.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

Kъде отидоха истинските мъже?

V dneshno vreme myjete se glasqt poveche ot jenite, izbarali novite fashion rozovi dreshki vyrvqt napereno po ulicite sred tylpi ot zaxlasnati momicheta, koito zqpat po tqx i edva ne glytvat nqkoi muha. Az pitam kyde otidoxa istinskite myje? Dneshnite ne si mrydvat prista da spechelqt edna jena, smqtat che samo vynshnostta im e dostatychna, za da privleche cql roqk ot momicheta. Nqmam nishto protiv izdokaranite myje [i na men mi pravi udovolstvie da gi gledam i ... ], no kyde sa tezi, koito nosexa cveta, presledvaxa te nastoichivo, za da izlezesh s tqx samo na vechera, a posle... nie si znaem Vqrno jenita sa emancipirani, chuvstvat se silni i nezavisimi, znaqt, che poiskat li nqkoi myj shte go spechelqt, a myjete tochno na tova razchitata. Veche myjete trqbva da bydat uxajvami ot jenite [obraten svqt!]... kakto kazvashe edna moq priqtelka: "Naxalnite ocelqvat! Te si namirat myje! Bydi kurva!" DO TOVA POLOJENIE LI STIGNAXNE?

Модерирано от ramaiana.
    Заглавието трябва да е написано на кирилица!

Град
    The endless river
    Ела да ти покажа къде
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    Търново.... Велико Търново
    бахти аз значи съм ебахти изостаналия *поглажда едно седмичната си брада*

Да! Аз искам мъж и приемам лошите им страни. А на външен вид не ми трябва путка - ако ми трябваше, щях да си хвана жена.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Да! Аз искам мъж и приемам лошите им страни. А на външен вид не ми трябва п*тка - ако ми трябваше, щях да си хвана жена.
    \/ \/ \/

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Много си права. Повечето не ги интересуват какво имаш в главата, а в пазвата или колко ти е късичка поличката. А за романтика в днешно време, почти не можем да говорим. Само в сладникавите тийн филмчета, но даже и там не могат да я докарат като хората. А да не говорим за това, че девизът на 90% от хората е "С нахалство към прогрес". хаха напоследък съм свиделка как момичета наричат гаджетата си или момчетата, които свалят "боклук, педал, куче" и какво ли още не, а онея умират от кеф. И т'ва ми било свалка. Нарича се простотия. Или мн често срещано - момчета, които си търсят "мацка", само за да си задоволят инстинктите... Жалкото е, че някои им се връзват де. Хаха Права си за темата. Но да допълня. най-жалкото е, че не само при момчетата се срещат идиоти, но и сред нас - момичетата...
    Някои може да кажат: "О,тая авторка сиг е някоя комплексирана грозница", но аз напълно те разбирам. Понякога ти се иска да не те харесват само заради външния ти вид... да те запомнят с нещо повече... Иначе по какво ще се различаваме от животните? Браво за хубавата тема.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Съгласна съм с теб. На изчезване са. А тия фешъни като ми се издокарат с розова блузка, смешна прическа като на папагал, яке с пух на качулката гейски дънчици вкарани в още по-гейски ботушки и ...

Искаш да кажеш че няма истински мъже?!?Ами има .. аз познавам такива ..дето те преследват и т.н. .. А тфа за нахалството върши работа само ако търсиш секс
    just a kid۵

Права си за това че вече мъже няма само лигави момченца....Просто света са е побъркал.От дет и да са обърнеш ще видищ момче е коса напраена с лак пяна и т.н.Дълги нокти или лакирани или пък о обеци на веждите кат момиченца и т.н..Амо ко да се прай такива станаха днешните мамини синчета....лигавета от класа..Ни един свестрен мъж до ся не съм видяло колито от делеч си личи че е мъж на място и знае какво иска а не някво подобие на мъж ъъъъъ
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Бегат...

