.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    веднъж и аз да съм съгласен с теб, меко казано смешно е - ходиш с двама а мислиш за трети, искаш помощ и състрадание, ти в ред ли си?
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

toi e adski golqm jenkar
    Мила знам кво е (hug) Преди време имах същия проблем (а от приятелки знам че тва момче и сега си е така).Такива момчета разчитат на тва че са готини и другото за тях е без значение.Просто трябва да се опиташ да го забравиш.А пък и щом не веднъж сте тръгвали и нищо не се получава(както в моя случай) нямя смисъл да се тормозиш повече.

e da ama toi e jenkar a az kak tree da e mujkarka li hxahxah a be i dvamata sme edni.. prekaleno ednakfi sme i toi mi kaza 4e sled men e stanal takyf i 4e az sym go napravila da byde takyf.. pokrai mene bil propil propu6il .. i drysal deto ne e taka... 6ot az nikoga ne sym go karala da zima ne6ta kato moite.. ama ... i kato sym my razbila syrceto toi po4nal da mrazi momi4etata hpxahpxahpa i sa ve4e razbrah 4e ne si zaslyjava tolko vreme da mi e shit za nego

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    веднъж и аз да съм съгласен с теб, меко казано смешно е - ходиш с двама а мислиш за трети, искаш помощ и състрадание, ти в ред ли си?
    И аз съм съгласна с теб Иване

Град
    LuNaTa
    на4и не ви разбирам ..какво моми4е си ти..без да се обиждаш??как може да ходиш с 2 мом4ета..нормална ли ква си??или си няква пикла на 13 ..шото ако не си и си по голяма... си много зле..а и ходиш с 2 и харесваш 3...еби му майката..не си добре 4есно!!!!!!!!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Пф много си личи, че го обичаш... как му го показваш?! Може би като ходиш с други 2 момчета... е тва са си к******** номера...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

em kak my go pokazvam xaaxxa kato my go kazvam kak da mu pokaja ina4e emi rihannka sloji o6te 3 4 godini otgore e kfo lo6o ima da hodi6 s 2-ma edna priqtelka hode6e s 4 mom4eta i be6e basi sme6noto v pove4eto vreme tfa e za ta6aka za zabavlenie

Град
    LuNaTa
    ми добре не си малка..както мислех,но според мен не е редно да ходиш с 2 мом4ета!те знаят ли??

NE!! kak 6e znaqt az v4era ne6to se skarah s tqh i im kazah pove4e da ne me tyrsqt ama sega mai pak 6e se sybirame emi edinniq jivee do daskaloto a drugiq e ot kvartala

Град
    LuNaTa
    оле моми4е 4есно не те разбирам..и какво прави ти кеф да разиграваш 2 мом4ета,които сиг те харесват много..тва не е редно според мен..

em 4esno li dostavq mi nekfo ydovolstvie.. typo e tfa i ne e 4esno sprqmo tqh ama e fakt i az ne se razbiram.. v pove4eto sly4ai

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе защо не пробвате и догодина в края на август?
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Абе защо не пробвате и догодина в края на август?
    аз съм "за"

nai veroqtno taka 6e stane

Цитирай Първоначално написано от LeKo`SlaDka
    nai veroqtno taka 6e stane
    не, недей, сори за майтапа най-добре си намери друг ? нз, ти може и да си писала още нещо по темата, но не съм успяла да го прочета

e 6to ne ? az nqma da go 4akam prosto ddz toi kato mi kaje 1 dyma i az pak se vry6tam pri nego.. e da ama neiskam dryg

e 6to ne ? az nqma da go 4akam prosto ddz toi kato mi kaje 1 dyma i az pak se vry6tam pri nego.. e da ama neiskam dryg
    еми коя е основната причина, поради която винаги късате

e da ama az iskam NEGO i go obi4am... no neznam toi kakvo iska i koi obi4a.. seki pyt mi vika promeni se... e promenqm se ama toi..
    Obi4a6 go?????Ti izob6to znae6 li kvo e tva?????Izliza s o6te 50 i si go obi4ala!!!Pfffffff!

Цитирай Първоначално написано от rihannka
    оле моми4е 4есно не те разбирам..и какво прави ти кеф да разиграваш 2 мом4ета,които сиг те харесват много..тва не е редно според мен..
    Takiva sa mi tolko qsni kolko struvat,4e nema do kade!!!Hodi s dvama...ebati kurvenskata rabota!Jalko za mom4etata,4e se zanimavat s taa....qvno e,4e ne gi zaslujava!!!

emi ne gi zaslujavam no gi imam love_me93 nqmam predstava toi e syper revniv i si tyrsi se edno vinagi nekfa pri4ina da se skarame ili za6to ne se vijdame seki den i za6to ne my se obajdam 4esto i kfo li o6te ne...

emi ne gi zaslujavam no gi imam love_me93 nqmam predstava toi e syper revniv i si tyrsi se edno vinagi nekfa pri4ina da se skarame ili za6to ne se vijdame seki den i za6to ne my se obajdam 4esto i kfo li o6te ne...
    ми обаждай му се по-често, виждайте се през ден и бъди послушна тва ли искаш наистина? По-добре говори с него и почни да се оглеждаш и за други

love_me93 de da be6e tolkova lesno ... nie ne si govorim a i kato my zvynq toi ne mi diga.. posledniq pyt napravih ne6to no neznam kakfo.. po to4no ne pomnq

love_me93 de da be6e tolkova lesno ... nie ne si govorim a i kato my zvynq toi ne mi diga.. posledniq pyt napravih ne6to no neznam kakfo.. po to4no ne pomnq
    e хубаво де, тва не ти ли е достатъчно? За кво се скарахте последния път

nqmam predstava toi prosto sprq da me tyrsi i mi kaza neiskam da imam ni6to ob6to ve4e s teb

да не си направила нещо нередно ? Не се ли опита по някъв начин да разбереш? Мобилен, домашен, скайп, icq, месенджър, безплатни смс от мтел, да идеш до тях ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си