- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е това?
Преди 2 години бях с едно момче няколко месеца и ни беше много хубаво но го зарязах.. и повече и не се видяхме,след това бях наказана там за некфи глупости и почнахме да си пишем по скайп секи ден и пак си го харесах но ходех с друг и дотам сичко но после почна много да ми липсва.Аз му казах че го обичам и искам пак да бъдем заедно и дойде пак лятото (бяхме тръгнали преди началото на август)след 1 година тоест миналата пак тръгнахме началото на август и нещата пак не станаха.. тази година началото на август пак пробвахме .. и пак нищо не стана.. НЕмога да разбера той за кво го прави и въобще пука ли му за мен сега не си говорим и секи път вика че аз съм била виновна за сичко.. може и така да е не съм от най-примерните или верни момичета.. както и той.. и незнам вече кво да права и немога да го разбера.. в момента хода с 2 момчета но все още мисля за другияи незнам какво да права и се побърквам ако можете да ми помогнете ще съм ВИ много благодарна
![]()
Бреей ходиш с тоя и оня и искаш трети.Ма тва на вас няма угодия ве.![]()
Не разбрах за какво искаш помощ.И с още толкова да...ходиш ако имаш чувства към някой ,то те няма да си отидат така лесно.Това ,че не обръщаш внимание на фактите не ги променя.Можеш да пробваш да оправиш нещата с него,ако не стане...гледам нямаш проблем с намирането на приятели,момчета колкото искаш: )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
e da ama az iskam NEGO i go obi4am... no neznam toi kakvo iska i koi obi4a.. seki pyt mi vika promeni se... e promenqm se ama toi..![]()
![]()
Ти внимание ли искаш или просто се правиш на интересна?! Ходела с двама, но пък искала и третия... На такива малки пикли като тебе отдавна съм се нагледалаЧе как няма да си ти виновна пред момчето... кой знай като си била с него още колко са ти ходили след фустата
![]()
![]()
Стига си пускала тъпи теми!
mi anito nito aa vnimanie ili se prava na interesnaprosto iskam pak da byda s tova mom4e .. a toi pravi nekfi stranni ne6ta i nemoga da go razbera.. emi dokato bqh s nego nikoga ne sym my izneverqvala smisyl flirtyvah s drugi mom4eta ama samo do tam!!
emi ako misli6 4e toi pove4e vyob6te ne iska da 4ye za teb go zaebi i da ne ti pyka kakto sama znae6 ne e edinstven![]()
Не мисля, че някой тук може да ти помогне със съвет. Нека времето ти помогне![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
znae6 li kakv da napravi6-porasni i se dra6 kato zrql 4ovek,ne xodq s edin,iskam vtori,jelaq treti,4ykam se s 4etvarti i t.n.t.
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Като сте ходили да не си кръшкала. Бахти.
Ако наистина го обичаше нямаше да се зарибяваш с всеки втори![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
da no neznam kakvo drygo da napravq tova sa 2 godini i si4kite mi priqteli kazvat trqbva da go zabravi6..no az nemoga vsqka ve4er mislq za nego sanyvam go sytrin se sabujdam s misylta za nego A toi prosto se durji otvratitelno vseki pyt me naranqva.. i az se promenih .. vseki pyt mi kazva6e 4e iska da e s men.. no go vijdah 4e neiska da byde samo s men.. toi e adski golqm jenkar.. i me boli zaradi tova i az mu kazah 4e sym gotova na si4ko za da byda s nego... 2 pyti sgre6ih![]()
![]()
i sega pak hoda s nekfi mom4eta kym koito ne izpitva absoliutno ni6to .. ot 2 godini az ne sym imala 4yvstva kym nito edno drugo mom4e.. ili nqkakfo silno uvle4enie prosto e taka.. misleh si 4e s drugite 6te go zabravq .. no ne stana taka kakto iskah..
