.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Вашите Мнения?!

С приятелката ми ходим ве4е 9 месеца! И двамата много се обичаме!
    На 17 съм и не съм девствен а тя на 17 и е девствена! Още не сме правили секс защото тя не е готова и аз искам да е готова преди да го направим но немога да разбера - тя казва че единственото което я спира е това да не стане нещо по време на акта (да се скъса презърватива и т.н)!
    Дали това може да я спира толкова време ве4е?Аз ще продължа да я чакам но дали може само това да я спира?
    Thanks You All

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    секфи хора-секфи мения..знам ли я зако не ще...ама не я карай че са много докачливи девствените и ш земе... "ти не ме обичаш щом искаш секс"....
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ем щом е девствена, е възможно това да я спира.
    Все пак незнае колко са здрави презервативите по време на акт.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    na onq svqt
    mi ako samo tova q spira kypi edin prezervativ i i go dai da proveri kolko e zdrav da se opita da go skasa ma bez nokti [pak i s nokti da e te prezervativite ne se davat lesno] az taka bqh sigyrna 4e 6te sme v kolkoto moje po golqma bezopasnost s priqtelq mi .yspeh :P

Град
    Inside the temple
    Планирайте да го направите около 3-4 дена преди да й дойде следващата менструация. Така ще е след овулацията и дори и да се скъса презерватива, няма да има как да забременее. Варианта да й предложиш да опита да скъса някой презерватив също е много добър. Ако още има съмнения, най-много да ви се наложи да вземете една опаковка за спешна контрацепция на принципа "Рибата в морето, ама ний тигана приготвихме" :Р

Ако проблема идва само от това, че тя не се чувства достатъчно защитена, твоята цел е да й дадеш сигурност.

Друг е въпроса защо така се е наплашила от секса. Но според мен това ще отмине с времето.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, може да я спира, но нека попрочете това-онова за презервативите.Ако се постави правилно, вероятността е малка.Пък и, ако толкова се притеснява, няма да свършваш в нея.Но презерватив туко-така не се къса, особено ако е хубав.

Еми явно може...ама няма смисъл то тва винаги може да я спира

Голям фен Аватара на sapphirr

Re: Вашите Мнения?!

Цитирай Първоначално написано от StillNoob
    На 17 съм и не съм девствен а тя на 17 и е девствена! Още не сме правили секс защото тя не е готова и аз искам да е готова преди да го направим но немога да разбера - тя казва че единственото което я спира е това да не стане нещо по време на акта (да се скъса презърватива и т.н)!
    Дали това може да я спира толкова време ве4е?Аз ще продължа да я чакам но дали може само това да я спира?
    Thanks You All
    моми4ето я е страх,бе 4овек,трудно и е да се прежали.презерватива да и е проблема...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    нормално е да я е страх,но когато и дойде времето охооо повярвай сама ще си поиска

Да, естествено, че може да я спира. Вероятно много се е наплашила. Причините са различни - стряскащи информации от приятели, много филми и много други... Можеш да я успокоиш, предразположиш и изчакаш. Бъди внимателен и търпелив.

My_Dear, дори по това време няма гарнция, че няма да забременее. Иначе идеята да пробва да скъса презерватив е добра. Успех.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми като си спомня как беше при мен, бих казала че е много по вероятно да не се чувства сигурна че ти си точния човек и това и служи като оправдание.Просто и дай нужната сигурност че може да разчита на теб и че ще внимаваш и най вече няма да я зарежеш след това,може би ще помогне
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Ne pone spored men NE! no tova e edinstveniqt na4in po koito da ti otkaje. moje bi o6te ne e gotova.Ti trqbva da i dokaje6 4e si mujat koito 6te q napravi6 jena,mujat purvi proniknal v tqloto i! postarai se da q razbere6 i nai ve4e kato ste zaedno seksa mejdu vas da ne e glavna tema na razgovor.dori ako moje6 izbqgvai da q kara6 ili da q pita6 dali e gotova.za6toto moje da si pomisli 4e si s neq samo i edinstveno zaradi seksa i 6te vidi6 4e tq sama 6e ti namekne 4e e gotova ! vsqka edna jena iska da bude glezena i obi4ana i nai ve4e da znae 4e polovinkata do neq e s neq zaradi samata neq , a ne zaradi 4ukaneto! \/
    imai go v predvit
    i da znae6 4e lubovta vi 6te procafti
    В любовта е като на война: лесно започва, трудно свършва, невъзможно е да я забравиш!

