.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    si4ko probvah e nehodih do tqh za6toto neznam kyde jivee smisyl toi jivee do sofia i nz to4no kyde 6ot vinagi sme bili v nas... mi poslednite my dumi bqha obi4am te no nemoga da byda s teb i tfa pove4e ni6to

еми тогава си в безизходица - единственото , което мога да ти кажа е : ЗАБРАВИ ГО! И съм сигурна, че е най-доброто за теб. Не казвам, че ще лесно, напротив даже, но точно тва трябва да направиш според мен.

hmm tfa sym go 4yvala mnogo pyti i nai ve4e ot nego .. skoro mi kaza Nqma s kakfo da te zapomnq!! TOI ne mi pi6e po skype ama mi kaje nekfa glypost ..

Цитирай Първоначално написано от LeKo`SlaDka
    hmm tfa sym go 4yvala mnogo pyti i nai ve4e ot nego .. skoro mi kaza Nqma s kakfo da te zapomnq!! TOI ne mi pi6e po skype ama mi kaje nekfa glypost ..
    еми майна само остана да тръгнеш да му се молиш! Щом ти го е казал, начи е прав човека

em az kato ne go vijdam i ne mi pyka za nego zabravqm go samo 4e kato doide avgust mesec i pak se seta za nego.. i pak nqkolko mesec mi e shit.. i kakto pove4eto mi fr-ta kazvat 4e tfa ne e liybof a prosto go iskam samo do vreme i posle 6te go ostava

Дано Най-искрено се надявам и да съм успяла да ти помогна

hahaah tfa sa mi go kazvali i predi za teb vinagi

hahaah tfa sa mi go kazvali i predi za teb vinagi
    еми може би е вярно
    ти ква музика слушаш я кажи? Че така и така сме почнали ..

4alga u
    верно аз пък си падам повече по метъл ама не съм метълка в никакъв случай не уважавам: чалга (сори, просто не й виждам смисъла) , оперна музика (нещо не й разбирам виенето), народна (ужас) и стари градски песни любим певец, актьор ?

e seki haresva razli4ni ne6ta axhxahah kfi aktioiri i t.n. ne sym na 10 da si govora za takifa ne6ta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си