.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: ПАРФЮМЪТ

ПАРФЮМЪТ

привет, търся си женски парфюм

ако мога да опиша това което искам - нещо леко, много свежо, да мирише на чисто, на сапунче, кремче или поне да не е отрова .. да е адски чист аромат ..
    ако може някви конкретни имена да посочвате, та да ми спестите нервите с всичките миризми които биха ми предложили в парфюмерията. поне да стесня избора ...

/ако може мнения от лични впечатления, а не прочетени из някое списание/

мерси предварително

ами аз лично си харесвам моя.е не отговаря на всичките ти изисквания,но със сигурност ще ти кажа че покрива няколко от тях:
    нещо леко, много свежо, да мирише на чисто
    такам...имам и предложение за рол-он,който вече е с точност,на това което търсиш
    парфюма е: clin d'oeil LOVEly girl (Bourjois)
    рол-она е: Mitchum (Revlon)
    рол-он наистина е адски ефективен!аз попринцип имам "малко" миризлива пот ,която е в гооооляяямо изобилие и едиственото нещо,което ме предпазва е този рол-он.аз ти дадох само марката,защото те са 3 различни аромата,но за да бъда точна-използвам Powderfresh
    това е от мен,късмет
    Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through

Ami na men lubimite mi sa Escada into the blue i magnetism,Su6to na dior Addict 2 e mnogo svejo,Euphoria na Calvin Klein,Armani Code,DKNY i Lolita Lempicka su6to e mnoo qko.. i taka
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

ох...ще пробвам..но едвали ще ти помогна много..тъй като аз обичам пове4е по силни и тежки парфюми но все пак : значи на Evterpa има няколко вида... избери си който най ще ти хареса... евтини са по 10лв някъде...на Shelley zeleniq,е много лек..
    и на Gabriela Sebatini-ocean sun.. ми май за тия се сещам

Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    Ami na men lubimite mi sa Escada into the blue i magnetism,Su6to na dior Addict 2 e mnogo svejo,Euphoria na Calvin Klein,Armani Code,DKNY i Lolita Lempicka su6to e mnoo qko.. i taka
    armani cod..не е това което тя иска!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    DNKY-Be delisious aбее зелената ябълка там както баш се казва...Нина Ричи-Нина...това дето ни го каза на нас може да го споделиш с продавачката в магазинате са консултанти също

Euphoria na Calvin Klein
    Ауу това е доста тежък аромат... не мисля, че мирише на сапунче
    Както вече ти казаха, най-добре питай продавачката в парфюмерията. Тя ще те насочи към подходящия за теб аромат.

Според мен нещо на Escada би те устроило идеално. Pacific paradise например. Определено не и Code на Armani или пък някоя от Poison-ите на Dior. Кажи на консултантката, че не искаш нещо ориенталско и тежко, което да включва есенции от ванилия и шафран примерно.
    И най-важното, което мога да те посъветвам е да не пръскаш по хартийките (ако избираш в някоя Beauty zone) а директно да впръскаш на кожата и да го усетиш. И не ходи парфюмирана да пробваш аромати

Ще те посъветвам да си избереш нещо на Escada.Много са свежи и дълготрайни,особено ако можеш да си позволиш и душ-гела!Ако цената не те удоволетворява виж нещо на Avon също има добри предложения.Успех

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Имам нещо точно каквото искаш:тоалетна вода Summer white и отново козметика на Avon...прекрасен аромат...свежест....бодрост... свобода

А ако искаш нещо по сладко Тezori D`Oriente .....
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Euphoria na Calvin Klein
    Ауу това е доста тежък аромат... не мисля, че мирише на сапунче
    Както вече ти казаха, най-добре питай продавачката в парфюмерията. Тя ще те насочи към подходящия за теб аромат.

amiii na men mi haresva "Christian Lacroix ROUGE" na Avon,mn e traen i miri6e strahotno,oba4e e malko skupi4uk....

dovolna sum su6to i ot "C-THRU"
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

za6to ne probva6 miss o (tova e edin ot parfumite na oriflame) na men li4no mn mi haresva

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и според мен нещо на Ескада ти върши перфектна работа..
    пфф не мога да се сетя какво друго точно да ти предложа щото всички парфюми са ми тежки..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ако искаш нежен аромат може да пробваш KENZO мисля че ще ти допадне
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Promesse на Cacharel....

