 min
    I KnOW You FeEl Me !!

Град
    hate city plovdiv, майна
    няма да си фанеш още едно гадже не си мой тип...

haxhxa tfa nekfa uBiDA li E ??? AXHaxhx Em I ti ne Si mOI tip AmA se TaQ axax
    I KnOW You FeEl Me !!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

Re: Как да постъпя?

ПреДи време тръгнах с едно момче приятел на мой бивш и ни беше адски хубаво заедно,но аз ходех с още едно момче и след време го зарязах и останах само с другото!! И той почна нещо да се здухва и аз го попитах какво му е и той ми каза знам че ходеше с още едно момче докато беше с мен и аз му казах че съжалявам и той нищо и останахме заедно! И днеска ми вика че ми е много благодарен че му помогнах преди щот той се беше некъф тъжен заради бившата си !! И аз му викам милу за тебе винаги и той еми да ама знам че имаш чувства към друг и аз викам не е така (лъжа го) и той е добре само че аз все още обичам бившата и ми вика че неиска да бъде повече с мен!! Аз много го харесвам и искам да бъда с него но незнам какво да му кажа и как да постъпя!!
    ОМГ ОМГ ОМГ!?!?!?! Последно с колко момчета едновременно ходиш?
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    София
    Явно не си наясно нито с чувствата си ,нито какво искаш.Порасни.
    Be true to yourself and follow your heart...so I won't give up!

evil am hodeh s 2-ma obi4ah 3-te sega ve4e nehoda s nikoi em reallove1 aa porasno e kfo mi e detckoto
    I KnOW You FeEl Me !!

em hodeh s dvama ostanah s 1 koito mnogo haresvam samo 4e toi razbra za drygiq rasyrdi mi se posle mi prosti i dneska mi kaza 4e znae 4e obi4am drygo mom4e az my kazah 4e ne e taka i toi mi kaza 4e toi obi4a biv6ata si vse o6te i ne moje da byde s men a az iskam da byda s nego i neznam kak da postypq i kakfo da my kaja TAka razbrahte li
    bahti izre4enieto, nikade nqma to4ka ili zapetaq, daje i nakraq nqma |-(

ehheeh tfa nqma zna4enie f momenta vajnoto e kak da go nakaram da se vyrne
    I KnOW You FeEl Me !!

koe da se vyrne we? taka pi6e6, 4e glavata mi stana na tarator s 4erveni krastavici

Смили се над момчето и не го търси,моля те!

Град
    Burgas
    haha..Mnogo se smjah na tezi komentari... Momiche, nauchi se da izpolzvash prepinatelni znachi..Tochki, zapetaiki i tn...I iskam da ti kaja, che po ezika ti ne mi izglejdash na poveche ot 13...Taka che oshte mnogo hljab imash da jadesh dokato ti se pojavjat istninskite problemi I vnimavai s gadjetata...Ostavi malko i za naborkite si
    Sometimes Gravity Really Gets Me Down

xhaxha 6to az da go ostavqm na mira az vijdam 4e toi me haresva ama toi oshte my pyka za onaq pa4a i to4no za tfa go iskam 6ot onaq samo go naranqva i razigrava a az naistina go haresvam
    I KnOW You FeEl Me !!

Цитирай Първоначално написано от p1xi3
    haha..Mnogo se smjah na tezi komentari... Momiche, nauchi se da izpolzvash prepinatelni znachi..Tochki, zapetaiki i tn...I iskam da ti kaja, che po ezika ti ne mi izglejdash na poveche ot 13...Taka che oshte mnogo hljab imash da jadesh dokato ti se pojavjat istninskite problemi I vnimavai s gadjetata...Ostavi malko i za naborkite si
    tq samo s qdene na hlqb nqma da go dokara!!! Nestava samo s qdene, trqbva i akyl (pone malko).

v kraina smetka s kolko si hodila? 2-3-4-5-10? I onq pi4 kvo napravil? Q prefrazirai, 4e mi stana interesno.

na 16 sym po4ti 17
    I KnOW You FeEl Me !!

na 16 sym po4ti 17
    meseca li? e ti si napravo wunderkid.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си