- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е било от приятелката ми?
Значи - днес правихме секс със приятелката си и след това на единият ми тестис имасхе една бяла капка - проверих презерватива и си беше здрав - след това пак правихме секс и този пат имаше доста от същото - плътно бяла течност - презервативът пак беше здрав.Значи аз предполагам че е от приятелката ми но досега не ми се е случвало и питам за да се уверя
Редактирано от ^npocTo^а3^f^
7 точка от правилника!
мерси - просто се притесних понеже беше доста гъсто и доста като количествоПървоначално написано от maybelline
трябваше да го пробваш на вкус за по-сигурно но и при мене става така от приятелката ти е така![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Oт приятелката ти е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
а бе аз незнам моето какъв вкус има за тва че немаше да помогнеПървоначално написано от bebito0o
![]()
+1Първоначално написано от maybelline
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Първоначално написано от Pafkata
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
мда - това е подобаващ въпросПървоначално написано от thefreak
mojeПървоначално написано от devil_girls_
![]()
ое презерватива да ти е мн голям и да излиза течност хиххихи
трява маи да си земеш малко по малък ....
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Да ви кажа това е вагинална течност, която е нормално жената да отделя при полов акт(а още повече щом е гъста).Според мен е за хубавоПървоначално написано от Emory89
И на момичето му е било хубаво =D>
Щом е било в толкова голямо количестовоПървоначално написано от Emory89
значи момичето е било много възбудено сами си правете изводите дали е добро или лошо..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Най-вероятно е от гаджето ти...не се стряскай толкова![]()
ot priqtelkata ti esyvsem normalno e , sve pak i jenskoto tqlo otdelq "technosti" po vreme na sex
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
a be VESUUU kvo se bazika6? ei EMORY89 ne go slu6ai az ti kazvam (za6toto go znam ot li4en opit) 4e e ot priqtelkata ti. tova se polu4ava ot vazbudata, a kogato tova ne6to e pove4e nai- veroqtno tq e svar6ila![]()