бе вие не сте добре!!!няма нищо лошо мъжете да се поддържат хубави.не искам някъв космат и мръсен мъж...колкото и ние се мъчим да сме красиви,толко трябва и те!!!
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Повече от фен
    Град
    София
    Да! Аз искам мъж и приемам лошите им страни. А на външен вид не ми трябва п*тка - ако ми трябваше, щях да си хвана жена.

rofl Евала

Цитирай Първоначално написано от Bubeto_f
    бе вие не сте добре!!!няма нищо лошо мъжете да се поддържат хубави.не искам някъв космат и мръсен мъж...колкото и ние се мъчим да сме красиви,толко трябва и те!!!
    е добре де то тогава къв е смисъла от разни хормони които стимулират растежа на брадата и т.н. , ако не мое да си я оставиш , оформиш и разни такива , все пак вие сте нежния пол , вие ще полагате повече грижи за себе си , верно че тва да си мръсен е тъпо и никой не го иска както и аз така и фешъните , но никога не бих си сложил розова блузка щото си е доста гейско , но нещо което забелязах тва лято докато се бъхтих на морето е че доста чужденци също си зимат розофко и то доста повече от бг гайс

Цитирай Първоначално написано от Bubeto_f
    1. Не вярвам да си общувала с мъже, сигурно ходиш с момченца.
    2. Малоумна ли си, умствено изостанала ли си не знам, но КОСМАТ НЕ ОЗНАЧАВА МРЪСЕН.

Град
    Пловдив

Re: Kъде отидоха истинските мъже?

половината са педерасти, другата половина без малко са метросексуални, има малко емо-та и останалите са истинските мъже

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Съгласна съм с теб. На изчезване са. А тия фешъни като ми се издокарат с розова блузка, смешна прическа като на папагал, яке с пух на качулката гейски дънчици вкарани в още по-гейски ботушки и ...
    якетата с пух са готини, бе, може да сме мъже, ама не сме роботи и ние трябва да се топлим зимата

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Искахте жените да са наравно с мъжете, на ви го феминизма.

Обаче сега става обратното

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    под якета с пух се имаше предвид с кожа с дълъг косъм (пухче)

бтв, не е лошо един мъж да се поддържа, да се гледа в огледалото и тн...но границата между метросексуалността и педерастията е малка (не цензурирайте, нямам предвид хомосексуализъм!!!)

познавах 2-3 мъже, които отговарят на критериите на авторката - единият си намери жена и са щастливи, другият вече предпочита да се заглежда по коли, отколкото по жени
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    под якета с пух се имаше предвид с кожа с дълъг косъм (пухче)

аз под якета с пух разбирам якета с.. пух.. в смисъл качулка с косми да речем не знам как им викте модните майсторки, топлят все пак
    но на първо място се шегувах де, друг е въпроса че не схвана

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами аз съм момче и ще ви кажа моята гледна точка ... :
    аз не съм от х0рата които по горе описахте ...не мога да се оприлича и от хората който преследват целите си ( ще звучи просто надуто ) но се опитвам .. но и сред момчетата не могат да се намерят много точни хора .. почти всички са егоисти а от там идва и манията за поддръжка на метро сексуален вид .. искат те да са център на внимание и общо взето : момчетата на място наистина са на изчерпване и от мъжка гледна точка
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    *решава да се поизбрасне* неглиже rulz

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от kael
    *решава да се поизбрасне* неглиже rulz
    nice

иначе... абе не ми е правило впечатление досега обаче като се замисля наистина адски много момчета наистина изглеждат като... ами да кажем вариант на невръстни магистрални работнички от мъжки пол... достатъчно красноречиво - дразнят ме да ги гледам, обаче нищо не мога да направя, освен да благодаря на Бога, че ми е дал здрав разум и нямам абсолютно нищо общо с тях по външен вид (надявам се и по ум, останал съм с впечатлението, че те и по умствени възможности са като олигофрените, на които приличат, но това е друга тема )....
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Точно така. Аз бях с една п*тка дето се контеше повече и от мен и ревеше повече от мен.. Чувствах се като лесбийка-грубиянка.

За мен един истински мъж знае как да се оправя сам в живота. Това е моята дефиниция.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Аз съм 2 метра здрав тип с дълга брада и силно окосмяване по гърба. Вуня убийствено на пръч и почти винаги съм пиян кът бъчва. Немам никви задръжки и се изхождам що каде видя ... Аз съм един мъж наистина на място

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си