- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против!?
Мисля,че ника ми не те интересува,просто си едно комплексарче,което се чуди какво да измисли за да ме засегне...но неможе!
Майка ми също ми е казвала подобни неща...обяснявала ми е да се пазя,защото съм момиче,защото когато тя е била млада са я изнасилили,защо ли майка ми не е живяла във свят като този??
Не се засгам от думи,а от действия!
От теб видях само думи!!!
Не ме интересува какво мислят другите за мен,не ме интересува дали са съгласни с мен,нито дали пиша правилно ника си,защото това е само НИК,който си измислих и нямаш правото да ми правиш забележки за моя ник,защото аз имам една за твоя...Думите се пишат отделно,може би не си чувал за интервали...или долни черти...ноо аз не съм като тебда се заяждам с ника ти,не с теб!
Имала съм възможност да излизам да се запознавам с нови хора,с които да правя секс!Може би си имам мозък,който използвам и взимам решенията сама!
Моето решение е,че неискам да ставам курвичка на 14!
Имам намерение да го направя,но няма да е скоро и няма да е със някакъв срещнат,а ще е с човекм,когото уважавам и харесвам...защото на тази възраст...НЕМОЖЕМ ДА ЧУВСТВАМЕ ЛЮБОВ,а само ПРИВЛИЧАНЕ!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!