А и друго и в моя град ги има тея,който на 15 си мислят,че всичките момчета от града са им в краката,за тях съм съгласна,че са тъпи,нещастни "курвички",но не всички са такива,има хора със сериозни приятели и връзки,хора,който знаят за секса,понякога повече и от едно 18 годишно момиче,НЕ слагайте всички под общ знаменател А ако ти говориш за горе споменатите момичета,и аз много ги мраза ............ИЗвинявам се,ако някой се обиди от по горния ми пост,но аз съм момиче на 14,не че мисля за секс,но ако го направя на 15 няма да се считам за малка "ебачка",защото колкото и тъпо да звучи си имам сериозен приятел,и няма да го направя с някой който познавам едва от няколко седмици...и няма да приспадна към онези момичета,който ме отвръщават ,защото има 2 типа момиче (относно секса)..такива който ще го направят с много обич,който ще го направят веднъж и само с един,и такива който ще си го правят през 2-3 месеца с различни..Има разлика-огромна...тогава едните си остават ПАК момичета,а другите се превръщат в това което ти казваш
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.