![]()
Ходиш с две момчета?Това на никой няма да му хареса...трябва да се промениш,миличка!Успех...![]()
e toi si nqma predstava .. 4e hoda s 2-ma Kazva 4e ne go interesyvam samo 4e edin den se vidqhme v metroto i toi po4na da me razpitva za gadjeto i t.n.. kato ne my pyka za men za kfo me revnyva .. i pff.. neznam kakfo da napravq vsqka ve4er mi e mnogo gadno.. i g.d sqka ve4er pla4a.. i daje nqkoi my kazal 4e se drysam.. 4at pat zimam amfeti i toi mi dyrji smetka kfo pravaПървоначално написано от Veno0m
![]()
И най-големият мъжкар има чувства.. Както и ти имаш чувства... Може пак да се получи, но аз по начало съм оптмист... Може просто и той да не иска да бъде нараняван и затова да не иска за пореден път да опитва с теб..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
v!k!tYyY sigurno e taka.. no az kfo nemoga prosto da spra da mislq za nego iskam.. da my obqsnq kak stoqt ne6tata no pyrvo ne smeq vtoro ne si govorim a i treto nqma kyde da go vida 6ot jiveem dosta dale4e edin ot dryg i predi hodeh s edin negov priqtel.. za da go drazna 6ot toi kaza 4e ne my puka s koi sym i kfo prava tfa be6e nai typoto ne6to koeto mojeh da naprava no se sly4i i negoviq priqtel sa mi razpravq 4e sym nqmala 6ans s onova mom4e na nego mu bilo samo za ebaneto s men i t.n.. i az neznam..![]()
![]()
Ходиш с 2 момчета,а харесваш друг?После се чуди защо нищо не се получава с този,когото харесваш.
тцтцтц нормалните хора си имат едни гадже и си го бичкат-пък ти с 2 и искаш 3то =D> аз май разбрах че тоя дето го обичаш не бил от твоя град за кво ти е тогава
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
galina_3 ne sym ne normalnai az iskam da imam 1 i da go obi4am.. s teq 2 mom4eta sym prosto e taka smisyl haresvam gi normalno e
privli4at me a 3-to mom4e nqma ni6to ob6to s tqh 6ot toi ne e 4ak tolko nadut i t.n.. ama na men ne mi pyka samo iskam da byda s nego.. e az sym ot sf toi e ot kostinbrod blizo e to ne e vyprosa 4e nqma kak da se vijdame nie samo da trygnem vyprosa s vijdaneto 6e go yredim
![]()
С всеки втори и третиПървоначално написано от punkrock
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ти не го обичаш....просто ,когато го няма го искаш - съберете ли се съм сигурна ,че пак ще ти втръсне...Първоначално написано от LeKo`SlaDka
ПС - Ако обичаш някога не ходиш с друг пък какво остава с двама ,а се бориш за неговата любов![]()
nqma kak da stane rabotata mejdu vas ako ne si kaje6 4e 6te bude6 samo s nego 6tot nie mom4etata sme mnogo 4uvstvitelni daje i samo da flirtuvate zatova ako go obi4a6 i iskash da si s nego pomisli za durjanieto si i se otdai samo na vruzkata mejdu vas i 6te vidi6 4e toi 6te useti razlikata.Aide uspeh ot men
Мога да кажа, че леееко си го заслужаваш.![]()
Обичала си го...да бе, а ходиш с други.Не знам на колко години си, но щом това не разбираш...не знам просто.Осъзнай се малко.
e da ama obicham go iskam da byda s nego.. i ako mojeh bih napravaila si4ko za da byda s nego.. no toi neiska i da 4ye za men.. dneska zarqzah oniq 2 mom4eta i sega sama 6e byda.. dokato ne sym otnovo s joro
като за начало , когато искаш да бъдеш с някой човек ти правиш всичко възможно за да бъдеш с него , а не да ходиш с тоя и ония... тва че ходиш с 10 момчета едновременно няма да ти помогне ни най-малко ... и моляте не ми казвай че го обичаш защото си смешна, съмнявам се че знаеш какво означава тази дума , е може би след години, да щеразбереш, но сега не ! Лично според мен това, че той не е с теб те дразни адски много защото може би имаш някаква мания за притежание , почти сигурна съм, че когата тръгнете отново не след дълго ще го зарежеш ... та с целия този безмислен пост искам да ти каже .....Мноогоо си зле !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
i za6to si misli6 4e ne go obi4am?? Emi az kolko vreme iskah da byda s nego i s nikoi dryg no toi kfo toi si hode6e tam s nekfi momi4eta.. a az kfo da prava tyrseh go kazvah my kolko mnogo go obi4am a toi mi kaza 4e moje samo da pravi sex s men ni6to drygo .. i az my kazah 4e iskam si4ko s nego ne samo sexa .. no toi neiska qvno tova.. i kaza 4e nikoga nqma da se promena..![]()