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    Thanks You All
    моми4ето я е страх,бе 4овек,трудно и е да се прежали.презерватива да и е проблема...
    suglasna sum s teb! =D>
    В любовта е като на война: лесно започва, трудно свършва, невъзможно е да я забравиш!

С мен и моята беше същото, но накрая се прежали, преглътна болката и се репи. Веднааг започна да и харесва и сега тя настоява да го правим доста често.

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    My_Dear, дори по това време няма гарнция, че няма да забременее. Иначе идеята да пробва да скъса презерватив е добра. Успех.
    Целта е да се постигне сигурност на психологическо ниво. По това време вероятността е толкова малка, че комбинирана заедно със сигурността, която й дава презерватива, става едва ли не нулева. Забременяването не е толкова лесна работа и много момичета се шокират от абсурдни ситуации, явно и тя е от тези, които просто се страхуват... ама много.

Освен това има спешни контрацептиви, както споменах. Дори и да стане нещо - аптеката, един ескапел и готово.
    When I love, I love.

MISLQ 4E TOVA KOETO Q SPIRA DA PRAVI SEX E MOJE BI OT TOVA 4E Q E STRAH.NE TRQBVA DA Q NASILVA6 VUPREKI 4E VE4E I E DOSTATU4NO GOLQMA ZA DA VODI POLOV ZIVOT.PROSTO TRQBVA DA I OBQSNI6 4E S TIQ SVOI PREDUBEZDENIQ 6E SI OSTANE DEVSTVENA...NO POMISLI DALI IMA I DRUGA PRI4INA ZA OTKAZA I

Град
    София
    Естествено, че може да я спира. Нормално е да се притеснява преди първия път.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    и според мен е нормално само това да я спира... защото и аз бях така и много ме беше страх да не ми стане нещо..следователно да забременея..ама то не ставало толкова лесно..пък и както казаха презарвативите не се дават и бая зор ще видите докато го скъсате..така че и дай малко време и тя сама ще поиска.. пък и след като си решил да изчакаш значи я обичаш..следователно няма да е проблем за тебе ....

Град
    LuNaTa
    вярно 4е е нормално тва да я спира..но се пак е на 17 години..неможе цял живот да се притеснява да не скъса презерватива..девствена ли иска да умре..говори с нея 4е ще си внимателен ,ще гледаш примерно дали е здрав...нещо такова
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Thanks You All
    Мене ако питаш, по-скоро я е страх от болката. Напълно нормално е да я е страх и още по-нормално е да не ти го признае.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ami da vyzmojno e vseki si ima nekfi strahove...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Планирайте да го направите около 3-4 дена преди да й дойде следващата менструация. Така ще е след овулацията и дори и да се скъса презерватива, няма да има как да забременее.
    Ти усети ли каква глупост изцепи?
    Вероятност за забременяване винаги има, да, дори по време на менструацията, колкото и невероятно да звучи...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Това е така ,защото тя е емо на 13 и затова е девствена,защото е емо-хейтър и мрази.

Ооо стига и ти с твойте емота

онтопик: както каза наташка купи 1 презерватив и дай да провери колко е здрав самичка, за да е възможно най-сигурна...Успех \/

Супер фен
    Град
    Венера

Thanks You All
    И той каза.... "Аз ще продължа да я чакам, макар че адски искам да чукам.... "
    Притеснението от презЪрватива... е знак че не е готова.

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Thanks You All
    И той каза.... "Аз ще продължа да я чакам, макар че адски искам да чукам.... "
    Притеснението от презЪрватива... е знак че не е готова.
    Awe am ti ne6to use6ta6 li kfo govori6 ? AKo tolkova mi be6e merak da 4ukam nqma6e da q 4akam se6 se ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си