Голям фен
    Град
    DreamLand

Re: ПАРФЮМЪТ

Цитирай Първоначално написано от libellula
    привет, търся си женски парфюм

ако мога да опиша това което искам - нещо леко, много свежо, да мирише на чисто, на сапунче, кремче или поне да не е отрова .. да е адски чист аромат ..
    ако може някви конкретни имена да посочвате, та да ми спестите нервите с всичките миризми които биха ми предложили в парфюмерията. поне да стесня избора ...

/ако може мнения от лични впечатления, а не прочетени из някое списание/

мерси предварително
    J`adore на Dior , на мен поне ми е лекичък....е ест не мирише на сапунче но е свежо

Парфюм, който мирише на сапунче не съм срещала. Nivea си се доближава най-много до това, което търсиш, но не е парфюм.
    Момичетата правилно са те насочили към Ескада.
    Лично аз бих ти препоръчала освен тази марка и Lacoste, имат доста свежи и приятни аромати и не се натрапват. Друг парфюм, който според мен има по-лека миризма е D&G - Light Blue.
    Останалите парфюми, които ползвам аз вероятно са малко по-сладникави, за да мога да ти кажа нещо конкретно

i Naomi Kembal-cat deluxe et night (Пищните връхни нотки на касис, сладка праскова и сочни екзотични плодове поставят искрящо начало на женствения парфюм. С внушително царствено ухание очарователният букет от божур и циклама внасят изключителна изтънченост в сърдечните нотки на аромата.

Мистериозен микс от дървестни нотки, памуково цвете и топъл кехлибар придават на аромата завършеност и пленителна чувственост, която за дълго остава да се носи във въздуха.
    )
    tova e moq lubim parfum
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Аз вмомента съм с едно Версаче и е просто страхотно обожавам го . Казва се Versace Bright Crystal .

calvin klain-obsession night,naomi cambel cat delux i cat delux at nigth,мисля,че ще ти допаднат,аз лично харесвам повече дневния,и ползвам него повече,но това ,което ти искаш повече се доближава до нощния!парююма на Кевин Клайн ,за който ти казах мисля,че също ще ти допадне..
    Можеш и да поразгледаш от колекцията на Escada,там има страхоти аромати,които са лекички!нито един от парюмите не мирише на сапун,но са много свежи и приятни!други не мога да ти препораъчам,защотот другите парфюми,които ползвам са по-тежки или сладникави!но тези,които ти споменах,от личен опит знам-много са добри!
    надявам се да съм помогнала!

Clinique -Happy Май така беше =D>

Фен
    Град
    вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    amiii na men mi haresva "Christian Lacroix ROUGE" na Avon,mn e traen i miri6e strahotno,oba4e e malko skupi4uk....

dovolna sum su6to i ot "C-THRU"

Руж е доста тежичък, не е лека миризма.

А иначе по темата, ако искаш да ти мирише на сапунче и на баня си вземи нещо на Dove или Nivea - но те не са парфюми. Лично моя любим парфюм е на Yves Saint Laurent - Baby doll ( вече с второ шишенце карам), също в един магазин помирисах Gucci - Envy me и също ми хареса (той ще е следващата ми придобивка) Не знам дали няма Baby Doll да ти се стори малко сладичък, но в същото време е супер лек (и не знам дали го има в България, аз от чужбина го имам )

в козметиката на Avon има доста няколко парфюма отговарящи на описанието, също така B.U. или C-thru мисля, че синята серия беше по-свежа....нз

Love Songs na Fabio Verso

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си