- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно ми е :(
аз не мисля 4е мога да имам такава вразка от толкова голямо разтояние..но вие сами си решавате дали ще издържите..аз няма да мога![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Попринцип има шанс макар и по-трудно като сте от различни градове,но зависи как вие ще си го направите![]()
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
Не бе.Разбирам да ме обича като фр ,про положение и казах на 90% че я харесвам ,защо ще тръгне да ме наранява ,говорейки ми кой я бил харесал?А ако не...ега ти само като приятел и ще бие тоя път с влак...и после вече се почна за 2 мин ми каза кой харесвала,кой я прегръщал и сллед като не се трогнах мн от опитите и да ме ревнува пък почна от аха ,кой харесвала...
Вчера сутринта ми отг на смс ,че ще влезе в скайп през ноща и да съм я чакал и никва не дойде.Вече ми писна...
отави бе човек... разиграва те яко .. колко още момичета има около теб???
пък и щом ти гожори кой я бил харесвал и т.н. ....![]()
![]()
![]()
Еми само тя е![]()
МИ от личен опит знам,че много малко от тези връзки имат бъдеще.Имах такава връзка повече от година и накрая всичко приклучи за няма и час ... Незнам.При вас може и да се получи,но на тези години .... едва ли!Все пак успех ...
Еми и ние сме на не малко разстояние.....150 км. но дано ни продължи връзката и не са проблеми никога тези км.....![]()