Айде с цялото ми уважение Вие сте луди
ЕБАЧКА ли искаше да напишеш?И кво ако си на 15 или 16 си курва,защото си го направила ли?Защото ебачка за мен значи курва...Ясно ти си станала курва на 18 и сега кво?Всеки има право на личен избор,бе Кои сте Вие,коя си Ти,че да наричаш момиче на 16 години "ебачка" Не мога да ви разбера и тва си му е... Сигурно съм много тъпа,ама не ми пука за обиди,обиждайте,аз не съм "ебачка",но имам приятелка на 15 и го е направила,защото е с момче от 1 и половина и докато е с него,да кажем до 17 тя няма да е курва,ЗАЩОТО го е правила с един,независимо възраста си НО има и момичета,който не са "ебачки" правят го на 17 и докато навършат 18 са го правили с половината град НО ТЕ ЕСТЕСТВЕНО,НЕ СА "ебачки" и "курви",защото са го направили на 17 Толко мраза такива теми,особенно когато са написани така,като твоята,тва че има тъпи момичета,който не знаят даже кво е секс и го правят,не значи,че всички сме толко тъпи и с толко малко знания (за секса)има и малко или много образовани хора,и докато някой не попадне в ситуация не може да ги съди за това на колко са го направили,защото ти 100% на 13 ако имаше приятел от 1 година щеше да се ИЗ**КАШ и на 13,ама тогава нямаше да пишеш...сега милата го е направила сигурно над 18 и всички останали са "малки ебачки"...престанете да говотите толко повърхностно. ..всеки си има свой живот,и всеки глава на раменете,ПРОТИВ ОБИДИТЕ И не съм ЗА,но не съм и ПРОТИВ
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.