.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Дадоха ми шах

Започнах случайно да се срещам с едно момиче (става дума на улицата, в кафе и тн.). Уж все се засичахме, вчера осъзнах че не е случайно. Тя е на 14, аз на 18 и може би по този повод никога не съм се интересувал много много от нея. Но вчера както си отивах към фитнеса, тя седеше на 1 пейка и ме помоли да седна за малко до нея. Нищо не подозиращ седнах и съвсем неочаквано за мен тя започна да излива и говори за чувства, които изпитва към мен. Аз стоях като риба и гледах тъпо и тя каза че ми дава време да помисля, но няма да приеме извинение, че е малка. АМА ТЯ Е МАЛКА. Не е дете ама има още много детски черти в нея, много от тях сладки, немога да си се представя с нея. Как да и се извиня, ако може да не е много болезнено, защото признанието на чувства беше доста впечатлително, да я отрежа директно и аз мога ама няма сми да я наранявам толкоз, с нищо не го заслужава..

Постъпката на момичето е наистина смела и това показва,че не е толкова малка за колкото я мислиш.Освен това разликата ви не е толкова голяма ама ти си знаеш .. Та на въпроса ти - ами безполезнено рязане още не е измислено така че .. просто бъди искрен с нея и й кажи защо неискаш да си с нея .. мисля че поне това заслужава
    just a kid۵

kaji i 4e si ima6 priqtelka ili 4e si vluben v drygo momi4e
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Браво на момичето!Наистина се иска голяма смелост да признаеш чувствата си
    А от написаното виждам,че си свястно момче,защото ако беше някой,на който не му пука щеше да я отрже на момента.
    Съвета ми е да помислиш наистина добре по въпроса и щом решиш окончателно просто и кажи. Ако наистина те харесва толкова много няма как да не и стане гадно..но поне ти ще си знаеш,че не си я излъгал за нищо.Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Постъпката на момичето е наистина смела и това показва,че не е толкова малка за колкото я мислиш.Освен това разликата ви не е толкова голяма ама ти си знаеш .. Та на въпроса ти - ами безполезнено рязане още не е измислено така че .. просто бъди искрен с нея и й кажи защо неискаш да си с нея .. мисля че поне това заслужава
    \/
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

hmm naistina ne e malka i ako ti haresva i q namirash sladka b1di s neq . Predpolagam 4e dosta usiliq i e kostvalo da ti kaje vsi4ko v o4ite a ne s sms ili chrez priqtelka P1k i imai na predvid 4e dosta momi4eta razs1jdavat dosta trezvo za godinite si . Spored men opitai moje i da si podhojdate v harakter i mnogo drugi otnosheniq , ni6to ne gubish

Град
    Където сваря
    И каквото и да и каже ще я нарани ако е "хлътнала" толкова много просто няма как просто да не я нараниш малко или много но ако е толкова зряла че да признае какво испитва значи може пък да разбере ако седниш и и обясниш както хората са казали някои път с добро всичко се постига не мисля че ще ти помогна с моя пост но по добре говори с нея докато е време поне да не и даваш напразни надежди.
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Мега фен Аватара на iiirish

Re: Дадоха ми шах

Цитирай Първоначално написано от Zoizo
    Не е дете ама има още много детски черти в нея
    Е, как няма да има детски черти в нея като ТЯ СИ Е ДЕТЕ! Не че пък ти си много порастнал!
    Въпреки всичко разликата е голяма. Ти на 18 имаш нужда от секс например, а тя може би не... или още повече - може би е девствена. Защо не мислиш за тези неща?! В тоя живот няма чиста е невинна любов!
    Стой най-добре далеч от нея, дай й да разбере, че не изпитваш нищо, иначе тя няма да се откаже да те залива с чувствата си

Guest
    da ti kaja chestno moje bi ne e tolkova malka .... az imam mn priqtelki koito hodqt sas znachitelno po-golemi momcheta i ot teb dori ..... i se razbirat chudesno
    imam priqtelka na 13 koqto e s 22 godishen maj hodqt ot 1 i polovina
    druga na 16 koqto e s 22 godishen sashto
    az sam na 17 priqtelq mi e na 21 i s nego se razbirame otlichno
    spored men tova che e na 14 ne e problem ako tq ima akal v glavata si i razsajdava kato po-golqma ..... izglejda e dostatachno dorasla shtom ti e priznala vsichko, no ti sam reshavash
    za bezboleznen nachin ne sam chuvala ....no moje bi nai-dobre shte e ako i kajesh che si vluben v drugo momiche nz ... vsichko shte q narani

Момичето може да е на 14,но е доста смело,това показва с постъпката си.Защо не и дадеш поне шанс...няма какво да изгубиш!Ще я направиш щастлива,а и разликата ви не е много голяма.Пробвай се...Ако пък чак толкова мислиш,че не е за теб,просто намери думи,с които да и обясниш причината,поради която неискаш да си с нея,и тези думи да не са болезнени!Успех...

