.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Прокрастинация?

Момичета,има ли сред вас такива,които да страдат от прокрастинация? Един вид психологичен проблем от типа "оставям днешната работа за утре" и след постоянното отлагане на задачите развиваш страх да ги свършиш.Ако има някой с подобен проблем,нека сподели и дайте съвети как да се справя с това..понеже си провалям живота май.
    Благодаря предварително!
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    напиши го в гугъл и ще ти излезна доста инфо,а иначе опитай да се справиш с проблема бъди упорита!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Аз лично съм точно обратния вариянт - всичко трябва да свърша сега и на момента , но познавам доста хора с твоя проблем - трудничко вземат решения, все отлагат...Може би трябва да покажеш на волята си кой е шефа знам, че отстрани изглежда лесно, но..оптай се да нложиш ината си, ако не друго...виж тук:
    http://209.85.135.104/search?q=cache...g&client=opera
    дано съм ти била поне мъничко полезна
    ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!

Благодаря ви,но съв чела това което пише в нета.Чудех се дали някой би могъл да сподели нещо от личен опит.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

m ne az pone li4no go nqmam tozi problem
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

E,аз питах тези,които имат проблема,благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си