.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Град
    LuNaTa
    аз не мисля 4е мога да имам такава вразка от толкова голямо разтояние..но вие сами си решавате дали ще издържите..аз няма да мога
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Попринцип има шанс макар и по-трудно като сте от различни градове,но зависи как вие ще си го направите
    Да обичаш,когато те обичат е човешко!
    Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
    но да обичаш,когато те мразят е велико!

Не бе.Разбирам да ме обича като фр ,про положение и казах на 90% че я харесвам ,защо ще тръгне да ме наранява ,говорейки ми кой я бил харесал?А ако не...ега ти само като приятел и ще бие тоя път с влак...и после вече се почна за 2 мин ми каза кой харесвала,кой я прегръщал и сллед като не се трогнах мн от опитите и да ме ревнува пък почна от аха ,кой харесвала...

Вчера сутринта ми отг на смс ,че ще влезе в скайп през ноща и да съм я чакал и никва не дойде.Вече ми писна...

Град
    Лудницата
    отави бе човек... разиграва те яко .. колко още момичета има около теб???
    пък и щом ти гожори кой я бил харесвал и т.н. ....

Еми само тя е

Супер фен
    МИ от личен опит знам,че много малко от тези връзки имат бъдеще.Имах такава връзка повече от година и накрая всичко приклучи за няма и час ... Незнам.При вас може и да се получи,но на тези години .... едва ли!Все пак успех ...

Град
    СофиЯ
    Еми и ние сме на не малко разстояние.....150 км. но дано ни продължи връзката и не са проблеми никога тези км.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си