- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не си пишем както преди!!!
Харесвам едно момче и то много го харесвам...не може да се каже че го "обичам" ,защото "обичам" е много силна дума,а аз просто многоооо го харесвам!!!Ами живеем малко далечко един от друг и няма как да се виждаме постоянно,и само почивните дни се виждаме а през останалото време си пишем...и по принцип постоянно ми пишеше и ми отговаряше,а сега нещо от 1-2 дни насам нито пише нито отговаря!Има вариант че не е на компа...абе незнам стана ми много гадно!![]()
Как мислите защо не ми пише..защо спря да пише...
???
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Running is my drug and I am overdosed ..
Ми може да има работа момчето но като се върне му кажи да ти казва когато има работа![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Само ще ти кажа горе главата и недей да си мислиш веднага най-лошото. Явно момчето си има ангажименти. Мисли позитивно.. пък те нещата сами ще се оправят. Дано по-скоро да ти пише и да се раберете.![]()
Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….
--------------------------------------------------------------------------------
Ми може да има работа момчето но като се върне му кажи да ти казва когато има работа
сякво обяснение може да има, така че по-добре го чакай да пише, не го търси 1-2 дена... ако няма никъв контакт и след тва, му пиши смс, съдържащ всички обидни думичи, за които се сетиш, примесени с "що не пишеш?!"поне аз така бих направила
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Пиши му СМС или направо му звънни. Може да ти обясни що е тей![]()
А ти защо не му пишешМомчето може да има работа или да му е станало нещо на компа и т.н. Вариантите са много...ние не можем да знаем кой е верен за тва му звънни и готово
![]()
Еми може да има работа и да не е на компа, пък може и нещо да ти се е убидил знам ли.. причини един милион........![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ми може би няма време да си пишете!Може би е зает с нещо.Или другия вариант е че си е намерил някое момиче ииии вече не иска да ти пише!Що не му звъннеш да разбереш кво става че иначе после може да се получи мноо кофти?!
Варианти много.И аз имах подобен момент с пича си пишехме нон стоп, защото нямахме възможност да си пишеме често и както си пишехме и тн. изведнъж спря да пише потърсих го няколко пъти и не отговори и до там беше не го и търсих повече по простата причина, че разбрах в последствие за кво става на въпрос пък и тои ми беше намекнал.Така, че мила потърси гоПървоначално написано от Dark_Kiss
защото може да е всичко може да си има работа или тн. Успехче
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
и аз имах подобна ситуация и въпросното момче не ми отговаряше 3 дни, че и повече и на края се оказало, че бил на вилата си...споко бе, явно е зает нещо, пък и както казаха можеш да му се обадиш на тела.
Testis unus,testis nullus...
spored men prosto ne e na kompa![]()
Първоначално написано от Iv4eTy
хах .... може да се е случило нещо и да не му се пише с никой ... пък мой му е писнало да ти пише всеки ден.. . с две думи следващия път кат ти пише го питай ко е станало ....
Първоначално написано от vladuha haili
Su6toto![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Zv1nni mu ili kato se vidite go popitai za6to ne ti otgovara na s1ob6teniqta![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ами може би...е имал работа и не е успял да ти каже...но пък не ми се вярва да няма мобилен телефон(можело е да ти пусне някой смс,или да ти звънне).![]()
za6toto si tupa... emi PITAI GO be 4ovek,kato se poqvi go pitai,nie ot kude da znam 6to ne ti pi6e?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ima milion prichini za da ne ti pishe dokolkoto znam gadateli vrachki i tem podobni v toq forum nqma taka che nikoi nemoje da ti kaje zashto ne ti pishe.Izchakai oshte malko ako0 pak ne ti pishe togava veche moje da zabravish za nego.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Никой не знае точната причина. Може наистина да има работа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!