И аз като другите смятам че няма безболезен начин след като има чувства към теб....но те съветвам да помислиш...само 4г вие разликата не е никак много...но ти я познаваш и знаеш най-добре дали има шанс да сте заедно или не.....а и щом ти е казала да не се оправдаваш с това че е малка,може да й кажеш че си имаш сериозна приателка.....Помисли добре и Успех![/b]
    Ne e strashna smartta -
    smartta e bezkraina pochivka.
    Nai-strashno shte bade tova,
    che v prastta nqma da vijdam tvoita usmivka!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    +1

По-скоро проблема е не 4те години ,а 14 годишна и 18 годишен...ако не тръгваш с нея само ,защото смяташ ,че приятелите ти примерно ще го приемат за смешно - правиш глупост... Но ако не я харесваш наистина няма смисъл да я заблуждаваш...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    samo 1 6te ti kaja, 1 vo sledkato e postapila taka iskreno ne e tolkova malka. 2ro naistina 4 g razlika ne sa ni6to .i 3 to sigurna sam 4e polovinata ot momi4etata ne biha postapili taka, t.e tq naistina te haresva i darji na teb po nqkakav na4in. ako q namira6 za sladka,ni6to ne ti pre4i da probvate, moje pak da ti izleze kasmeta.v kraen slu4ai ako vidi6 4e razsujdava po detski o6te i se ligavi 6te q zareje6 i gotovo. no ot opit glava ne boli!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на koalka
    Не е нужно да й даваш кой знае какви обяснения, не се познавате толкова добре чак...Еми, да разликата от 14 до 18 години не е много голяма, но по акъл е доста голяма.Отиваш при нея и й казваш, че нямаш чувства към нея, това е.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    Момичето може да е на 14,но е доста смело,това показва с постъпката си.Защо не и дадеш поне шанс...няма какво да изгубиш!Ще я направиш щастлива,а и разликата ви не е много голяма.Пробвай се...Ако пък чак толкова мислиш,че не е за теб,просто намери думи,с които да и обясниш причината,поради която неискаш да си с нея,и тези думи да не са болезнени!Успех...
    на абсолютно същото мнение съм
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

4 години не е толкова голяма разлика защо не пробваш поне за 2-3 дни да видите дали ще се получи.Нищо няма да ти стане ако пък не направо и кажи,че искаш да сте само приятели
    Да обичаш,когато те обичат е човешко!
    Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
    но да обичаш,когато те мразят е велико!

Град
    LuNaTa
    ми не мисля 4е имате много голяма разлика.с моя приятел имаме 5 години разлика..бях на по4ти на 15 а той по4ти на 20 когато се запознахме...ако ти харесва това моми4е..симпати4но ти е защо пък не опиташ с нея..нищо не губиш..ве4е ако въобще не ти харесва е ясно ко да прайш..нз ти си решаваш
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Заглавието е много хубаво Отначало си помислих че на автора са му подарили шах за рожденния ден Ами кажи И че има друга с която си отдавна-по този начин ще избягаш от матирането

Супер фен Аватара на Qnchety
    И аз така мисля!

Град
    Inside the temple
    Само не я лъжи!
    Защото тя заслужава уважението да й бъде казана истината.

И тук нещо към останалите, които казаха, че тя не е толкова малка:
    Да, постъпката й е наистина зряла. Това си личи.
    Но както някой друг каза преди мен, за 18-годишно момче в една връзка съществува и секс. Иначе казано - физическото привличане. А едно момиче на 14 все още не е с оформена фигура на жена, каквато ще бъде след четири години. Не е дете, да... Ама... Ни риба, ни рак.

Таааа... да се върна на думите си към автора. Тя е умно момиче, знае какво иска, знае как да го постигне. Няма начин да не я нараниш, така че бъди искрен и й обясни защо нещата между вас няма как да се получат. Тя ще го разбере. Ще й трябва известно време, но ще се съвземе.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Просто й казваш,че не я харесваш.Това ще е най-безболезнено.

obob6tava6to izliza 4e ima6 2 izhoda:da q odreje6 kato i kaje6 ne6to 4e e malka[ ] ili 4e ima6 priqtelka,a 2riq izhod e da i dade6 6ans 6tot za danapravi takova ne6to trqbva naistina mn da te haresva i naistina tazi i postypka pokazva 4e nee mn malka,v neina za6tita 6te kaja 4e 6tom kazva6 4e imala detski 4erti i tva bilo do nqkade sladko zna4i moe6 da izleze6 1-2 pyri s neq i da vidi6 moe si dopadnete. Uspeh
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Утре ще говоря с нея, защото се крия все едно аз съм на 14
    На момента ще реша какво да и кажа ама 99% няма да тръгнем. Няма да я отреже защото ме е срам какво ще кажат приятелите ми (някой го спомена по горе ),а защото аз от тях имам впечатления за момичета на тази възраст. Най-вероятно ще и кажа че харесвам друго момиче, само дано да няма сълзи че... .А вчера се запознах с едно момиче, само дето е 1 година по-голямо и изглежда малко по зряло от мен, дано да не е проблем (защото при по голямо момиче е по-сложно, ама това е положението, колкото и комично да е

Цитирай Първоначално написано от Zoizo
    Утре ще говоря с нея, защото се крия все едно аз съм на 14
    На момента ще реша какво да и кажа ама 99% няма да тръгнем. Няма да я отреже защото ме е срам какво ще кажат приятелите ми (някой го спомена по горе ),а защото аз от тях имам впечатления за момичета на тази възраст. Най-вероятно ще и кажа че харесвам друго момиче, само дано да няма сълзи че... .А вчера се запознах с едно момиче, само дето е 1 година по-голямо и изглежда малко по зряло от мен, дано да не е проблем (защото при по голямо момиче е по-сложно, ама това е положението, колкото и комично да е
    ama mai ne tq e deteto!imal si vpechatleniq ot gadjetata na priqtelite ti.mi ne si li chuval che vseki e razlichen?!?! a i ot napisanoto lichi che ti prosto ne q haresvash...zashto go pravish izobshto na vapros aide uspeh

Абе...кво толкова ти пречи че е на 14 Знаеш ли колко малко момичета си разкриват чувствата...постъпката и е доста смела трябва да я оцениш Според мен момичето залужава един шанс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си